Gość Gumis1983 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 mam procesor e5200 z chlodzeniem box-owym gdy wlaczam pc i po jakiejs godzinie sprawdzam temp. ona wynosi 40-42 stopnie gdy np gram lub wykonuje skanowanie kompa lub inne prace obciazajace sprzet temperatura nie przekraca 55 stopni ale szybko wraca do 40-42 dodam ze w obudowie mam wentylator wydmuciach!acy cieple powietrze z obudowy zastanawiam sie czy nie dodac kolejnego ktory by zasysal powietrze do obudowy czy moje temperatu sa odpowiednie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Temperatury w normie. Nie mogłeś zapytać się o to w temacie związany z e5XXX tylko robić specjalnie nowy temat i śmiecić forum? <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis1983 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 hmm nie wiedzialem ze jest taki temat jak mozesz przeslij mi lik bede wdzieczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 http://forum.purepc.pl/Socket-423-478-775-...00-t269355.html nawet przyklejony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis1983 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 [zrobilem oststnio test stabilnosci procesora uzylem programu othost zdiecie z lewej przed podkreceniem temp w stresie po kilku min 63 po prawej ten sam czas pracy i o prawie 10 wiecej to mi mow ze mam sl;abe chlodzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) Przepraszam, co ty byś chciał od boxa intela? Procek ma tjmax 100*C także do tej granicy jeszcze daleko. Edytowane 8 Lutego 2009 przez czeku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...