marcin.mb Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Szukam keya, jeśli ktoś ma wolny i chce się podzielić to proszę o wysłanie na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 a ja szukam friendow z ppc bo gram ciagle z jakimis pajacami co nie moga rush zrobic ani obronic... nick PPC Pieknis :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 HBAO - Horizon-Based Ambient Occlusion , to jest jedna z odmian Ambient Occlusion :wink: . U mnie jest tylko samo fps czy on czy off. http://forums.steampowered.com/forums/show...d.php?t=1129155 Ale tutaj jest troszkę inaczej :wink: , być może pod dx10/dx11 jest taki spadek. jest spadek i to duzy, a roznica niewielka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 mała solucja odnośnie optymalizacji bety pod kątem wydajności http://www.fragcast.org/?p=433 ang. "Heh teraz co nowsza gierka to bedziemy slyszeli ze optymalizacja slaba. Poprostu czas pozmieniac lekko blaszaki, z seria BF zawsze bylo ciezko z wymaganiami ;]" - spójrz w sygnaturę na co mam zmienić, chyba jedynie fermi mnie ratuje, bo crossfire ani sli mnie nie interesuje Co do heli to mialem jechac juz do drugiego mieszkania po joya, ale rownie wygodnie gra sie na padzie... Lecz samolotu na padzie to juz nie dalbym rady obsluzyc ;/ - można latać jetem w becie bo nigdzie prócz filmiku końcowego (A10 warthog mniam:)) nie widziałem ?? Outlander- tak masz rację model lotu helki zmieniony, średnio rozwinięty szympans da sobie radę, z tym ze jego moc mniejsza jak blackhawka w bt2 (ath specjalnie dla ciebie objaśnienie bt2=battlefield 2) To wymyśliłeś skrót - może stosuj tak jak 99% ludzi - bf2. :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Tak sobie czytam i widze... BRAK CZOŁGANIA No ludzie, prosze was, niedługo programiści bedą mniej "inteligentni" niż gracze :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 konkurs, uniknąć próbują kamperstawa, ale to jest śmieszne gdy się nie można schować przed czołgiem czasami w BF2 na czystym polu jak się poczłożysz sniperem to ciebie nie zauważy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 To niech dadzą czasowe czołganie się :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 (edytowane) konkurs, uniknąć próbują kamperstawa, ale to jest śmieszne gdy się nie można schować przed czołgiem czasami w BF2 na czystym polu jak się poczłożysz sniperem to ciebie nie zauważy... Ale po co leżeć skoro lepiej schować się za czymś i robić tylko >kucnięcie> wstanie> strzał> kucnięcie>reload> itd Z resztą nie wiem jakie armie świata nie używają leżenia i wychylania się przecież to jest podstawa jakiejkolwiek taktyki:/ Edytowane 1 Lutego 2010 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Brakuje mi jeszcze samolotów. Grałem w bete na PS3 inna mapa i teraz na PC. Jednak co myszka i klawiatura to nie pad. Na PC mam wrażenie że gra szarpie (nie chodzi tutaj o ping) nawet na niższych ustawieniach graficznych gra ma takie chwilowe zmuły a potem rusza dalej z kopyta. Większe mapy, 64graczy, samoloty i to był by battlefield. Tak samo brakuje mi profesji tylko 4? Ehh za bardzo przywiązałem się do BF2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheenek Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Jesli ktos chce keya moze zlozyc preordera w play.com a potem anulowac zamowienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Jeśli chodzi o brak czołgania się, to spotkałem się z opinią, że to z powodu trudności związanych z implementacją - i to wszystko tłumaczy. Bo zrobić tak jak w BF2 to każdy by potrafił - tylko, żeby nie było nóżek wystających ze ściany, to już trzeba trochę więcej roboty, poza tym, poruszanie się w pomieszczeniach byłoby dość niewygodne i mocno ograniczone. Oczywiście można zablokować leżenie w pomieszczeniu - i mielibyśmy ludzi skaczących z radości, jak w BF2, w momencie, gdy nie można się położyć w czymś o kilka cm głębszym od kałuży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Jesli ktos chce keya moze zlozyc preordera w play.com a potem anulowac zamowienie.Ja poproszę, keya na PW jak coś, z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 damn ale to wciaga granie snajperem w koncu sprawia frajde, fakt ze nierealistyczne troche(widac jak leci kula na dystansie~~500-700m? ) ale ujdzie nie wiem tylko czy wiatr ma wpływ, na pewno grawitacja swoja droga najlepszy moj hit to zesztrzelenie strzelca w apachy i zdjecie kolesia na 4wheels wczasie jazdy, bynajmniej nie na wprost i z odleglosci ~400m :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Mnie też zaczęło wciągać ;D siedze i strzelam z panzerfausta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 damn ale to wciaga granie snajperem w koncu sprawia frajde, fakt ze nierealistyczne troche(widac jak leci kula na dystansie~~500-700m? ) ale ujdzie nie wiem tylko czy wiatr ma wpływ, na pewno grawitacja swoja droga najlepszy moj hit to zesztrzelenie strzelca w apachy i zdjecie kolesia na 4wheels wczasie jazdy, bynajmniej nie na wprost i z odleglosci ~400m :) recon wymiata, szczegolnie mortar, wczoraj grajac praktycznie caly atak sam powtrzymalem systematycznym bombardowaniem, nawet jednego punktu nie wysadzili, szkoda ze to nie dziala na poruszajace sie jednostki, ale wtedy to by byla masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 (edytowane) a ja lecac na spadochronie zestrzeliłem sniperą jakiegos biegajacego goscia :P edit: musiałem poprawic to zdanie bo bez sensu bylo xD Edytowane 1 Lutego 2010 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 gra z unlockami nabrała rumieńców, strzelec ckm w pojazdach rządzi, powinni wzmocnić TOW-a w realu rozwala pancerz 700mm a tu ledwie czołg naruszony, bardzo fajny jest ten mały śmigłowiec, jak przeciwnik nie kumaty to niezła sieczkę można robić, choć duży też jest ok ale rakiety zdecydowanie za słabe ,strzelec ma lepsze pole do popisu, teraz tylko czekam za kulfonem od intela i Fermi ,jeśli będzie wydajne, preordera jednak nie anuluję, chce widzieć finalną wersje, mimo mojego całego narzekania na betę (słusznego) top jednak coś w sobie ma ten bc2 bo już od 3 dni nie grałem w bf2 (co jest naprawdę wyjątkowe i niepodobne do mnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 no i cos padlo cannot connect to ea online czy cus sie pojawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 bielski, bez urazy, ale chyba nie da rady biec ze spadochronem (w sumie to nie mam co się odzywać bo w Bete nie gram) :P pozatym hitboxy nie denerwują ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Jeśli chodzi o brak czołgania się, to spotkałem się z opinią, że to z powodu trudności związanych z implementacją - i to wszystko tłumaczy. Bo zrobić tak jak w BF2 to każdy by potrafił - tylko, żeby nie było nóżek wystających ze ściany, to już trzeba trochę więcej roboty, poza tym, poruszanie się w pomieszczeniach byłoby dość niewygodne i mocno ograniczone. Oczywiście można zablokować leżenie w pomieszczeniu - i mielibyśmy ludzi skaczących z radości, jak w BF2, w momencie, gdy nie można się położyć w czymś o kilka cm głębszym od kałuży.Its not balanced for prone :lol: Btw od czego jest ten granat MTM w reconie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zajcewik: juz poprawione :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 (edytowane) Czołgi są jednak fajne :D Edytowane 1 Lutego 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 gra z unlockami nabrała rumieńców, strzelec ckm w pojazdach rządzi, powinni wzmocnić TOW-a w realu rozwala pancerz 700mm a tu ledwie czołg naruszony, bardzo fajny jest ten mały śmigłowiec, jak przeciwnik nie kumaty to niezła sieczkę można robić, choć duży też jest ok ale rakiety zdecydowanie za słabe ,strzelec ma lepsze pole do popisu, teraz tylko czekam za kulfonem od intela i Fermi ,jeśli będzie wydajne, preordera jednak nie anuluję, chce widzieć finalną wersje, mimo mojego całego narzekania na betę (słusznego) top jednak coś w sobie ma ten bc2 bo już od 3 dni nie grałem w bf2 (co jest naprawdę wyjątkowe i niepodobne do mnie) Najgorsze jest jednak jak dorwiesz smiglowiec a za dzilkiem siada slepak ktory przez kilka minut jest w stanie zastrzelic 2 piechurow... Paranoja, dzisiaj 3 takich trafilem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 ja tam za śmigłowiec dwa razy wsiadłem to za daleko nie poleciałem. teraz tylko jako pasażer :P. i wlasnie do takich akcji Jonathan przyda sie ekipa znajomych, gdzie po kilku grach juz beda wiedziec kto jaki ma styl grania i czego mozna sie spodziewać po koledze :). dlatego jezeli ktos ma ochote. nick: bielski. dodawac do friedns i jazda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 (edytowane) dlatego jezeli ktos ma ochote. nick: bielski. dodawac do friedns i jazda :)Wysłałem prośbę. Mój nick: Maciaz PS. Jak chcecie to możecie mnie dodawać do friendsów ;) Edytowane 1 Lutego 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 (edytowane) Najgorsze jest jednak jak dorwiesz smiglowiec a za dzilkiem siada slepak ktory przez kilka minut jest w stanie zastrzelic 2 piechurow... Paranoja, dzisiaj 3 takich trafilem ;/to prawda, jeszcze gorsze jest jak wsiadasz do smiglowca a jakis idiota laduje w wodzie po 100 metrach lotu, niektorzy tez lataja jak debile i nie sposob w nic utrafic, to samo jest z czolgiem, idiota kierujacy nim stoi w miejscu zamiast ruszyc sie troche i umozliwic strzelanie do smiglowca, ten maly heli wymiata, czasami uda mi sie latac nim przez cala gre, chyba ze komus zaleze niezle za skore to wtedy na mnie poluje i nie da polatac :lol2: jak ktos chce mnie dodac to moj nick w grze to: bhane Edytowane 1 Lutego 2010 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 To sie nazywa hamstwo, to samo jest nadal w 2142 i 2 (BF), ale w 2 to szczególnie jak Helikopterem na mapie 64-osobowej żeby cie zabić tylko ciebie wlatuje kamikadze, pozdro dla takich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Najgorsze jest jednak jak dorwiesz smiglowiec a za dzilkiem siada slepak ktory przez kilka minut jest w stanie zastrzelic 2 piechurow... Paranoja, dzisiaj 3 takich trafilem ;/ Hehe, to nawet ja niedzielny gracz zrobiłem ze 2000pt + 3k (lub 5K) premii. Inna sprawa, że np: z minigun'a w BH jak strzelałem do kolesia to padł dopiero gdzieś po ok 7s :/ Mój nick YurekPPCT, gram rano i weekendy, przeważnie na serwerach multiplay.co.uk pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Dzialko w kobrze to istny pogrom! 3 celne serie i pancerniaki ida w niepamiec a piechota... nawet nie jest potrzebne bezposrednie trafienie ;] Moze stukniemy cos kolo 23-24? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Panowie jak by coś to też mnie dodajcie do znajomych:Zielony PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...