Sobota Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Obecnie mam boksowy cooler na S478 i nie jest on cichy. :-( Kompa słychać przy otwartych drzwiach w drugim pokoju. Myślę o czymś do +-150zł. Może być używane byle żeby było w dobrym stanie technicznym. To P4 będę próbował podkręcać (jeszcze go nie mam) a więc będzie się bardziej grzało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 http://www.techworks.pl/artykul,46,26,1,Ae...t102GT1000.html Ten po lewej mam taki na sprzedaż, akurat niedawno zdjęty z mojego P4 2.4 wszystko w stanie idealnym oraz wszystkie zapinki, hmm cena nie wiem jeszcze :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Ja mam u siebie Pentagram Freezone QVC-120 Cu+ i bardzo ładnie się spisuje, choć na najwyższych obrotach moze być troszkę głośny. Podobne chłodzenie ma też Zalman. A w kwocie, która podałeś jest też Scythe Ninja 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 (edytowane) Nad ofertą się zastanowię. Nad Scythe Ninja 2 się zastanawiam, tylko czy jest jeszcze coś lepszego w tej cenie. Więc dlatego pisze a więc porady mile widziane. ;-) Edycja: A może Scythe Katana 2 będzie lepsza? Albo Scythe Mine Rev.B I jeszcze Scythe Orochi SCORC-1000 Edytowane 5 Lutego 2009 przez Sobota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...