kkNd! Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Po czym poznac serwery hardcore? Przeszukalem cala liste i w opisie nigdzie nie widzialem... btw... Jak sprawdzacie pingi? U mnie zakladka LAT nic nie pokazuje, a chcialbym pograc na jakims dobrym serwie zeby ogarnac jak to jest z tymi hitboxami, bo gdzie nie zagram mam wrazenie duzego laga :/ Ewentualnie sa jakies polskie serwery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Serwery hardcore rozpoznasz po tym jak koleś cię serią zabije, tak jak w Modern Warfare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Takie uroki bety. Ja wczoraj musiałem instalowałem ponownie, bo gra się nie włączała lub był tylko biały ekran. Dzisiaj klawiatura w grze przestała nagle działać. Do tego miałem problemy ze scrollem. Proca masz po oc? Sory że tak długo mnie nie było.Proc po oc ale bardzo delikatnym~3.1. Jest to trochę denerwujące no ale jak piszecie to tylko beta więc powinno być już tylko lepiej :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Po czym poznac serwery hardcore? Przeszukalem cala liste i w opisie nigdzie nie widzialem... btw... Jak sprawdzacie pingi? U mnie zakladka LAT nic nie pokazuje, a chcialbym pograc na jakims dobrym serwie zeby ogarnac jak to jest z tymi hitboxami, bo gdzie nie zagram mam wrazenie duzego laga :/ Ewentualnie sa jakies polskie serwery? Hardcore zazwyczaj jest UNranked czyli po prostu nie nalicza XP, PD, wszedzie inaczej to sie zwie. Zaznaczasz w wyszukiwarce: not empty / not full / ranked / cos tam jeszcze bylo, i odswiez. i szukasz najlepszego pingu ;) bynqajmniej ja tak szukam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 wlaczyłem soundsystem size najpierw 2, potem 3 na obu dźwięk działa na 3 jakby lepiej, mimo wyłaczonego gx2....ciekawe czy w rzeczywistosci dzwiek obrabiany jest harware'owo...jak zrobie alt tab do desktopu to w wersji 3 mam dźwięk muzy z tła jakby z galopującym tempem, raz szybko raz wolno, jakby sie ktos plytą bawił, na 2 tego problemu nie ma... w każdym razie- to beta - mi tez sie czasem lat(czyli pind) nie pojawia hardcore jeszcze nie trafilem bugów ta beta ma od groma....ale jak na 1 mape i moje tygodniowe siedzenie na niej - WCIĄGA fakt, hitboxy, strzelanie, itp czasem razi, ale, ale jest fun co by mogli zrobic( a czego nie zrobią na pewno) to ograniczenia w squadach do 1 medyka i 1 snajpera max, wtedy by nie było takiej kampy, no i nie było by wzgorza kamperow z 10 snajperami...az do konca natarcia na 1 przystanku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Pytanei do bardziej wtajemniczonych w te niedorobke Czy jest jakis sposob zeby zmienic/przyspieszyc predkosc obrotu wiezyczka i to samo tylko zmniejszyc czulos podczas sterowania heli ? b.t.w Co za czasy , BC2 i AVP-3 niedorobki na chama przeniesione z konsol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) ..że zacytuję sam siebie: Kolejny zgrzyt w BC2, brak reakcji na zmianę "sensa" myszki np DA(on the fly sensitvity), działa tylko zmiana dpi w innych myszkach, ale jest to rozwiązanie mniej precyzyjne. Czyli biegamy na ziemi, czułość - low, wsiadamy do czołu i musimy ręcznie z menu zwiększyć szybkość, żeby w ogóle móc obracać wieżyczką.A wystarczyło by zostawić rozbudowane menu kontroli z BF2, przecież jest tam zakładka a tu ...... Edytowane 4 Lutego 2010 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) To jest tak jak ktos poprzednio napisal , ta gra w paru aspektach jest o kilka lat do tylu jak mozna robic takie niedorobki ? kod sieciowy-kulawy hitboxy-kulawe menu_multi-kulawe Sterowanie i ustawienia to porazka na maxa albo na konsole Edytowane 4 Lutego 2010 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WIZard666 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) Witam. Chciałem się zapytać czy przypadkiem ktoś z Was nie ma może wolnego klucza do bety Bad Company 2 ,albo jest już nią znudzony bądź beta nie przypadła mu do gustu i jest w stanie oddać mi swoje konto na EA(ewentualnie wyporzyczyć ?).? Próbuję już od jakiegoś czasu zdobyć klucz do bety lecz bez skutku ,a bardzo chętnie sprawdziłbym w akcji jak gra wyewoluowała od czasu Bad Company.Byłbym bardzo wdzięczny takiej osobie . Jeśli się ktoś taki znajdzie to proszę o kontakt na PM bądź GG. GG: 10030800 Pozdrawiam serdecznie Edytowane 4 Lutego 2010 przez WIZard666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 To jest tak jak ktos poprzednio napisal , ta gra w paru aspektach jest o kilka lat do tylu jak mozna robic takie niedorobki ? kod sieciowy-kulawy hitboxy-kulawe menu_multi-kulawe Sterowanie i ustawienia to porazka na maxa albo na konsole Jak możecie narzekać na hitboxy? Ta gra (bf heroes w sumie też) ma najlepsze z całej serii. Gram praktycznie od dnia wydania bety i nie miałem jeszcze sytuacji, w której strzeliłbym "ślepakiem". A tym bardziej nie ma mowy o strzelaniu przed, za lub nad postacią żołnierza żeby go trafić (wyjątek - snajperka). Nie wiem też co jest złego w kodzie sieciowy. Zgodzę się jedynie z menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) Nie wiem też co jest złego w kodzie sieciowyBo kod sieciowy jest marny. Wystarczy wejść na serwer do 20, zobaczysz jak jest różnica w porównaniu z serwerami 32. Na low było już prawie płynnie, można było nawet doszukiwać się kontroli nad strzelaniem z broni automatycznej. Edytowane 5 Lutego 2010 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 fakt, hitboxy, strzelanie, itp czasem razi, ale, ale jest funCzasem to delikatne określenie, wg mnie cała otoczka związana ze strzelaniem czyli hitboxy, obrażenia to w tej becie jakaś parodia, całkowita losowość. Trzeba przyznać że na konsolach jest to zdecydowanie lepiej dopracowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Bo kod sieciowy jest marny. Wystarczy wejść na serwer do 20, zobaczysz jak jest różnica w porównaniu z serwerami 32. Na low było już prawie płynnie, można było nawet doszukiwać się kontroli nad strzelaniem z broni automatycznej.Jeśli chodzi ci o kod gry i ogólną optymalizację to masz rację. Zaś w kodzie sieciowym nie widzę nic złego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) a mi się ta beta bardzo podoba, pre-order zamówiony także czekam tylko na fulla. Gra mi sie przyjemnie, na poskim serwerze nie ma lagow ani nic związanym z tym. Bo kod sieciowy jest marnyze niby jaka różnice? ja nic nie widzę. Co do optymalizacji, zgadzam się mocno kuleje, ale ja na high, AAx4, FullHD, bez tej ostatniej opcji bo nie wiem co to. i śmigam dobrze. FPSy z frapsa po 1 rundzie : min 13, max 105, avg 47.680 czyli źle nie jest. Nie to co w crysisie ;p Gadacie jakby to byl juz full a to tylko beta... jak sie nie podoba to nie grajcie, albo wypowiadajcie sie na forum EA i tam piszcie co jest zle, bo chyba do tego wydawana jest beta a nie zeby dzieci mogly pograc "za free". Tak czy siak jest napewno lepsze od AA3, ktore nawet po wydaniu jest niegrywalne.. nadal. A tutaj, mimo ze beta, da sie grac. Aha, kto chce niech dodaje do Friends, nick RatManek Edytowane 5 Lutego 2010 przez RatManek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Panowie, udało mi się wyrwać klucz do bety. Dzisiaj z bananem na twarzy odpalam, wybieram jakiś serwer, łącze się, wchodzę do gry i.....zonk. Od celowniczka wychodzą mi czarne pasy we wszystkie strony ekranu, tak szerokie że się nie da grać. Nie jestem bardzo w temacie jeśli chodzi o grę po sieci, bo z reguły nie gram w multi, ale możecie mi powiedzieć gdzie jest problem? Czy to możliwe, że to mój "wspaniały" net radiowy jest tak ekhem...do kitu że mam te czarne paski czy coś innego. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) Co do optymalizacji, zgadzam się mocno kuleje, ale ja na high, AAx4, FullHD, bez tej ostatniej opcji bo nie wiem co to. i śmigam dobrze. FPSy z frapsa po 1 rundzie : min 13, max 105, avg 47.680 czyli źle nie jest.Jak to nie jest źle to nie wiem co jest :) Ale i tak gra może się podobać, szkoda że nie zamierzają bety poprawiać bo wtedy by mieli więcej pewnych sprzedanych kopii gry... Edytowane 5 Lutego 2010 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Ale oficjalną wersję na pewno poprawią, i płynność gry będzie znacznie lepsza, ja tę grę kocham za dźwięk ten podmuch on jest super :P to im wyszło na 10/10 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 ja sobie tak 4fun walnałęm all high w półHD (1440x900) z aax2 i afx8 i chodzi niewiele gorzej od ustawien med... Chyba chodzi rzeczywiście o proca. Co do dźwieku - każdy to potwierdzi - majstersztyk ;]. To mnie przy doomie 3 trzymało. Tutaj jest genialna oprawa dźwiękowa - nie da się zaprzeczyć. Szkoda ze audigy wywaliłem przy instalowaniu nowej płyty ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Gra ktos czasem na g4g.pl ? Może wieczorem byśmy coś wykombinowali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Kluczyki - http://www.gaminator.pl/newsy/news/9060,Zd...-Company-2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Gra ktos czasem na g4g.pl ? Może wieczorem byśmy coś wykombinowali.Ani razu ten serwer mi się nie wyświetlił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 To poszukaj lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 I co? Nie ma nikt pomysł co to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) podaj config kompa, ktos mial chyba podobny problem na 8800gt. Edytowane 5 Lutego 2010 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Procesor: Dual Core E2160 3,0ghz Mobo: Foxconn P35A Ram: Corsair 667mhz 4x1gb GPU Geforce 8600GT PSU Modecom MC 400 HDD Samsung 80GB jakiś tam ;) I Windows XP, spróbuje ruszyć na Windowsie 7 może będzie bez pasków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 To poszukaj lepiej.Patrzyłem dokładnie jeszcze raz, serwera nie moge znaleźć. Raz miałem mnóstwo serwerów na liscie a teraz tyle ile ma poczatku: 1 z multiplay.uk dalej wszystkie z i3d.net i 1 z chicago i la ;). Szkoda ze po ip nie można dodać. Sprawdze jeszcze raz wieczorem i moze zrobimy ustawkę. Btw friendsy działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 FavoriteGames=G4G.pl hosted by GamesNet.pl [1];G4G.pl hosted by GamesNet.pl [2];G4G.pl hosted by GamesNet.pl [3]; wyedytować plik GameSettings.ini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 krzychu26, a sterowniki masz jakieś nowsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Patrzyłem dokładnie jeszcze raz, serwera nie moge znaleźć. Raz miałem mnóstwo serwerów na liscie a teraz tyle ile ma poczatku: 1 z multiplay.uk dalej wszystkie z i3d.net i 1 z chicago i la ;). Szkoda ze po ip nie można dodać. Sprawdze jeszcze raz wieczorem i moze zrobimy ustawkę. Btw friendsy działają. Tego brakuje w tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Tego brakuje w tej grze.jak ci moze czegos brakowac "w tej grze" skoro to dopiero beta?? oslabiacie mnie normalnie. FPSy spadaj jak np strzele czolgiem w ziemie tak jakby pionowo i caly wybuch leci mi "w oczy" :D nie wiem jak to napisac, jak stoje na gorce patrzac sie w dol i lufa jest 10cm od ziemi :D. ale tak podczas calej rozgrywki, przy wybuchach itp. nie widze spadkow ponizej 35fps. Ja rowniez gram na tym polskim serwerze. Dostalem info ze podobno sa 4 polskie servy, czy to prawda to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...