Skocz do zawartości
Wafel

Msi Ms-7502 Ver1.2 G33+e2140@3ghz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!!

http://www.allegro.pl/item539046064_msi_ms...m_max_1394.html

Co sadzicie o tej plytce? Czy sa jakies przeciw tej plytce ? Bedzie na niej dzialal e2140@3.ghz, 8600gt,2x1gb kingstona. Wiem ze jest wiele leprzych plytek ale nie za takie pieniadze. Czy jest jakis wlascicel ? Wiadomo jak to wyglada z stabilnoscia ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bedzie na niej dzialal e2140@3.ghz

nie będzie na niej działał na 3GHz, na 99% możliwości OC tej płyty są zerowe. To Medion, w internecie można wyczytać, że możliwości OC ponoć są zablokowane hasłem, którego chyba nikt nie zna. Tutaj manual http://www.medionsupport.com/files/8828/manual/7502.pdf o biosie ani słowa.

patrz na gigabyta na p31/g31, ale nie dam Ci gwarancji na fsb=375, bo potrafią strafią stroić fochy z gubieniem ustawień powyżej 333. Mój bangla na 375 bez problemu, a niektórzy mają problem z 350

Edytowane przez przemekbydgoszcz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czytalem to info ale bylo w nim tez zawarte ze koles pracowal na firmowym kompie, nie na skladaku. a w tym pdf znalazlem:

Overclocking

This mainboard is designed to support overclocking. However, please make

sure your components are able to tolerate such abnormal setting, while

doing overclocking. Any attempt to operate beyond product specifications is

not recommended. We do not guarantee the damages or risks caused

by inadequate operation or beyond product specifications.

Wiec mysle sobie ze moze przy skladaniu kompa wprowadzono haslo. Nie wiem co myslec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi