Maciem Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 A suszarka na najwyższym biegu + blisko dyszy wylotowej. Powinno dać radę.ja tak probowalem i bardzo dlugo trzebalo czekac az sie rozgrzeje termokurcz , moim zdaniem szkoda czasu i nerwow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) A suszarka na najwyższym biegu + blisko dyszy wylotowej. Powinno dać radę.po 5min nadal zero reakcji... szkoda zachodu. Temperatura obkurczania rur termokurczliwych wynosi od +90C do +200Cwiec opalarka nadaje sie najbardziej. jak sie bawic swieczka, to mozna sobie oplot popalic :D a zarowa jeszcze nie robilem, ale przetestuje. Edytowane 14 Stycznia 2010 przez -=YoGi=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 opalarka choćby najtańsza na pierwszym stopniu będzie idealna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Obiecane fotki oplotów :] Przepraszam za jakość ale jak napisałem wyżej miałem do dyspozycji tylko Samsunga D900i. Od lewej Techflex - Dobry Warsztat - MDPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Techflex wypada blado ten środkowy to jest 2x3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Techflex wypada blado ten środkowy to jest 2x3 ? Tak ten środkowy to oplot od dobrego warsztatu z allegro i jest on przekładany 2x3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Info: Wizfon sprzedaje 3x3 po ~1,2 3-4mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Info: Wizfon sprzedaje 3x3 po ~1,2 3-4mm kupilem 60m 4mm po 1,- :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Cześć. Zamierzam w niedługim czasie zakupić pomarańczowe wentylatory do obudowy (chłodzenie ac). Wnętrze przemaluję na czarny mat. Jakiego koloru oploty polecacie żeby się nie gryzły z pomarańczową poświatą a jednocześnie były widoczne na czarnym tle ? pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobot Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 pomaranczowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 chyba najlepiej pod kolor chyba że klasyk czarne też będzie ładnie wyglądać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Ok, dzięki. Widzialem w galerii wc te same wentyle, ktore chce kupić i dodane do nich katody uv, a oploty czarne, tyle, że buda srebrna. Myślałem jeszcze o zielonym (seledyn) ale nie wiem czy nie za jaskrawo by było. A jak wygląda sprawa z oplotami na kable hdd? Wtyczki ni jak rozebrać się raczej nie da ( i poskładać ;) ) więc pewnie duża średnica oplotu by musiała być a i efekt wtedy pewnie nie ciekawy. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 zalezy o jaki kabel hdd ci chodzi. ATA? jak tak, to lepiej kupic jakis okragly i tyle. Sata - oplotek 10mm, termo 12 i po klopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 wie ktoś gdzie można w Krk kupic oploty?? Jakiś sklep czy cos? Kiedyś kupowałem w Wizfonie, ale wolałbym coś na miejscu. Any ideas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 u mnie ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hilfiger Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Dzisiaj doszły do mnie zamówione oploty z mdpc-x. Ponad 400 metrów oplotów różnego rodzaju. Bardzo ładny jest nowy kolor grandblue. Fotki poniżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo70 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 To bardzo dobra wiadomość :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Świetne, a mój grande bleu najładniejszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 te czarne zaciski to plastiki czy metalowe? Mozna gdzies takie w PL dostac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) w pl sa ale trzeba tylko pomalowac... :) (ma ktos do sprzedania wtyki zenskie 6pin ???) Edytowane 21 Stycznia 2010 przez OrtoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 (edytowane) ostatnio zrobilem kilka przedluzek 6,8,24pin w takim stylu : wyszlo chyba niezle .. Edytowane 22 Lutego 2010 przez OrtoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo70 Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 wyszlo chyba niezle .. Nawet bardzo dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Nierównym Termokurczką stanowczo mówimy Nieeeeeeeeeeeee :evil: Chcesz mieć prosto i równo docięte termokurczki żaden problem na rynek wchodzi nowe pro urządzenie :zdziwko:tak tak to żadna ściema efekty murowane :twisted2: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Miarka z ikei jest tańsza ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 ładnie ładnie :D świetna robota hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Panowie szybkie pytanie do was czy można gdzieś w PL kupić jeszcze oploty dobrej jakości?? Oplatanie.pl Eolblacka padło, Ghandar zawiesił działalność. Dobry warsztat sprzedaje tylko czarne/czerwone oploty a ja szukam Blue/Aquamarine Blue MDPC. btw Ma ktoś może kontakt z Eolblackiem bo nie odpowiada na pw a wisi mi zamówienie/kasę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesuss Opublikowano 10 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2011 Wie ktoś gdzie można kupić białe oploty 4mm? Zastanawiałem się też nad zielonymi z Wizfonu, moją po 2zł za metr ale nie wiem czy nie będą prześwitywać, jak ktoś ma zrobiony już zielony oplot z wizfonu to proszę o foto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukc85 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 u darmacza mozna wszysko kupic ja sobei sam zrobilem tak mi wyszło oplot nylon premium http://www.imagebam.com/gallery/j2pvejb2kw5j20bhhm5hmqbzrkl3cdgw http://www.imagebam.com/image/9a0637226743186 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Wiesz ale to jednak wychodzi dość dużo kasy. Swego czasu gdy szukałem to znalazłem w kilku firmach dobry oplot 3x3 w cenie 1,2pln za metr, lecz teraz nigdzie nie umiem tego znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...