Gość Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam Posiadam na swojej plycie zintegrowana karte Trident Blade 2D / 3D.Chce podlaczyc ja do panoramicznego tv. Cozrobic zeby w ustawieniach obrazu xp pokazywalo rozdzielczosci panoramiczne?a nie tylko ten standardowe 4:3. Z gry dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJH83 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 (edytowane) Witam Posiadam na swojej plycie zintegrowana karte Trident Blade 2D / 3D.Chce podlaczyc ja do panoramicznego tv. Cozrobic zeby w ustawieniach obrazu xp pokazywalo rozdzielczosci panoramiczne?a nie tylko ten standardowe 4:3. Z gry dzieki i pozdrawiam Mozesz sprobowac edytowac plik inf sterownika przed instalacja i dopisac zadany tryb O ile sie w sterach do tej karty da, ja robilem takie cos dla gfa w lapku znajomego jak kupil do niego monitor panorame 22 (na tym gfie w pelni dzialaly tylko stery od toshiby ktore mialy tylko 4:3). Edytowane 4 Marca 2009 przez DJH83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 taki plik można wyedytować programem PowerStrip (jeśli on nie pomoże to już chyba nic innego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...