Skocz do zawartości
yacenty

Płyta, Proc, Ram, Grafika W Okolicy 1000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Stan zamówienia na stronie mówił jednak za siebie. Kurier był jak najbardziej OK i dostosował się do mojego dnia.

a to przepraszam :) co by nie było w agito kupuje regularnie w esc tylko raz i zarówno jednego jak i drugiego sklepu usług byłem bardzo zadowolony lubię też czasem kupić coś w icomp.pl czas wysyłki ssie nieraz i 5 dni kurierem mimo że mają full magazyn nie są najtańsi ale nie raz im się zdarzy no i nie robią problemów przy gwarancjach ba nawet nie robią problemów przy 10 dniowym zwrocie hajsu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Allego.pl są normalne sklepy i mają tanio, wyślą mu wszystko w jednej big paczce.

więc gdzie link?

@Miguel707

z nie jest aż tak źle :> oba sklepy, agito i esc.pl są godne zaufania, dosyć tanie (jeżeli teraz o jakiejś części komputerowej można mówić, że jest tania :/ na moje nieszczęście) i można w nich spokojnie kupować :)

@Art385

według opinii konsultanta prawnego ze Stowarzyszenia Konsumentów Polskich, z którego się radziłem, przesyłka do i z serwisu (chodzi o gwarancje) ma być bezpłatna i kropka.

Edytowane przez halo?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Art385

według opinii konsultanta prawnego ze Stowarzyszenia Konsumentów Polskich, z którego się radziłem, przesyłka do i z serwisu (chodzi o gwarancje) ma być bezpłatna i kropka.

Ja wiem, tylko w praktyce jak ci klient przyniesie sprzęt na gwarę i sklep ci nie odbierze towaru wysłanego na ich koszt bo tak sobie zastrzegają bądź zapomnieli napisać to od razu jestem w plecy tydzień lub dwa jeśli sklep dalej będzie trzymał przy swoim a co wytoczę im sprawę za 20 zł ? :damage_wall: albo będę latał po rzecznikach na co stracę czas i pieniądze większe niż na wysyłki a ciepły oddech klienta na karku czy ciągłe fony where's my f**king card też nie należą do przyjemnych rzeczy ;)

chyba robimy OT

Edytowane przez Art385

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze mam jedno pytanko

doradzcie jaką kartę ati hd4670 wybrać - chodzi mi juz konkretnie o producenta - priorytet ma być jak najcichsza.

w naszym HTPC mamy asusa 9600gt i niestety jest to jedyna rzecz która daje znać ze komputer pracuje, nie chciałbym takiej karty tym razem. które mają jakieś cichutkie chłodzonka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprzęcior kupiony, złożony, zainstalowany XP 64bit

działa to bardziej zacnie niż się spodziewaliśmy po przesiadce z opterona i 1gb ramu.

dzięki za porady.

Nastepnym krokiem będzie wyciszenie grafiki a pozniej moze delikatne OC ale to juz temat na inny watek.

Jeszcze raz chłopaki dziękujemy za wasze opinie.

Pozdrawiamy YacentY i Fenomen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi