ath Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Hm, czytajac inne forum mozna usrednic (jezeli pisza prawde prawdziwa) ze taki 2x2.8Ghz, 2GB ram, 9600GT to przy low >50 rozdz. 1650x PS. ath, mozesz wyjasnicpo krotce? Nie gralem w BF2 ... Chyba serii cod pod tym względem nigdy nie dogonią, bo tam czuć jak hity wchodzą a w bf2 i z tego co czytam o bc2 to wprost przeciwnie, heady nie chcą wchodzić, w plecy magazynek to norma. Muszę sprawdzić osobiście, ale mam złe przeczucia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Na patchu 1.41 i 1.5 w Battlefield 2 były i są fatalne hitboxy. Tak w skrócie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) Hm, czytajac inne forum mozna usrednic (jezeli pisza prawde prawdziwa) ze taki 2x2.8Ghz, 2GB ram, 9600GT to przy low >50 rozdz. 1650x PS. ath, mozesz wyjasnicpo krotce? Nie gralem w BF2 ... Ze hitboxy latają gdzie indziej niż model.. Troche lipnie. Podbnie jest w css: http://www.youtube.com/watch?v=9curJ-0DQ8w...feature=related Zaraz sam ocenie i opisze moje wrażenia ;). Edytowane 28 Stycznia 2010 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) To w takim razie co to za reakcja skinu kiedy widac dymek, jakby kula uderzala w kamizelke? Tzn. zeby byla jasnosc, rozumiem tą lipe, tylko ze co to za animacja dziwna 0.o. A tak odemnie, po 2 filmach odechcialo mi sie gry w BF2 nawet gdybym dostal go za darmo, jezeli w BC2 jest tak samo to przeciez 90% gry to frustrat gaming ... Edytowane 28 Stycznia 2010 przez alcen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 DO ściągania jak mówiłęm polecam torrenta. Szło przez 1,5h 250KB/s a godzinę przed końcem poszło 850KB/s aż do końca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 To w takim razie co to za reakcja skinu kiedy widac dymek, jakby kula uderzala w kamizelke? Tzn. zeby byla jasnosc, rozumiem tą lipe, tylko ze co to za animacja dziwna 0.o. A tak odemnie, po 2 filmach odechcialo mi sie gry w BF2 nawet gdybym dostal go za darmo, jezeli w BC2 jest tak samo to przeciez 90% gry to frustrat gaming ...W CSS to samo było a jakoś sie grało ;]. ciach!iane to jest ale aż tak sie na to nie zwraca uwagi chociaż czasami bardzo denerwuje. Ktoś z forum może potwierdzić ciach!iane zachowanie hitboxów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 W CoD mam wrażenie, że są hitboxy "click and kill" czyli jak najedziesz na łeb to wpadnie ale w sumie lepsze to niż hitboxy z CSS gdzie czasem ktoś już zdążył uciec za róg ale jeszcze zgarnął. Najlepsze hitboxy chyba miało AO2. Tam nie latały heady z pupy i dało się czuć, że strzela się z broni. Na hitboxy w RO też narzekać nie mogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jesli ten client w/w z files-euaf-adl.games.on.net dziala za 20min bede mial gre, mozna sie jakos zgadac na wspolne granie w latwy sposob? system friends, cos teges? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Friends z tego co widzę nie działają na razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 No a serwera sobie nie założymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 hmmm ... czy was tez wywala gdy chcecie przegladac liste serwerów ? albo po skonczonym meczu (play now) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Panowie może ma ktoś kluczyk na zbyciu.pliiiissss :rolleyes: Mam tylko nadzieje że hit boxy z BF2 nie zawitają tutaj bo strasznie mnie to drażni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Gra sie milo. W zaleznosci od klasy jakiej uzywamy odblokowuja sie kolejne ulepszenia i bronie. Nic nowego Zajebiscie za to podobaja mi sie uwarunkowania pogodowe, zamiec siezna pieknie przeszkadza w celowaniu ;] Co do hitboxow, sa takie jak w BF2 Duza sile ma shootgun, naprawde duza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) no to zaczynamy zabawe, nick yooguruto, dajcie znac jak wpadniecie na pomysl jak sie ustawic na serverze, ja pogram pewnie z 2h edit: no to pograne, wywala z browsera, a jak dam join game to wyskakuje komunikat w problemie z polaczeniem :) probuje dalej ... Edytowane 28 Stycznia 2010 przez alcen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 W CSS to samo było a jakoś sie grało ;]. [ciach!]iane to jest ale aż tak sie na to nie zwraca uwagi chociaż czasami bardzo denerwuje. Ktoś z forum może potwierdzić [ciach!]iane zachowanie hitboxów ? Dla ścisłości. Film z CSS jest z 2007. Bardzo szybko się okazało iż winę latających hitboxów ponosi tickrate serwera, który był def ustawiony na 33. Przy 60 czy 100 hitboxy były dopasowane do modelu 1:1 : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 edit: no to pograne, wywala z browsera, a jak dam join game to wyskakuje komunikat w problemie z polaczeniem :) probuje dalej ...Same here. Dobrze że to nie IWnet, bo było by z 10 stron bluzgów, a tak każdy siedzi cicho :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) Serwer kont padł i dostajemy miłego crasha zamiast listy serwerów. Wyszukiwarka serwerów- porażka nie można sortować, wyszukiwać. Żeby zagrać ze znajomym (funkcja friend również nie działa) trzeba podawać wskazówki typu suwak 2cm poniżej przycisku reset itp. i tam powinien znaleźć się dany serwer. Nieraz dopiero za 3 razem połączy z serwerem po to, żeby dostać info, że zostałem wykickowany. Lagi na niektórych serwerach- porażka potrafi cofać o 10s. Edytowane 28 Stycznia 2010 przez carek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jak sprawdzic ping? Na servery juz wbija, ale taka lagoza ze ja pierd*&^ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 ahhh ten multiplayer w czasach next genów : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 beta jak dla mnie niegrywalna na ta chwile, udalo mi sie polaczyc narazie z serverami w chicago i dallas (jes jes jes!) na ktorych ping na oko mialem z 2000ms, czemu mimo tego ze wiem ze dzis komfortowo nie zagram nie ide spac tylko klikam to join game, wyjasni mi ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) Póki co masakra z dłuższym graniem - wywala, nie łączy, wyszukiwarka wywala na pulpit, masakryczne pingi - ale udało mi się pograć jakiś czas :D Grafa na fulla z wszystkim i brak jakiś przycięć czy żabkowania ale też i sama oprawa nie powala jakoś specjalnie... Nie bijcie ale mimo wszystko w konkurenta grało się trochę lepiej - chociaż to dopiero początek bety więc pewnie się trochę zmieni z czasem... Edytowane 28 Stycznia 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) Nie mogę nawet wejść do Server Browser... 3 razy probowalem i konczy się pulpitem :/ A korzystając z Play Now wyskakuje błąd, że utracono połączenie do serwerów z grą Edytowane 28 Stycznia 2010 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) beta jak dla mnie niegrywalna na ta chwile, udalo mi sie polaczyc narazie z serverami w chicago i dallas (jes jes jes!) na ktorych ping na oko mialem z 2000ms, czemu mimo tego ze wiem ze dzis komfortowo nie zagram nie ide spac tylko klikam to join game, wyjasni mi ktos?W join game nie ma co klikać u mnie co chwila wywala problemy z łączem, udało mi się wbić na jakiś serwer w UK, ale nie wchodziłem poprzez multiplayer-> server browser tylko w menu kliknąłem w server na dole po prawej stronie. Na szybko pograłem i 1280x1024 wszystko HIGH AA x2 Anizo x4 V-sync off HBAO on 29-32 fps komp z sygnaturki, także o komforcie nie ma co mówić jutro spróbuje obniżyć detale być może będzie więcej fps i mniej lagów. Edytowane 28 Stycznia 2010 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Póki co to porażka niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 na moim sprzecie wszystko na low, 1280*740 (czy jakos tak) i nie gra sie zbyt przyjemnie :/ jutro postaram sie pogonic troche proca i grafe i zoabczymy. i jezeli ebdzie płynnie to granie bedzie calkiem fajne :). nie licze do tego tych kickow i problemow z podłaczeniem bo to cyrk ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie wierzę, że 10 lat temu wydali grę która śmigała z serwerami na 64 graczy a teraz jest ku*** taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Bo takie czasy , malo sie narobic a maxymalnie zarobic :( Z tego co czytam na sajtach masakryczna porazka :/ oni spece z Dice sobie jaja chyba robia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 pograłem chwilkę i mi się nie podoba, jeden wielki chaos, brak jakiejkolwiek taktyki, chyba zrezygnuje z zamówienia bo za taka kiszkę nie mam zamiaru płacić, mapy małe, rozgrywka przypomina bardziej css a nie battlefielda, grając dosłownie chwilkę zdobyłem nowa rangę, odnośnie oprawy to wizualnie strasznie konsolowo grafika w sumie dosyć kiepska (ustawienia max), dźwięk niezły, pamiętam jak 4-5 lat wstecz zainstalowałem demo bt2 i nie spałem do rana, tu po półtorej rundy mam dosyć, idę spać to nie dla mnie, może jestem za stary, jutro dzieciak trochę pogra i zamieszczę opinie 11latka, dla mnie ocena w skali 1-10 max 6 punktów, nuda nieciekawa szybko się skończy tak jak bf2142, powinni dawać do cdaction a nie wołać 130zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) A co mieli robic bete do bety? ;) dajcie im chwile, najwazniejsze zeby systematycznie naprawiali bledy. Wtedy bedzie wiadomo czego mniej wiecej mozna sie spodziewac po pelnej wersji. btw wszystkie mapy sa dostepne w becie? Edytowane 28 Stycznia 2010 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 1 Mapa jest w becie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...