Skocz do zawartości
ZcanDer

Tweak.pl w Radiu Qatro...

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis tj. 19.04 w Radiu quatro audycję wieczorną poprowadzi Dydzej Bastek... każdego kto zadeklaruje słuchanie wynagrodzi on Reqestem i pozdowieniami... audycja trwa od 21 do 22, a potem od 24 do rana...

Serdecznie zapraszam... :arrow:

www.rq.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

super napewno bede sluchac ale na jakiej oni czestotliwosci nadaja bo sluchac radia na winampie nie bede bo przerywa co ok 2 min

to jest radio internetowe....

nadaje non-stop na adresie rq.pl

wystarczy wejsc na ta stronke i kliknac buttona: słuchaj radia"

i wtedy winamp pobiera liste m3u z serwera i sluchasz juz muzy... oraz... Bastka.. HYHY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie ze bede sluchal. Sam puscilem pozdrowionka ;) zobaczymy co z tego wyniknie.

P.S. Juz slucham.... maja dobry serwer... i jak na 32 KBps to nawet dobra jakosc.

BRAWO, pierwszy raz slucham tak dobrej audycji przy takim malym paśmie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej a wiecie moze jak nagrac te audycje w plik audio .Bo chcialem ze zgrac ja na twardziel np. z WinAmpa lub WMP

PSale ten prowadzacy troche taki dziwny ,sepleni ma taki glos jak ci z pod butki z piwem . :lol:

hyhy.. on tak zartuje...

a serio.. to poczekajcie do 21...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej to wiecie jak to nagrac bo ja ide do kosciola na 21 i kurde chcail bym se nagrac na twardziel

Winamp jest normalnie w windzie jako zrodlo WAV wiec jako zrodlo nastaw WAV/MP3 "w mikszrze windowsa" a podczas nagrywania ustaw kompresje mp3 32 KBps "procek powinien wyrobic" nie wiem jak inaczej.

Mi tak dziala "ja probowalem nagrac jako WAV bez kompresji i poszlo..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi