RaKLeZ Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Trailer :arrow: http://www.bf1943.com/ Pojawiły się także informacje o kolejnej odsłonie Battlefield'a zatytułowanej Battlefield 1943: Pacific Ma ona powstać także na silniku Frostbite znanym z Bad Company. Będzie nam dane pograć na 3 najpopularniejszych mapach z Battlefield'a 1942 - Guadalcanal, Iwo Jima oraz Wake Island. Silnik Frostbite pozwoli na przemienienie rajskich wysepek w zgliszcza. Gra zostanie wydana na X360, PS3 oraz PC Battlefield 1943: Pacific będzie oficjalnie zaprezentowany na New York Comic Con(6-8 Luty) natomiast wydany prawdopodobnie w 2010 roku. Domeny Battlefield 1943.com oraz Bf1943.com zostały zakupione przez EA około 2 tygodni temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Wygląda jak mod do BF2 (na silniku z BC ;]). Zakupie jeżeli bedzie przed RTCW2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Liczyłem na jakiegoś porządnego następce BF2. BF Heroes, Bad Company i możliwe, że ten też to jak dla mnie porażka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Guadalcanal, Iwo Jima oraz Wake Island Ile ja się nagrałem w te mapki :P Bardzo ciekawa informacja, sporo czytałem/oglądałem o BadCompany i podobało mi się. Tyle, że IIWŚ już mi wychodzi bokiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 No i tyle jeśli idzie o bf3 :wisielec: Jak oni robią wszystko tylko nie Bf3 to niestety się nie doczekam chyba. Ale za to dłużej pogram w Bf2 a to w sumie dobra wiadomość :) Sama gra wygląda spoko tylko jak dla mnie to nie ten czas. IIWW mi sie przejadła przez MoHy i CoDy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Gra ma mieć do 24 graczy dobra na konsolach to może robi wrażenie ale jak na PC będzie ta sama ilość to przecież załamać się idzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 W dniu dzisiejszym pojawiły się nowe informacje dotyczące Battlefield 1943. Portal GameSpot miał okazję porozmawiać z Gordon van Dyke - asystentem producenta ze strony EA. Z samego wywiadu można się dowiedzieć wielu ciekawych informacji. Znajdujemy też wyjaśnienie dlaczego zdecydowano się stworzyć tylko 3 mapy - gra ma być ściśle skupiona na jednym teatrze działań(czy to oznacza, że jak to trafnie ujął jeden z naszych użytkowników możemy się spodziewać BF1944:Normandy czy BF1941: Russia?). W telegraficznym skrócie: - Gra będzie miała tylko i wyłącznie tryb Conquest - Będzie spore zróżnicowanie klas postaci. Aby polatać samolotem będzie trzeba tak jak w PR mieć kit pilota. - Silnik Frostbite pozwoli nam na totalne zniszczenie całej mapy. - Każda ze stron będzie miała własne wyposażenie i uzbrojenie. - Gra powinna kosztować tyle co nowe 'hity'; około 1500 punktów Microsoftu czyli 15 euro. - Katana będzie używana jako nóż w Armii Cesarskiej - 3 lecące w zwartej formacji bombowce to odpowiednik Artylerii, przed którą będą ostrzegały syreny alarmowe - Istnieje także dużo prawdopodobieństwo, że w grze nie będzie unlocków - Planowanie wydanie gry to połowa bądź koniec roku 2009 - Gra będzie 'ważyła' około 350mb - przynajmniej wersja na X360. http://www.battlefield.pl/?id=2589 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Hmmm jak dla mnie bene ;] Mala gierka do pociupania wieczorami. Chlopaki chyba wkrecaja sie powoli w BF3 ;] Moze i lepiej ze powydaja takie "demka" by uzyskac informacje od graczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Lepiej by wzięli się za BF3 a nie jakieś większe dema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 I wydali wsiorstwo?? Niech lepiej robia dluzej a dokladniej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Tak niech lepiej pracują dłużej nad trójeczką ale poco się rozpraszać takim demkiem :), no i niech ich nawet nic nie kusi żeby trójeczkę gdzieś w przyszłości umieścić!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Po to by Engine przetestowac na PC ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Ciekawe czy EA Polska dostosuje cene do naszych realiow. Bo 15 euro na zachodzie to 1/3 1/4 pelnej gry, a u nas to wychodzi 60-70 zeta czyli prawie tyle za ile mozna kupic pelne duze gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Cena pewnie bedzie wszedzie ta sama, bo takie malenstwo pewnie beda udostepniac na serwerach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 , no i niech ich nawet nic nie kusi żeby trójeczkę gdzieś w przyszłości umieścić!:) Dokladnie , ponoc w BF 2142 gra 3x mniej ludzi niz w BF2 jesli to prawda niech ktos potwierdzi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 