Skocz do zawartości
RaKLeZ

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

nadal nic. A już sie wpuściłem na maxa w tę gre ale widze ze dzisiaj nie pogram.

Po kilku godzinach spędzonych w grze jestem na tak. W marcu lece do sklepu i kupuje. ;)

Nie wiem czy był link do wersji pl wiec podaje:

http://hyper.pl/wideo-battlefield-bad-comp...ja-jezykowa_869

edit

strona tez ma jakis problem i nie ma na niej materiału o wersji pl.

Edytowane przez artuditu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coż ... nie pogramy dzisiaj ...

Mimo koszmarnych wymagan gra wsysa grubo :)

To jest wbrew wszystkim logicznym zasadom zeby czlowiek mimo tego, że gra ledwie zipie to chcial ja kupic :P

No nie wazne :)

Czekamy dalej ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuje ktoś klucz? Znalazłem kilka, oczywiście nieużywanych, kto pierwszy ten lepszy:

665P-B6MZ-DP82-8WQNFY3H-V8KV-62HS-QX8PGQK5-Y662-SUB8-AKYQFYHV-KQDQ-VECC-VSYT - już zajęty!EAAS-95BZ-QTHL-BH7D48J2-KAJ8-PKDC-8FFQ

Słuchajcie próbuję zrobić konto w grze i wyskakuje mi że nazwa jest używana jak ja nigdy nie używałem mojego maila do rejestracji BC2 :| dodam że jeszcze nigdzie nie prosiło mnie o Beta Key.

Edytowane przez Zajcewik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos wspanialego wg mnie zrobili, giera ledwo smigala mi w 1650:1080 na radku 4850 w low kolo 30 klatek miala teraz kolo 40 wszystko na high z vsync hboa, i aniso 16, co prawda jak jest jatka ostra to spada ale jak sie na low zjedzie do czego sie przyzwyczailem to jest ok, w koncu to mp a nie podziwianie widokow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawi mnie jedna rzecz w settings.ini a mianowicie że pozycja refresh rate pokazuje taki wynik?

Jaką macie wartość? Nie rozumiem dlaczego klient dodaje te liczby po przecinku.

RefreshRate=75.025002

Zaraz poeksperymentuje z ta opcją RenderAheadLimit=2 i podam inne wartości :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widać można ją lepiej zooptymalizować ;], poziom graficzny nie był adekwatny do wymagań i trzeba było to wyraźnie zaznaczyć a nie brać wszystko co podają na tacy. Przyjemniej się gra, FPS już raczej nie jest przeszkodą - jestem ciekaw jak się inne tryby i mapy sprawdzą bo ta jakoś średnio mi pasi ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widać można ją lepiej zooptymalizować ;], poziom graficzny nie był adekwatny do wymagań i trzeba było to wyraźnie zaznaczyć a nie brać wszystko co podają na tacy. Przyjemniej się gra, FPS już raczej nie jest przeszkodą - jestem ciekaw jak się inne tryby i mapy sprawdzą bo ta jakoś średnio mi pasi ;).

Tak jasne ze mozna , tak szybko to mozna tylko pokombinowac z detalami textur

sobie porownajcie jak macie poprzednie screeny , np skaly za ktorymi mozna sie fajnie chowac.

Nic nie zmienialem w ustawieniach a miesjcami jakosc poszla w dol

Zeby zrobic prawdziwa optymizacje w kodzie gry potrzeba miesiecy :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To rozumiem, że Ty zamiast grać to patrzysz się na tekstury za kamieniem pod drzewem? Coś za coś :|

Powiedzmy ze zwracam uwaga na takie szczegoly ,

zaplacilem za gre w pre-orderze to chyba mam prawo ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi