lukas666 Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 "Sorry for delay Heroes, Maintenance is going to last a little bit longer." niech chlopaki dalej cos kombinuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukass7 Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Rozumiem ze nie wiadomo jak długo ta przerwa potrwa? Szkoda :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 sami nie wiedza :] to i my nie wiemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charnaś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Czyli jak nie pamiętam swojego keya to już sobie nie pogram jak nie załatwie nowego ? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Poczekaj aż będzie działać. Ostatnio gdy chciałem się zalogować wyskoczyło mi, żeby podać CD key. Dałem wstecz i za 2 razem normalnie zalogowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vosh Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Może ma ktoś jeszcze luźny CD-Key? Coś przyspałem tej zimy - będę wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox Mulder Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Też nie moge się zalogować, co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Czytać nie umiesz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 (edytowane) nadal nic. A już sie wpuściłem na maxa w tę gre ale widze ze dzisiaj nie pogram. Po kilku godzinach spędzonych w grze jestem na tak. W marcu lece do sklepu i kupuje. ;) Nie wiem czy był link do wersji pl wiec podaje: http://hyper.pl/wideo-battlefield-bad-comp...ja-jezykowa_869 edit strona tez ma jakis problem i nie ma na niej materiału o wersji pl. Edytowane 16 Lutego 2010 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 No coż ... nie pogramy dzisiaj ... Mimo koszmarnych wymagan gra wsysa grubo :) To jest wbrew wszystkim logicznym zasadom zeby czlowiek mimo tego, że gra ledwie zipie to chcial ja kupic :P No nie wazne :) Czekamy dalej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 (edytowane) Looks like everything is working again Heroes. See you on the battlefield. tada i juz dziala :] edit. dziala ale chyba w siedzibie ea.... klamia cos na tym twitterze Edytowane 16 Lutego 2010 przez lukas666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Psikus http://g4g.pl/problemy-z-uruchomieniem-serwer%C3%B3w-bfbc2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Byc moze szykuja servery pod bardziej dopracowany kod sieciowy nadchodzacego Dema ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 działa : ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 ma wyjść jeszcze wersja demo przed premierą na PC?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 (edytowane) Potrzebuje ktoś klucz? Znalazłem kilka, oczywiście nieużywanych, kto pierwszy ten lepszy: 665P-B6MZ-DP82-8WQNFY3H-V8KV-62HS-QX8PGQK5-Y662-SUB8-AKYQFYHV-KQDQ-VECC-VSYT - już zajęty!EAAS-95BZ-QTHL-BH7D48J2-KAJ8-PKDC-8FFQ Słuchajcie próbuję zrobić konto w grze i wyskakuje mi że nazwa jest używana jak ja nigdy nie używałem mojego maila do rejestracji BC2 :| dodam że jeszcze nigdzie nie prosiło mnie o Beta Key. Edytowane 18 Lutego 2010 przez Zajcewik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 This update is about performance and stability again. We are not doing any changes to the game's datafiles. http://forums.electronicarts.co.uk/battlef...-changelog.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Wow. Gra dostała kopa.Tak jak kiedyś nie widziałem więcej jak 30fps to teraz w porywach widać nawet 130 fps na takich samych ustawieniach. Od razu lepiej się gra.Średni fps to ok 60-70. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Przed Frames, Time (ms), Min, Max, Avg 18228, 300000, 35, 98, 60.760 Po Frames, Time (ms), Min, Max, Avg 22986, 300000, 35, 163, 76.620 Niestety minimalny fps pozostał bez zmian, co w krytycznych sytuacjach da się odczuć :( pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danzel4711 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Przed Po Niestety minimalny fps pozostał bez zmian, co w krytycznych sytuacjach da się odczuć :( pzd Dokładnie minimum framrate czyli 30 w moim przypadku się nie zmieniło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 cos wspanialego wg mnie zrobili, giera ledwo smigala mi w 1650:1080 na radku 4850 w low kolo 30 klatek miala teraz kolo 40 wszystko na high z vsync hboa, i aniso 16, co prawda jak jest jatka ostra to spada ale jak sie na low zjedzie do czego sie przyzwyczailem to jest ok, w koncu to mp a nie podziwianie widokow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 U mnie na xp minimalny wzrósł o jakieś 8-10 fpsów. Ogólnie jest od x1,5 do x2 więcej. Zaraz sprawdzę jak to wygląda na w7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danzel4711 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Ciekawi mnie jedna rzecz w settings.ini a mianowicie że pozycja refresh rate pokazuje taki wynik? Jaką macie wartość? Nie rozumiem dlaczego klient dodaje te liczby po przecinku. RefreshRate=75.025002 Zaraz poeksperymentuje z ta opcją RenderAheadLimit=2 i podam inne wartości :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 znaczy jak, to dzis jakis update wlazl czy mowa o tym wczorajszym, bo ja po nim roznicy nie zauwazyłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 znaczy jak, to dzis jakis update wlazl czy mowa o tym wczorajszym, bo ja po nim roznicy nie zauwazyłem...wlacz giere to pobierze update Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Jak widać można ją lepiej zooptymalizować ;], poziom graficzny nie był adekwatny do wymagań i trzeba było to wyraźnie zaznaczyć a nie brać wszystko co podają na tacy. Przyjemniej się gra, FPS już raczej nie jest przeszkodą - jestem ciekaw jak się inne tryby i mapy sprawdzą bo ta jakoś średnio mi pasi ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Jak widać można ją lepiej zooptymalizować ;], poziom graficzny nie był adekwatny do wymagań i trzeba było to wyraźnie zaznaczyć a nie brać wszystko co podają na tacy. Przyjemniej się gra, FPS już raczej nie jest przeszkodą - jestem ciekaw jak się inne tryby i mapy sprawdzą bo ta jakoś średnio mi pasi ;). Tak jasne ze mozna , tak szybko to mozna tylko pokombinowac z detalami textur sobie porownajcie jak macie poprzednie screeny , np skaly za ktorymi mozna sie fajnie chowac. Nic nie zmienialem w ustawieniach a miesjcami jakosc poszla w dol Zeby zrobic prawdziwa optymizacje w kodzie gry potrzeba miesiecy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 To rozumiem, że Ty zamiast grać to patrzysz się na tekstury za kamieniem pod drzewem? Coś za coś :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 To rozumiem, że Ty zamiast grać to patrzysz się na tekstury za kamieniem pod drzewem? Coś za coś :| Powiedzmy ze zwracam uwaga na takie szczegoly , zaplacilem za gre w pre-orderze to chyba mam prawo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matunka Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Grywałem na low i miałem średnio 30 fps, teraz mam średnio 60-70 na full :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...