A Was 2142 wessalo?? bo ja pogralem kilka dni i bratu oddalem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Więcej info... - zostały potwierdzone 3 klasy: Infantry, Riflemen i Scout (każda z nich będzie posiadała broń do walki z "ciężkim sprzętem") - BF1943 będzie grą multiplayer, którą prawdopodobnie będzie można pobrać tylko z internetu (red. czyżby nie było wersji pudełkowej bądź pudełka z kodem do pobrania gry z EA Store?) - cena gry to około 15-20$ - w grze będzie miała miejsce automatyczna regeneracja życia oraz nielimitowana ilość amunicji - niszczenie elementów na mapie będzie wyglądało identycznie jak w Battlefield: Bad Company - jeżeli gra będzie cieszyła się powodzeniem, to DICE nie wyklucza dodatkowych elementów do pobrania - maksymalna ilość graczy na serwerze to 24 osoby - w grze będą 3 mapy gdzie na każdej z nich będzie 5 punktów kontrolnych - 2 strony konfliktu: US Marines oraz Japanese Imperial Army - kolejne levele nie będa pozwalały nam na odblokowanie nowych broni bądź ulepszeń http://www.battlefield.pl/?id=2590 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Dokladnie , ponoc w BF 2142 gra 3x mniej ludzi niz w BF2 jesli to prawda niech ktos potwierdzi . W tej chwili to różnica jest ponad 3 krotna.. BF2- 9,202 graczy (demo-284), a BF2142- 2,773 graczy. O jakieś 20-22 będzie to najlepiej widoczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja w BF 2142 zagrałem tylko w demo i wiedziałem że NIE kupuje ;) a po zassania dema BF2:P biegłem w dzień premiery do MM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Chyba nie było: http://pc.ign.com/dor/objects/14320736/bat...omm_nycc09.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 (edytowane) Jaka lameriada boże co to ma być? Wielkie celowniki pokazujące nam gdzie mamy strzelać samolotem we wrogi samolot. Może jeszcze strzałki albo w ogóle autoaim bo po co mieć skilla? Teraz co roku będzie 10 nowych BFów i za każdy płać 130zł za 3 mapy. Edytowane 7 Lutego 2009 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Wygląda jak BF:Heroes tylko w FPP... Dziwnie to to jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Tak sobie myśle że jak to ma mieć 3 mapy to dema raczej nie będzie bo by musiało byc minium 1/3 gry ;) chyba że wypuszczą singla jakiegoś. Grafa może troche cukierkowa z drugiej strony to piękna wyspa :) wiec może stąd takie błękity i zielenie :) Taka jak Wake Island. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 (edytowane) Po tym filmiku widze ze cukierkowa grafika dla 12 latkow chyba Cos mnie sie zdaje ze oni toto robia dla dzieci i te ograniczenie do 24 graczy o co tu biega ??? Edytowane 7 Lutego 2009 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Po tym filmiku widze ze cukierkowa grafika dla 12 latkow chyba Cos mnie sie zdaje ze oni toto robia dla dzieci i te ograniczenie do 24 graczy o co tu biega ??? Ograniczenia wynikają z tego, że z kodem sieciowym na konsolach zbytnio sobie programiści nie radzą i średnio gry mają po 8 albo 16 graczy. Grafika cukierkowa, pełno zje** strzałek nawet przy ataku bombowcami mamy pokazane miejsca, flagi migają z daleka, wybuchy wyglądają jak w kreskówkach nawet nad samolotem jest ikona samolotu :lol2: "Ulepszenia" jak dla dzieci ze szkół specjalnych. Przecież to jest duży krok... w tył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 More gameplay: http://www.gametrailers.com/player/45234.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Miałem nadzieję, że rozgrywka będzie taka jak w starym, najlepszym BF 1942 tylko na nowym silniku graficznym... Na tych filmikach wygląda to średnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 (edytowane) Jeszcze zmyślają, że limit 24 jest dla naszego dobra :lol: Nawet w Crysisie ciekawie robi się dopiero jak jest 30 graczy na serwerze inaczej to więcej jest jeżdżenia od respa na walke niż samej walki. http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=45068 Edytowane 9 Lutego 2009 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 (edytowane) Tłumaczenie to zdaje się być całkiem zdroworozsądkowe – lepiej mieć ciekawszą i bardziej wciągającą grę, niż powolne poszukiwania oponentów na wielkiej i pustej mapie. :lol2: taaak... nie ma to jak "zdroworozsądkowe" myślenie... ;) Edytowane 9 Lutego 2009 przez Duelist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 :lol2: taaak... nie ma to jak "zdroworozsądkowe" myślenie... ;) :lol2: haha chyba im EA za newsy płaci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...