bielski Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 mowicie o cwaniactwie a ilu z was kupi gre jak bedzie krapem a klucz z bety wykorzystaliscie mimo nie zapłaconej gry ? do testowania gry bedzie demo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wypowiedź bielski'ego może nie jest do końca zrozumiała, ale mimo to "+1" dla niej. Prawda jest taka, że wiele osób zamówiło pre-ordera dla bety, a jak owa się nie spodoba to anulują pre-ordera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 mowicie o cwaniactwie a ilu z was kupi gre jak bedzie krapem a klucz z bety wykorzystaliscie mimo nie zapłaconej gry ? do testowania gry bedzie demo. Było już pisane dema na PC nie będzie tylko X360 i PS3 także beta jest jedyną szansą przetestowania gry przed zakupem. Nie popieram akcji kupowania kluczy na allegro, sam zakupiłem grę przed premierą specjalnie dla beta klucza żeby móc przetestować, będzie crapem to zrezygnuje z zakupu, ale nie ma czegoś takiego żeby zamówić wziąć klucz i od razu zrezygnować osobiście uważam, że jeśli ktoś rezygnuje z zakupu za nim rozpoczęła się beta owy klucz powinien zostać natychmiast zablokowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 mowicie o cwaniactwie a ilu z was kupi gre jak bedzie krapem a klucz z bety wykorzystaliscie mimo nie zapłaconej gry ? do testowania gry bedzie demo. Co to za argument? Jeszcze nikt tak nie zrobił a ty już oceniasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Dzisiaj jest 24., a nie 28. stycznia. Jak przyjdzie czas, to linki się pojawią.?? Dlatego pytam, gdzie konkretnie mają się pojawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wszędzie, na zapewne każdej stronia która hostuje dema/patche itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wyszlo szydlo z worka, DICE w zasadzie przyznalo sie, ze nie zamierzaja dlugo wspierac BC2 i praktycznie w kazdej chwili moga usluge zawiesic, ciekawe tylko czy bedzie to sie tyczyc tylko oficjalnych serwerow EA czy tez tych wynajmowanych przez graczy. Klik. Jezu, ile można razy można o tym pisać. Dla DICE Bad Company 2 na PC to tylko poczekajka. Myślę że na E3 albo na GC2010 będą jakieś pierwsze konkretne informacje dotyczące Battlefielda 3 (samo DICE ogłosiło już parę miesięcy temu, że jest w produkcji). To on będzie ważniejszy i myślę, że całe siły przerobowe i marketing puszczą na pełnoprawnego BF'a z wielkimi mapami i 64 osobami na mapę. Dlatego nie dziwię się takiej decyzji. Tak to już jest na PC - trzeba się cieszyć, że ten BF zostaje w ogóle wydany na blaszaki, a nie narzekać, że DICE i EA próbują zabezpieczyć się przed piractwem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 (edytowane) Ładna mi "poczekajka" za 130-140zł :lol: To jest kpina jeśli tak do sprawy podchodzi producent. Dlatego nie dziwię się takiej decyzji. Tak to już jest na PC - trzeba się cieszyć, że ten BF zostaje w ogóle wydany na blaszaki, a nie narzekać, że DICE i EA próbują zabezpieczyć się przed piractwem. Ciekawa sprawa biorąc pod uwagę że Battlefield to gra głównie pod PC i przede wszystkim na tej platformie zyskała wielką popularność. Zresztą nie o platformie w tym momencie powinna być mowa, bo wszyscy klienci zostaną zrobieni w balona jeśli ten battlefield będzie miał krótki okres wsparcia. Edytowane 25 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 (edytowane) Nikt nie każe kupować ;) Dla mnie to błahostka, bo tak czy inaczej gra jest warta swoich pieniędzy. Przypisywanie gry do konta było już wraz z BF2142, nie mówię oczywiście o steamie. A wyłączeniem serwerów bym się nie przejmował, bo to robienie afery z niczego, EA od zawsze wyłącza servery niektórych swoich gier, następuje to jednak po dość długim czasie. Z resztą, tak jak już pisałem nie raz: za rok, półtora mało kto będzie w to już grał. Edytowane 25 Stycznia 2010 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 A przynajmniej do czasu BF3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 ?? Dlatego pytam, gdzie konkretnie mają się pojawić. http://www.battlefieldbadcompany2.com/beta To link z blogu BC2. Please check back on www.battlefieldbadcompany2.com/beta on the 28th Jan for more details on how to download the Beta. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Podbijam bo też jestem ciekaw. Chciałem zamówić, ale na gram.pl widzę "Aktualizacja 23.01.2010: Uwaga! Zapas kluczy do bety został wyczerpany." No cóż, wydaje mi się, że sporo osób wzięło klucz i anulowało zamówienie. Podobno mają klucze. Zaryzykowałem i kupiłem. Napisali maila, że dziś powinienem go otrzymać. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jezu, ile można razy można o tym pisać. Dla DICE Bad Company 2 na PC to tylko poczekajka. Myślę że na E3 albo na GC2010 będą jakieś pierwsze konkretne informacje dotyczące Battlefielda 3 (samo DICE ogłosiło już parę miesięcy temu, że jest w produkcji). To on będzie ważniejszy i myślę, że całe siły przerobowe i marketing puszczą na pełnoprawnego BF'a z wielkimi mapami i 64 osobami na mapę. Dlatego nie dziwię się takiej decyzji. Tak to już jest na PC - trzeba się cieszyć, że ten BF zostaje w ogóle wydany na blaszaki, a nie narzekać, że DICE i EA próbują zabezpieczyć się przed piractwem. W porzadku, to gra, ktora ma wypelnic dziure miedzy BF2 i BF3, ale nie musieli sie do tego oficjalnie przyznawac. Mysle, ze wiekszosc osob i tak miala swiadomosc, ze BC2 dlugo nie pozyje, w koncu brak modkita i edytora map dobrze mu nie wrozy. Z drugiej strony narazie nie wiadomo, czy ewentualnie ukatrupienie gry dotknie tylko oficjalne serwery czy tez te wynajmowane. Tak czy siak, marketingowa klapa. Jesli chodzi o PhysXa, jak ktos wczesniej pytal, i znizczenia to wiele wskazuja na to, ze beda one od niego niezalezne. W koncu gra robiona jest z mysla o konsolach, w tym XB360, gdzie PhysXa nie ma, a znizczenia, patrzac po filmikach, sa. Nie sadze, zeby na PC wprowadzali tu takie rozgraniczenie, tym bardziej, ze mozliwosc niszczenia otoczenia to jedna z bardziej reklamowanych funkcji w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 (edytowane) Podobno mają klucze. Zaryzykowałem i kupiłem. Napisali maila, że dziś powinienem go otrzymać. Pozdro. gram.pl ma klucze? to potwierdzone? Edytowane 26 Stycznia 2010 przez Graver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 7 minut z trybu SP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 (edytowane) gram.pl ma klucze? to potwierdzone? Ultima.pl ma klucze - w tym kontekście to pisałem. Update: są klucze na 100%, właśnie otrzymałem Edytowane 26 Stycznia 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 gram.pl ma klucze? to potwierdzone? Zamów, i jak klucze jeszcze są to w "zamówieniach niewysłanych" będziesz miał możliwość pobrania klucza do bety. A jak nie będzie to najwyżej anulujesz zamówienie - zresztą potwierdzenie zamówienia przychodzi dopiero 7 dni przed wysłaniem, więc wtedy zdecydujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 7 minut z trybu SP Gameplay nie jest jakiś ambitny ale wyglada spoko ;). Ai prawie brak ale to norma dziś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 http://www.battlefieldbadcompany2.com/beta To link z blogu BC2. pzd Dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 7 minut z trybu SP Fajny autoaim, raz koles trafia ludzi w dymie których praktycznie nie widzi a raz trafia za 3cim razem, jeden za to nawet zgarnia mimo, ze strzelił mu metr nad głową :lol: Ai świetnie broni pozycji - czytaj stoi jak kołki. Już Terrorist Takedown czy różnego typu Sasy ma lepsze AI ( te z FEARa). Poza tym grafika nawet nawet czasem coś ala Crysis z teksturami na low. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 A nie widzisz że to wersja konsolowa? Grafika wiadomo że nie będzie wymiatać, a bez auto-aima to sobie by można "pograć" w taką grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Fajny autoaim, raz koles trafia ludzi w dymie których praktycznie nie widzi a raz trafia za 3cim razem, jeden za to nawet zgarnia mimo, ze strzelił mu metr nad głową :lol: Ai świetnie broni pozycji - czytaj stoi jak kołki. Już Terrorist Takedown czy różnego typu Sasy ma lepsze AI ( te z FEARa). Poza tym grafika nawet nawet czasem coś ala Crysis z teksturami na low. widze ze recoil czy też rozrzut to pojęcie obce. I sorry, ale gralem w Cryshita na medium i to co widzę na filmie powyzej wyglada duzo lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 widze ze recoil czy też rozrzut to pojęcie obce. I sorry, ale gralem w Cryshita na medium i to co widzę na filmie powyzej wyglada duzo lepiej... Znalazł się hater. screeny z bety pc http://www.fpsadmin.com/gallery/main.php/v...ageViewsIndex=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 No bardzo ładnie się prezentują, oby tak dalej jutro rusza beta! Ciekawe ile będę ściągał na łączu 1.2mb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Rozumiem, aby dostac kod musze albo wybrac odbior za pobraniem, albo platnosc na konto pieniedzy z gory, z tym ze w tym drugim wypadku kod do bety przyjdzie na dniach na maila , tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) http://www.gamearena.com.au/badcompany.php DARMOWE KLUCZE, BRAĆ PÓKI SĄ ! :D Może za moją dobroć zostaną cofnięte procenty :D Edytowane 28 Stycznia 2010 przez Milan1899 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) Z informacji na tej stronie wynika, że dopiero dzisiaj o 18 naszego czasu, będzie można pobrać tą bete. O tej godzinie to 1,5GB będzie leciało przynajmniej 4h. "Sorry, There are no more Beta Keys available." Już się rozeszły. Edytowane 28 Stycznia 2010 przez carek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 jakby pojawiła się jeszcze gdzieś możliwość dostania klucza, to będę wdzięczny za informację... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Również ... i dozobaczenia na polu bitwy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jakby ktoś miał wolny klucz i mógł się podzielić byłbym wdzięczny ;). Komus dawałem klucz do bety ps3 moze się odwdzięczy ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...