Wafel Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam!!! http://www.allegro.pl/item539046064_msi_ms...m_max_1394.html Co sadzicie o tej plytce? Czy sa jakies przeciw tej plytce ? Bedzie na niej dzialal e2140@3.ghz, 8600gt,2x1gb kingstona. Wiem ze jest wiele leprzych plytek ale nie za takie pieniadze. Czy jest jakis wlascicel ? Wiadomo jak to wyglada z stabilnoscia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 (edytowane) Bedzie na niej dzialal e2140@3.ghznie będzie na niej działał na 3GHz, na 99% możliwości OC tej płyty są zerowe. To Medion, w internecie można wyczytać, że możliwości OC ponoć są zablokowane hasłem, którego chyba nikt nie zna. Tutaj manual http://www.medionsupport.com/files/8828/manual/7502.pdf o biosie ani słowa. patrz na gigabyta na p31/g31, ale nie dam Ci gwarancji na fsb=375, bo potrafią strafią stroić fochy z gubieniem ustawień powyżej 333. Mój bangla na 375 bez problemu, a niektórzy mają problem z 350 Edytowane 5 Lutego 2009 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafel Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Tak czytalem to info ale bylo w nim tez zawarte ze koles pracowal na firmowym kompie, nie na skladaku. a w tym pdf znalazlem: Overclocking This mainboard is designed to support overclocking. However, please make sure your components are able to tolerate such abnormal setting, while doing overclocking. Any attempt to operate beyond product specifications is not recommended. We do not guarantee the damages or risks caused by inadequate operation or beyond product specifications. Wiec mysle sobie ze moze przy skladaniu kompa wprowadzono haslo. Nie wiem co myslec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 I tak nawet jak możliwy, to nie dorówna nawet najtańszym normalnym modelom Gigabyte np. G31M-ES2L. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Wiec mysle sobie ze moze przy skladaniu kompa wprowadzono haslo. Nie wiem co myslec.ludziom wyskakiwało hasło na składakach. Wpisz w googlach 'model płyty overclocking' i sam zobaczysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wafel Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Dzieki ze mnie uswiadomiliscie przed fatalnym bledem. Plytka byla za fajna jak za te pieniadze :/ Jak cos to nadal szukam taniej plytki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 (edytowane) g31 s2l/p31 ds3l Edytowane 6 Lutego 2009 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...