KitKat Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) mój nick: westsajd <- dodawać do znajomków bo chciałbym coś popykać teraz!! dodatkowo mam 1 kluczyk na oddanie Byłbym bardzo wdzięczny, bo nie mogę wychwycić z Benchmarka. :lol2: Z opisów gra mi się podoba, chciałbym się przekonać, czy i mi się spodoba, bo w takim wypadku chętnie zakupiłbym ją po premierze. Edytowane 8 Lutego 2010 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Dostałem dzisiaj maila do EA Polska z kodem do bety (na którejś stronie wcześniej, ktoś podawał linka). Jak by co to mogę udzielić, co by się nie zmarnował, bo ja już mam od jakiegoś czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Myśle sobie że i tak większość z nas tutaj czeka najbardziej na BF3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 ikar13 Mialem takie same odczucia , co za chaos :/ ale po 3h gry jak czlek poznal mape dokladniej mozna by powiedziec ze jest srednio dobrze . Zeby ocenic grywalnosc tego typu gier Trzeba musowo pograc pare godzin mnie na pocztku strasznie BC2 zniechecil , ale z uplywem czasu i zdobyciu lepszego uzbrojenia gra zyskala na grywalnosci. Teraz wszystko zalezy od dobrego skladu i mozna czesac do woli . moj nick w BC2 Mario2k tyle ze Ja grywam tylko na serverach w UK jesli jest tu ktos z okolic to prosze o dodanie mojego nicka do '''Friend''sow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Mnie zastanawia tylko jedno... dlaczego jednym na mocniejszych kompach słabo gra działa ~25-30 klatek, a na słabszych konfiguracjach nie czuć tego dyskomfortu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Mnie zastanawia tylko jedno... dlaczego jednym na mocniejszych kompach słabo gra działa ~25-30 klatek, a na słabszych konfiguracjach nie czuć tego dyskomfortu... Taki urok Betki , po drugie czesto tak bywa ze ludziska zawyzaja swoje wyniki ilosci klatek na sejkunde strzelam ze polowa sie mija z prawda , na bank . W moim wypadku , zeby bylo plynnie w BC2 framerate nie moze mi spasc ponizej 50klatek juz przy 40stu dzieja sie cuda , dlatego gram na medium 1280x800 gdzie zazwyczaj mam 60-70fps . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 W środę będę testował Bad Company 2 na laptopie (karta integra) dla ciekawości i filmku na YouTube, potem moje konto będzie zbędne i będę mógł oddać kto pierwszy ten lepszy zaklepujcie na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris1981 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) Mnie zastanawia tylko jedno... dlaczego jednym na mocniejszych kompach słabo gra działa ~25-30 klatek, a na słabszych konfiguracjach nie czuć tego dyskomfortu... Ty żeś się gipsu nażarł? Jak może gra na słabszym kompie lepiej chodzić? Edytowane 8 Lutego 2010 przez Chris1981 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) Na 7 podobno lepiej niż na xp chodzi. Do tego dochodzi stan systemu, oc. Edytowane 8 Lutego 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) ja mam XP SP3 i stan systemu super :D jaaaaaaaaa mieć 70 fps na medium to moje marzenie :P:P patrzyłem FRAPS ile mam klatek i zawsze około 30 co bym nie ustawił ;/ tragedia może ktoś kiedyś do końca bety znajdzie rozwiązanie Mario2k: Myślę że jak się pogra, pozna mapę może być spoko :D ale i tak chaos x100 większy niż w BF2 no może czasem są takie akcje hard core w BF2 , ale w BC2 jadka jest straszna. Edytowane 8 Lutego 2010 przez ikar13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 u mnie podobnie, za malo fps'ow na komfortowa rozgrywke. mam nadzieje ze w finalnej wersji bedzie lepiej pod tym wzgledem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) Ja obecnie mam HD4850, x2 250 i 2GB ram, i xp sp3. Medium 1280 x 1024 Bloom=false i jest płynnie. Ile fps nie wiem, bo dla mnie jest to nieważne. Edytowane 8 Lutego 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelsowy Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja mam 2140@ 2.67, 3GB RAM i 9600 GT. Rozdzielczosc 1024x768 i średnie detale. No i przy niezłym zamieszaniu fpsy spadają do 20-25. Mam do oddania jeszcze jeden klucz do bety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) Ja mam 2140@ 2.67, 3GB RAM i 9600 GT. Rozdzielczosc 1024x768 i średnie detale. No i przy niezłym zamieszaniu fpsy spadają do 20-25. Mam do oddania jeszcze jeden klucz do bety. Jak jeszcze wolny, to chętnie przyjme na PW. EDIT Już dostałem od Blues'a. Dzięki! Edytowane 8 Lutego 2010 przez komisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) Ty żeś się gipsu nażarł? Jak może gra na słabszym kompie lepiej chodzić? Po 30latku spodziewałem się więcej kultury... Specjalnie wgrałem frapsa... min. 40, max 80 srednio ~50. Oczywiście w przybliżeniu wszystko. Sprzet bez oc: Athlon II X3 425 4GB GeForce 8800Gt Win7 RC, Ustawnienia: 1280x1024 AA x1 AF x8 Wszystko High, HBAO off Ktoś tam wyżej pisał, że wymagania większe niż w Crysisie... dziwne, bo BF mi zdecydowanie lepiej chodzi niz Crysis. Ale sądzę, że Dice do premiery poprawi większe bolączki tej gry. Edytowane 8 Lutego 2010 przez konkurs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Mnie ladnie smiga w rozdzialce 1680x1050, wszystko na high, AAx2 i FSAAx4 - 37-62 fps Proc na 4 GHz , karta nie ruszana jedzie na stocku, reszta z podpisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 ja tam poczekam na pełną wersje bo mam nadzieje że kwestia wydajności trochę się polepszy ale i tak myślę że EA ma w dup... PC tylko liczy się PS3 i X360 wiec raczej nie liczył bym na jakieś cuda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja mam 2140@ 2.67, 3GB RAM i 9600 GT. Rozdzielczosc 1024x768 i średnie detale. No i przy niezłym zamieszaniu fpsy spadają do 20-25. W takim razie krzyz na droge programistom... wolne zarty. Zeby w parze z ta grafika szly wymagania z kosmosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) x3 425 @ x3.2 ghz + 6mb cache L3 + 5770 stock. 1400x900 all max, aa x4 , anizo x16, bloom - false, HSAO - false, dx-auto przy wiekszej sieczce spadki do +/- 30 na oko. ale wciaz gra sie przyzwoicie. i mam klucz do oddania jakby ktos potrzebował. Edytowane 9 Lutego 2010 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Ehhh ... Nie wiem ile fps u mnie ale 1440x900 low to naprawde kiepsko sie gra :/ ... gdzie wy ustawiacie ten FSAA itd ... w sterach karty ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Zależy jaki masz jeszcze OS, zmniejsz rozdziałkę i zobacz jak będzie chodzić gra, czy będą jakieś lepsze efekty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maarek Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Witam jeśli ma ktoś zbędny klucz to będę bardzo wdzięczny. Mam betę jednak nigdzie nie udało mi się zdobyć klucza. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Wysłałem zaproszenia do tych, którzy podali swoje namiary na naszym forum, jeśli nie przeraża was gra z totalnym newbie to dodajcie do friendsów :) - TanLan A jeśli chodzi o grę to jak korzystać z czołgów, heli itp.? Podchodzę do czołgu pisze naciśnij Enter i nic, wyskakuje mi tylko info gdzie mogę popełnić samobójstwo lub zmienić team. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Zależy jaki masz jeszcze OS, zmniejsz rozdziałkę i zobacz jak będzie chodzić gra, czy będą jakieś lepsze efekty. Windows 7 ... nowe setery ... rozdzialka niewiele daje :/ ... zreszta na 22" jak ustawilem 1024x760 i delale na LOW ... to DOOM 1 tak wyglada ... :/ No nic ... kombinuje dalej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 @SilaHD masz przecież w opcjach ustawienia sterowania, które można dowolnie zmieniać (pomijam sprawę czułości myszy),a domyślnie do każdego pojazdu wchodzimy przez "E" a nie enter :) Co do AA to to działa chyba tylko z wyższym DX, ale i tak naprawdę nie wiadomo jak to działa,bo ustawienie tego ni jak się ma do tego co widać na ekranie, a przynajmniej ja nie widzę różnicy :( pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 klucz do oddania jak co walić pma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Co do AA to to działa chyba tylko z wyższym DX, ale i tak naprawdę nie wiadomo jak to działa,bo ustawienie tego ni jak się ma do tego co widać na ekranie, a przynajmniej ja nie widzę różnicy :(Czyli AA w tej grze nie działa? (GTA4 "rulez" :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) Mam wolny klucz jak ktoś chce to walić na PW. Klucz oddany Edytowane 9 Lutego 2010 przez przemn2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) A Panowie nie wiecie dlaczego caly czas mnie rozłącza z serwerem EA ??? ... Internet chodzi caly czas ... chwilke pogram (5min.) nastepnie BUH ... polaczenie z serwerem EA zostalo ustracone ... a jeszcze lepiej bo nie idzie sie polaczyc ponownie :/ dopiero restart gry Edytowane 9 Lutego 2010 przez szczepoxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maarek Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...