ZielonyTBG Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 (edytowane) Pograłem trochę i powiem że niestety ale tak spieprzonych hit boxów czy jak tam się to zwie nie ma inna gra wyprodukowana przez człowieka!!!!Jest to tak upierdliwe że uprzykrza rozgrywkę.Niestety ale rezygnuje z zakupu owej gierki,bo nie mam zamiaru się denerwować bez potrzeby.Jak coś to odpale BF2 i będzie to samo.Jak można wypuścić takie coś,bo na pewno nic się z tym nie zmieni. A jeśli chodzi o grafę to nie liczcie na to że coś z tym zrobią.Za późno na takie rzeczy.Zapowiadało się smakowicie a wyszła kupa i tyle. Podobno ma wyjść BF3 jak dobrze wiecie,ale założę się że też z tym chorym strzelaniem nic nie zrobią.Ciekawe który nieudacznik tym się zajmuje :angry: :angry: :angry: Edytowane 14 Lutego 2010 przez ZielonyTBG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Niektórzy muszą zrozumieć, że te problemy z hitboksami to wina lagów/bugów bety. Na konsolach są one zrobione perfekcyjnie, nie ma się do czegoś przyczepić, a "dymki" z BF2 odeszły w niepamięć. Proponuje poczekać do premiery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 No, ale na pewno nie w BF2, po wyjściu patcha jest jeszcze gorzej ... (1.5) Jak by dali hitboxy z 2142 dało by radę grać bo w 2142 chyba najlepiej są zrobione :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 ZielonyTBG Pierwsza 1-2 godziny z BC2 i pisalem to samo , owszem hitboxy sa zdeko skopane ale w wiekszosci poprzez lagi , podobnie bywalo w BF2 . Po okolo 5-6 godzinach gry juz sie tego tak nie zauwaza/odczowa nie wiem ,moze ten silnik tak ma ze potrzeba skilla podciagnac zeby lepiej zaliczalo trafienia. ? Sprobuj pograc ciut dluzej opanowac to i owo ,zobaczysz roznice na plus Ja sie przekonalem dopiero po 5-6 godzinach ,wczesniej mialem niezle nerwy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Mimo wszystko powinni to poprawić bo na konsolach hitboxy działają wręcz idealnie więc ja na PC chcę tego samego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Mimo wszystko powinni to poprawić bo na konsolach hitboxy działają wręcz idealnie więc ja na PC chcę tego samego.Dokładnie, coś w stylu kupuję, wymagam. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam71 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Jakby ktoś miał jeszcze wolny klucz na zbyciu to chętnie go przyjmę bo chciałem ją potestować na komputerze syna ( e6500 + 8800GT ) czy warto kupować dla takiego sprzętu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Gierka nie jest zla, na pewno zagosci u mnie na polce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taipan Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Znajomy ma 8800GTX i HD4870, interesujace jest to, ze na GF mapa mu sie wczytuje okolo 5 razy szybciej niz na radeonie. Dodam tylko, ze GF ma 768mb pamieci a radek 1gb. Na moim hd4850 512mb gra rowniez laduje sie znacnzie wolniej w porownaniu do jego geforce'a, ramu mamy po 4gb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) Znajomy ma 8800GTX i HD4870, interesujace jest to, ze na GF mapa mu sie wczytuje okolo 5 razy szybciej niz na radeonie. Dodam tylko, ze GF ma 768mb pamieci a radek 1gb. Na moim hd4850 512mb gra rowniez laduje sie znacnzie wolniej w porownaniu do jego geforce'a, ramu mamy po 4gb. No to troche dziwne , doczyt mapy a sprawa karty ? Ja bym raczej obstawial sterowniki . Edytowane 15 Lutego 2010 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Jakby ktoś miał jeszcze wolny klucz na zbyciu to chętnie go przyjmę bo chciałem ją potestować na komputerze syna ( e6500 + 8800GT ) czy warto kupować dla takiego sprzętu .Szczerze - nie warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Jakby ktoś miał jeszcze wolny klucz na zbyciu to chętnie go przyjmę bo chciałem ją potestować na komputerze syna ( e6500 + 8800GT ) czy warto kupować dla takiego sprzętu . Na tym kompie w ustawieniach low/medium z naciskiem na low ;) mozna spoko pograc w max 1024x768 40-50fps moze i ciut wiecej . Dodac nalezy ze nawet przy takich ustawieniach BC2 wyglada lepiej niz BF2 a jak ifun przy rozwalaniu budynkow z campujacymi w nich osobnikami to trzeba samemu zobaczyc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 mam pytanko. kupujac gre bede mal mozliwosc zalozenia tylko jednego konta czy jak to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Tylko 1 konto, na nim możesz kilku różnych żołnierzy. btw. Widzę, że jako jeden z nielicznych uważam hitboxy za jedne z najlepszych w całej serii :D Jeśli nie chce zaliczyć wam trafienia, to nie jest wina hitboxa, tylko packetlossów/lagów/serwa/neta. Hitbox jest do [gluteus maximus] jeśli musicie strzelać przed/za/nad postacią, w innym wypadku to co wyżej. U mnie się przez packety nie da się grać na szwajcarskich i kilku polskich serwerach - nie ma to jak przejechać quadem centralnie przez stojącego gościa i nie dostać roadkilla na 16 pinga ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Duelist Dobrze prawisz ,tak jak w BF2 najwiecej zalezy od servera i polaczenia jakie z nim mamy. Grajac w BF2 mialem jeden ulubiony server w UK , zero problemow . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Mario2k przyznam że spędziłem z tą betą już parędziesiąt godzin(odblokowałem co mogłem).Grałem na różnych serwach bo też myślałem że coś z łączem jest nie tak,ale niestety na każdym serwie cały magazynek na gościa to jest ZBYT mało.A jeśli chodzi o bronie typu SAW249 to już w ogóle.Ich moc jest bliska dobrej procy. Poczekam aż zdacie relacji z finalnej wersji i jeżeli poprawi się to chore strzelanie to na pewno łyknę gierke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Ja z tym problemów nie miałem. Zawsze gram reconem więc nie wiem jak tam z inną bronią. Ze snajpy 1-2 strzały. Z pistoletu 3-4 celne wystarczają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Pistolet jest zdecydowanie overpowered w stosunku do innych broni, istny killer! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Mario2k przyznam że spędziłem z tą betą już parędziesiąt godzin(odblokowałem co mogłem).Grałem na różnych serwach bo też myślałem że coś z łączem jest nie tak,ale niestety na każdym serwie cały magazynek na gościa to jest ZBYT mało.A jeśli chodzi o bronie typu SAW249 to już w ogóle.Ich moc jest bliska dobrej procy. Poczekam aż zdacie relacji z finalnej wersji i jeżeli poprawi się to chore strzelanie to na pewno łyknę gierke :D Musisz miec cos nie teges , jakies lagi czy CuS ? Ja ostatnio pare razy z jednego magazynaka 2 ludzikow po lebkach skosilem gram Assaultem z giwera XM8+Red Dot . Dzis gralem na jakims serverze z Automata bylo na nim 2 gostkow z CDA PL czy CuS lagi byly tak okrotne ze po jednym kolesiu jechalem dwoma magazynkami i jeszcze go kosa nie moglem doprawic :/ pojawial sie i znikal az go w koncu przejechali czolgiem i padl. To byl moj swoisty rekorrd zeby tyle zachodu na zabicie jednego luda poswiecic. Powiadam wam Servery i jakosc polaczenia to najwazniejsze w BC2 !!! !!! nie wiem jak w PL a w UK mamy tego w cholere z dobrym pingiem +/- 40sztuk tyle ze z Automata czasami laczy z reszta swiata gdzie ping znacznie gorszy. Teraz wypada czekac i sie modlic zeby dorobili/usprawnili Menu Multi i sprawy zwiazane z przegladaniem serverow inaczej bedzie losowanie z serverami. oblookajcie jakie zabawki beda na nas czekac w BC2 http://www.youtube.com/watch?v=LR3yNYLIN-0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 widze ze jest do kupienia na steamie (za bagatela 50€), ale nie w tym rzecz. Bedzie mozliwosc dodania gry do steam normalna wersje pudelkowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 pistolet to i tak lipa w porownaniu do noża nic bardziej nie irytuje jak sprucie magazynka w kolesia a on z 3-5 metrow doleci( ty w tym czasie prujesz) i zaciuka cie nożem to jest chore po prostu, zwlaszcza ze widze ze dostaje 2 sprawa to nie wiem jakim cudem, ale kazdy pocisk w tej grze ma chyba płaszcz fosforowo-magnezowy, bo nawet strzelacjąc z pistoletu widzisz jak kula leci...oczywiscie jak strzelisz na dystansie +100 metrow albo tunel powietrzny/smuga kondensacyjna/hgw co to/ przy strzale ze snajperki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PELUSS Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Procesor: Dual Core E2160 3,0ghz Mobo: Foxconn P35A Ram: Corsair 667mhz 4x1gb GPU Geforce 8600GT PSU Modecom MC 400 HDD Samsung 80GB jakiś tam ;) I Windows XP, spróbuje ruszyć na Windowsie 7 może będzie bez pasków. czarne pasy znikna jak wejdziesz na strone nvidii i zainstalujesz sterownik tu masz adres http://www.komputerswiat.pl/download/30001...it,program.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 probowal ktos teraz sie logowac na swoje konto, mam "unable to connect please try again", jakas przerwa techniczna chyba miala byc i nie pamietam od ktorej do ktorej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Tak od godziny mam to samo, cos im sie zwalilo widocznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Pewnie, coś zmieniają, bo nie mogę się zalogować, a chciałem sobie trochę postrzelać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charnaś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Battlefield Bad Company 2 will be unavailable during 10am to 1pm GMT (2am and 5am PST) on Tuesday 16th February for EA server maintenance. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 no to cos maja poslizg bo mamy 14 (gmt+1) ciagle to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 "Looks like maintenance is taking a little longer than expected, we hope to have you back on the battlefield as soon as we can. BFHeroes about 11 minutes ago on twitter." Trzeba jeszcze poczekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 (edytowane) działa, ale trzeba keya znowu podać. jeśli stare działają to fajnie bo nie zapisałem :/ edit: jednak mam na kartce, uf :D ciekawe czy dziala edit: jednak nie mozna się zalogowac ;/ Edytowane 16 Lutego 2010 przez p!Ck3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 u mnie nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...