JaX_CCC Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) dużo nie widać.... możesz zrobić foto uwieczniając szczeguły oplociku? okładnie taki jak Twój a nwet z jednej strony wtyczki atx 24pin termokurczki mam jeszcze bliżej wtyczki :) Filozofii nie ma żadnej w tym. Aparat muszę pożyczać więc jak będę miał to cyknę fotkę. Edytowane 6 Marca 2009 przez JaX_CCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 100zł wtyczka ATX 30zł wtyczka 8pin 40zł wtyczka GPU cała zasiłka 400zł takie życie... Że co? Takie życie całe szczęście nie jest, bo za 400zł to ja kupuje nowy, markowy zasilacz z oplotami na wszystkich kablach :lol2: Poza tym to nie jest jakaś filozofia, więc wole zrobić sobie sam. dużo nie widać.... możesz zrobić foto uwieczniając szczeguły oplociku? :wink:Proszę Cie, przestań. Chcesz powiedzieć, ze Twoje są wyższej jakości? :lol: Rozumiem, że zajmujesz się również tkaniem tych oplotów? :-P okładnie taki jak Twój a nwet z jednej strony wtyczki atx 24pin termokurczki mam jeszcze bliżej wtyczki :) Filozofii nie ma żadnej w tym. Aparat muszę pożyczać więc jak będę miał to cyknę fotkę. Wierzę i na prawdę nic nie musisz udowadniać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 (edytowane) Jeżeli to możliwe to proszę o podanie gdzie można kupić oplot o średnicy 3mm. Znalazłem coś takiego klik ale wolałbym zrobić sobie sam Edytowane 7 Marca 2009 przez steve69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 (edytowane) Ja sie przylacze do steve69, ma ktos moze jakis namiar na fajne sprawdzone oploty w przystepnej cenie ? W sieci cos tam wykopalem, tylko nie wiem czy to nie badziewie jakies. Interesowaly by mnie 3mm, 4mm, 5mm a moze nawet i kawalek grubszego Zamawial bym pewnie wieksza ilosc, bo z tego co wstepnie na GG sie dowiedzialem jeszcze na pewno 2 innych forumowiczy by bylo na pewno zainteresowanych :) EDIT: Fajnie bylo by jak by jeszcze jakies opaski termokurczliwe mieli w ofercie, to co mam w kilku sklepach niedaleko, czy tam po drodze do pracy za rewelacyjne nie jest, a wole zamowic juz nawet przez internet wieksza ilosc, taniej wyjdzie niz marnowanie calego dnia na bieganie po sklepach :) Edytowane 7 Marca 2009 przez jedras77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 http://wizfon.pl/index.php?q=search&ke...amp;x=0&y=0 http://www.allegro.pl/item573164844_oplot_...icy_5mm_1m.html te są fajne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvadzio Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 http://wizfon.pl/index.php?q=search&ke...amp;x=0&y=0 http://www.allegro.pl/item573164844_oplot_...icy_5mm_1m.html te są fajne ;) http://www.techflex.pl/ do nich piszcie, techflex robi najlepsze oploty - moze wam sprowadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Dzieki Arni. Wlasnie mialem nadzieje ze ktos potwierdzi ze te oploty z wizfonu sa ok. na razie pisalem do nich jeszcze w sprawie oplotu 3mm i 4mm, czy dalo by sie go sprowadzic i w jakiej minimalnej ilosci i cenie. Raczej bede zamawial u nich, jako ze maja w ofercie sporo interesujacych mnie rzeczy z dziedziny RTV/SAT, no i elektroniki tez maja pod dostatkiem, tak ze na luzie kupie sobie wszystko w jednym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) jakby ktos kupowal/kupil to powiedzcie gdzie i za ile sa najlepsze ok ? :) moze ma ktos do sprzedania jakies oploty lub przedluzki (24/6pin) na 24pin to 4mm jest odpowiednie ? na allegro tylko 5mm i 8mm widzialem :/ Edytowane 9 Marca 2009 przez OrtoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 wizfon ma tanio dosc 5mm, moga sciagnac tez 3mm po 1,53pln niestety 4mm nie maja i u dostawcow tez na razie nie ma dzwonilem jakies 2 godziny temu do nich i dopytywalem Jak znajde gdzies 4mm pewnie dam znac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 3mm to chyba w sam raz na pojedynczy kabelek do przedluzki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 pochwalcie sie ile mm macie mm oploty na 24pinach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 3mm to chyba w sam raz na pojedynczy kabelek do przedluzki.nie wiem czy nie za malo, za ciasne tez nie moga byc bo sie usztywni strasznie. Ja planuje 3mm pod kable