_OskaR Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dokładnie nie da się mimo ze potwierdziłem i sam wysłałem zaproszenie. http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=106&t=31339 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zamiast (nie) dodawać znajomków przez wyszukiwarkę, można wejść na ten sam serwer, do jednego teamu i tam wybrać opcję dodania do znajomych (taka strzałeczka przy nicku, oczywiście na liście drużyn). Potem znajomy będzie widoczny na liście tak jak trzeba. Tylko, żeby najpierw się znaleźć to jest problem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 buehehehee ahahahahaha - to tyle w temacie nie moge - "prędkość i parabola kuli" w BF buehehehehehe "hitboksy to ostatnia rzecz do której można się przyczepić" ahahhaaha koleś napisz co bierzesz - wciągasz, pijesz, czym i gdzie uderzasz? - ja poprosze to samo co za gość - znalazł parabole w battlefild'zie - ahahahhaahha Ośmieszyłeś się chłopie, to tyle w temacie ;) Wyjdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) a mnie ciekawi czy DICE sie już wypowiedziało na temat optymalizacji. może ktoś gdzieś widział :) poza tym gra jest przednia i chętnie w nia jeszcze pogram :P Edytowane 31 Stycznia 2010 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Tylko, żeby najpierw się znaleźć to jest problem :PAle wystarczy to zrobić tylko RAZ. :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 mglysty masz mgliste pojęcie o serii bt bo już bt1942 miało balistykę pocisku gdzieś czytałem że w pełnej wersji ma być tryb conquest - może ktoś potwierdzić bielski a jak się mają wypowiedzieć na coś czego nie ma, już bt2 był bardzo wymagającą grą jak na swoje czasy i dopiero kolejne generacje sprzętu umożliwiały płynną rozgrywkę w max detalach, tu będzie to samo tylko pytanie czy za dwie generacje sprzętu będzie jeszcze ktokolwiek grał w bc2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) bt2 był bardzo wymagającą grą jak na swoje czasy i dopiero kolejne generacje sprzętu umożliwiały płynną rozgrywkę w max detalach, tu będzie to samo tylko pytanie czy za dwie generacje sprzętu będzie jeszcze ktokolwiek grał w bc2Nie można tak tego porównywać, wtedy maszyny faktycznie nie były gotowe na przyjęcie takiej gry jak BF2, gdzie mapy są sporej wielkości, grafika jak na owe czasy na wysokim poziomie. Obecnie programiści powinni mieć więcej doświadczenia w tworzeniu gier a i komputery są znacznie lepsze. Natomiast w BC2 nie widzę żadnego postępu aby zwalać winę na moc PC. Jest to najzwyczajniej na obecną chwilę niedopracowany port z konsoli. Edytowane 31 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) Kolejny zgrzyt w BC2, brak reakcji na zmianę "sensa" myszki np DA(on the fly sensitvity), działa tylko zmiana dpi w innych myszkach, ale jest to rozwiązanie mniej precyzyjne. Czyli biegamy na ziemi, czułość - low, wsiadamy do czołu i musimy ręcznie z menu zwiększyć szybkość, żeby w ogóle móc obracać wieżyczką. Brak paska zdrowia jest irytujący, bo nie wiem czy apteczka mnie leczy i kiedy wyleczy. Wspomniany przeze mnie system kolizji to parodia, blokujemy się na gałęziach drzewa, kamieniach i.t.p. Nie czyje w ogóle, że strzelam z jakiejkolwiek broni, brak czucia gry, wszystko takie "budyniowe" ps. Mój cfg i granie na med, to płynnie to, to nie jest. Edytowane 4 Lutego 2010 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) obrazenia w tej grze to jakis zart, 5 rpg aby rozwalic czolg, wale i wale w goscia a on nic, z 10 rakiet z tego malego heli centralnie w niego a gosc nadal zyje Edytowane 31 Stycznia 2010 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QWERTGA Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) Ma ktoś może jakiś nieużywany klucz do oddania?:) Jak coś to chętnie przygarnę, bo trudno go teraz gdziekolwiek zdobyć. Edytowane 31 Stycznia 2010 przez QWERTGA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) Język polski w becie BC2 oraz BFBC2 Configurator Jeśli ktoś łączy się przez router i wywala go po mnie więcej 5 minutach oto rozwiązanie. Wchodzimy w ustawienia naszego routera i dodajemy następujące porty: TCP Ports 4711, 27901, 28910, 29900, 299 UDP Ports 1500-4999, 16567, 27900, 29900 Potem należy w polu DMZ wpisać ip swojego komputera. Przykładowo powinno wyglądać to tak: Edytowane 31 Stycznia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 obrazenia w tej grze to jakis zart, 5 rpg aby rozwalic czolg, wale i wale w goscia a on nic, z 10 rakiet z tego malego heli centralnie w niego a gosc nadal zyjeMoże ma unlock na mocniejszy pancerz poza tym w 90% przypadków za czołgiem stoi inżynier który naprawia szybciej czołg niż jest się w stanie do niego strzelać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Fakt, brak paska zdrowia jest do bani. Nie wiadomo co się dzieje do czasu aż ci obraz ciemnieje po bokach to wtedy wiadomo że jest się przy końcówce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) Oby to jakos zbalansowali ,bo inaczej czolg to bedzie forteca nie do przejscia bez ogromnych strat w ludziach . b.t.w Orientujecie sie moze kiedy bedzie oficjalne demo BC2 ?? Edytowane 31 Stycznia 2010 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Może ma unlock na mocniejszy pancerz poza tym w 90% przypadków za czołgiem stoi inżynier który naprawia szybciej czołg niż jest się w stanie do niego strzelać.w tym przypadku nie stal, bo ja bylem nad nim, i zmarnowalem tyle rakiet i nic, to musial byc jakis blad, bo nie wiem jak to wytlumaczyc, szkoda ze nie nagralem tego frapsem co do samych czolgow jak masz dobra druzyne to szybko przechodza do historii, jesli masz slaba to sieja niezle spustoszenie, a szczegolnie jesli przeciwnik ma apache i wie jak go obslugiwac, to sie rowna praktycznie kaplica dla druzyny, wkurza mnie jak musze walic sam w te #$&*$^$* smiglowce, bo nikomu innemu sie niechce, do tego najczesciej w tym zlomie na ziemi nie da sie podniesc dzialka tak aby umozliwialo trafienie i dostajemy rakiete do zjedzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Panowie a będzie jakaś możliwość sprawdzenia gierki przed zakupem?? Zainstalowałem betę ale niestety brak keya.Może ma ktoś na zbyciu??PLEASE :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Moze ktos wrzucic screeny z AA i bez zrobione na ati? U mnie identycznie wyglada ustawione na x1 i x8... sterowniki najnowsze - 10.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 w tym przypadku nie stal, bo ja bylem nad nim, i zmarnowalem tyle rakiet i nic, to musial byc jakis blad, bo nie wiem jak to wytlumaczyc, szkoda ze nie nagralem tego frapsem co do samych czolgow jak masz dobra druzyne to szybko przechodza do historii, jesli masz slaba to sieja niezle spustoszenie, a szczegolnie jesli przeciwnik ma apache i wie jak go obslugiwac, to sie rowna praktycznie kaplica dla druzyny, wkurza mnie jak musze walic sam w te #$&*$^$* smiglowce, bo nikomu innemu sie niechce, do tego najczesciej w tym zlomie na ziemi nie da sie podniesc dzialka tak aby umozliwialo trafienie i dostajemy rakiete do zjedzenia Gra bez znajomych mija się trochę z celem w takiej grze jak bc2, bo albo trafisz na dobrą drużynę, która wie co robić, albo w 90% przypadków na sempów, którzy są skupieni tylko na fragowaniu a nie wypełnianiu założeń gry w danym trybie itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Moze ktos wrzucic screeny z AA i bez zrobione na ati? U mnie identycznie wyglada ustawione na x1 i x8... sterowniki najnowsze - 10.1Może ustaw w sterach ? U mnie w grze w ogolę nie ma opcji AA innej niż x1... W sterach ustawiłem x2 i jest wyraźnie lepiej. Bez aa strasznie "ziarnisty" i poszarpany jest obraz, czasami ciężko kogoś było zauważyć ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) @yuucOm Jaki masz system? Edytowane 31 Stycznia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 @yuucOm Jaki masz system? Starutki Win XP sp2 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Chyba dlatego nie możesz dać AA większego niż x1 w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Gra ktoś? Najlepiej napiszcie na Steamie bo nie trzeba gry minimalizować ( a ta przez alt tab lubi się wysypywać) nick StoProGratis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 U mnie było to samo.AA mogłem dać tylko x1.XP+SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Moze ktos wrzucic screeny z AA i bez zrobione na ati? U mnie identycznie wyglada ustawione na x1 i x8... sterowniki najnowsze - 10.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 U mnie było to samo.AA mogłem dać tylko x1.XP+SP2Próbowałeś w pliku ini zmieniać? U mnie win7 + 9.12 bez hot fix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Chyba dlatego nie możesz dać AA większego niż x1 w grze. U mnie na vista32 tez nie mogę dać AA większego niż x1 :( ,a zmiana w pliku lub w nvidia profiles tez nic nie daje :( pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) po zmianie w settings z dx10 na dx9 nie mozna ustawic wiekszego pozostaje nam x1 przynajmiej ja tak mam na gtx260 ;p system win7 64x Edytowane 31 Stycznia 2010 przez Helldud3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Parabola lotu pocisków w tej grze istnieje i widać to doskonale choćby po wystrzeleniu z rpg na dalszą odległość. Co do snajpery to powiem, że na początku też rwałem włosy z głowy. W miarę rozgrywki jednak przyzwyczaiłem się, a gdy odblokowałem lepsze celowniki to zabawa strzelcem wyborowym nabrała rumieńców :) Odblokował już ktoś z Was dalsze ulepszenia/bronie zdobywając 10mln punktów? Czy to tylko taki żart ze strony DICE? Nie wiece może czy zapodają jeszcze 1 mapę do gry w becie, bo ta co jest już została chyba ograna na maksa przez graczy? Jakby ktoś chciał to szukajcie mnie pod nickiem Rosomak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Te 10mln punktów jest po to żeby nie odblokować ulepszeń/broni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...