do wentylkow niektore, kable od pompek, regulatora i takie tam inne. 5mm pewnie na kable od front panelu, jako ze uzywam usb, firewire i dzwieku czasem z przodu budy, a kable w niebieskim kolorze brzydkie sa nieco. nie wiem czy troche 8mm nie wezme jeszcze na probe W tym tygodniu bede zamawial troszki tych oplotow i koszulek od nich, wiec jak uda sie cos wykombinowac dam znac i pokaze co wyszlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 pochwalcie sie ile mm macie mm oploty na 24pinach robiłem jedną przedłużkę na 3mm i jedną na 4mm - IMO bez różnicy, gną się jak chińczyk przy zbieraniu ryżu B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Czyli luz :) namierzylem w warszawie jeden sklep gdzie maja 3mm w nawet niezlej cenie, moze w tym tygodniu obadam co to takiego ciekawego, a jak starczy czasu w weekend to moze i za oplatanie sie wezme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opo Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 a widział ktoś oploty w kolorze czerwonym :D jeśli tak dajcie cynk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 to moze ktos podpowie gdzie najtaniej z wysylka mozna kupic oploty 3/4mm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 heh w Wizfonie, link podawal arnii 1,53pln za metr 3mm Nie maja ich na stronie w ofercie, ale dzwonilem i okazalo sie ze mozna kupic, nie wiem tylko jak z wysylka... Namierzylem jeszcze sklep w warszawie, ale na razie konkretnego nic nie jestem w stanie powiedziec, podobno maja takie 3mm, albo nawet 4mm po kolo 1,50pln ale nie wiem co to jest i czy do czegos sie nadaje i czy faktycznie 3/4mm. Moze jutro jak starczy czasu podjade do nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 a ja kupowałem w elektrycznym z 1zł metr B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 w elektrycznym to wogole sprzeadajacy nie wiedza o co mi chodzi z tymi oplotami :/ mowia ze nie sprzedaja takiego czegos heh widze tylko u mnie w okolicy dziwne sklepy sa :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Hehe dokładnie, jak u siebie chodzę po elektronikach i mówię np. o plecionkach to patrzą się na mnie jak na głupka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 w elektrycznym to wogole sprzeadajacy nie wiedza o co mi chodzi z tymi oplotami :/ mowia ze nie sprzedaja takiego czegos heh widze tylko u mnie w okolicy dziwne sklepy sa :lol2: no u mnie tez nie wiedza co to oploty :P Hehe dokładnie, jak u siebie chodzę po elektronikach i mówię np. o plecionkach to patrzą się na mnie jak na głupka :Dto gdzie ty mieszkasz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) Kupione wczoraj w Wizfonie. Czerwone mi się podobają zrobię wiązke to pokażę jak wyszło Edytowane 14 Marca 2009 przez steve69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 jakie rozmiary kupiles? w sklepie www nie widze nigdzie innych niz czarnych a ty masz nawet czerwone :P cena taka sama ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Kupione wczoraj w Wizfonie.Jakie dokladnie te oplotki kupiles ? Te ciensze to 3mm a grubsze 5mm ? Wygladaja calkiem fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Wyglądają dobrze. W sklepie tak naprawdę sami nie wiedzą co mają , kolory zobaczyłem dopiero na miejscu. wymiary to 3 i 5 , 4-nie mają . Bez problemu wyślą jeżeli ktoś tylko chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Co myślicie o tym oplocie?? Wart tej kasy?? Sprzedawca ma różne rozmiary więc można ładnie dobrać. http://allegro.pl/item576456850_plecionka_...w_wa_od_ss.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 fajne ale jak zobaczylem cene wysylki to 8-O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Tak wyglądają czerwone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 o prosze :) chyba sie tam przejde w poniedzialek :D nie bede musial za wysylki placic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Orientuje się ktoś ile metrów oplotu trzeba kupić na przedłużke 24 pin od Akasy? 24*30cm? Dobrze kombinuje? Jakie stąd wybrać koszulki termokurczliwe? na oplot 3mm? Link: http://wizfon.pl/index.php?q=search&ke...amp;x=0&y=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...