Mario2k Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Grywałem na low i miałem średnio 30 fps, teraz mam średnio 60-70 na full :] Takiego przyrostu wydajnosci to chyba zadna gra w histori gier na PC nie uyzyskala pewniakiem musieli pic czysta wyborowa ze im tak kod wypalil . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Ja teraz mam więcej fps na high w grze na 32 osoby niż wcześniej na medium i 16 osób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Powie mi ktoś co jest grane? Wczytuje mi się mapa na serwer nagle te kółeczko zatrzymuje się ale muzyka i kursor nadal gra i nagle wykopuje na pulpit :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Specyfikacja pc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 No właśnie od początku stawiałem że nie ruszy bo chciałem zrobić filmik na youtube dla tych którzy próbują odpalić BC2 na X3100 tzw. na laptopach specyfikacje? Core 2 Duo T7100 1.86Ghz, 1.5GB ram i Intel Gma965 128mb :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icecamper07 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 witam mam taki problem kiedy włączam battlefield bad company 2 to jak sie pojawia napis ,,Ea'' to mi się wyłącza gra i nie wiem co z tym zrobić możne macie jakieś pomysły mam zainstalowane najnowsze sterowniki od karty graficznej mój sprzęt to giforce 260 gtx 2 gb ramu procesor intel dore 2 duo 2.9 proszę bardzo o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 icecamper07 Jezeli ci wychodzi do pulpitu a procesor jest po lekkim OC to odkrec troche proca albo go dowoltuj zapodaj sobie szczegolowa sygnature to latwiej bedzie Ci cos podpowiedziec . Jak w/w nie pomoze to Zmien stery , przeinstaluj betke b.t.w widac ze po tym updejcie gra bardziej wyciska CPU to mnie niezmiernie cieszy rzecz jasna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icecamper07 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 ja nie podkręcałem tego porocka jak zmieniłem sterowniki na firmowe to nic nie działało a jak zainstalowałem nowe sterowniki z strony navidi to mi się odpaliło ale jak zarobiłem resa kompa to mi się robił ten problem co pisałem wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) Ma ktoś z was problem z update gry?, pytam bo mam stara wersje 511270 a najnowsza to 517403 i się grać nie da, bo tak przycina :/ U mnie wyskakuje błąd podczas aktualizacji " There might be an internet connection problem is server is down". UPDATE: Już sobie poradziłem, jak ktoś będzie miał problem z upadate gry do nowszej wersji,i to trzeba wejść w folder gdzie jest gra zainstalowana i uruchomić jako administrator plik "BFBC2BetaUpdater-MCE", po tym zabiegu ładnie gra się uaktualnia. Edytowane 19 Lutego 2010 przez Kolos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 ktos chetny na klucz to prosze na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icecamper07 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 i jak z moim problem rozwiarze ktoś go ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 icecamper07 Ty masz niestety blade pojecie w temacie :/ Trudno bedzie zeby Ci ktos wszystko krok po kroku wylozyl aczkolwiek miej nadzieje ze znajdzie sie samarytanin ktory poswieci dniowke zeby cie naprowadzic na dobra droge ku BC2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 po apdejcie giera nie chcę ruszyć słyszałem że mieli problemy ale że do dnia dzisiejszego hmmm chodzi komuś giera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Mi sie pieknie wywala co jakis czas, czasami nawet mapy nie zaladuje i bum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 (edytowane) Jeżeli macie jakiś pewny, działający kluczyk - chętnie przyjmę, pisać na pw albo gg. Chciałbym się zapoznać z nowym BF i ostatecznie rozstrzygnąć czy grę warto kupić, czy nie. Edytowane 20 Lutego 2010 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Spędziłem kilka ładnych godzin przy becie i u mnie zero problemów. Patrząc na aktualnie wypuszczany chłam moim zdaniem jak najbardziej warto wydać kasę na BC2. Mimo iż nie jest grą idealną to mi osobiście bardzo przypadła do gustu więc pre-order będzie zamówiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 po apdejcie giera nie chcę ruszyć słyszałem że mieli problemy ale że do dnia dzisiejszego hmmm chodzi komuś giera Na początku miałem problem z szukaniem serwerów, nie ładował statsów ale wczoraj grałem kilka godzin i nic sie nie działo. Niewywala wogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 (edytowane) KAX_ Dziwne ze niektorym BC2 sprawia jakies klopoty , +/- 20h w grze zero wiekszych problemow . Niech dopracuja szukajke serverow i ogolniee menu multiplayerowe no moze jeszcze ustawienia sterowania poszczegolnymi pojazdami i bedzie git . Edytowane 20 Lutego 2010 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Mam wolny CD-KEY - chętnych zapraszam na PW ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Mi się czasami dzieją dziwne jaja z grafą. Objawy są takie jakby nagle się posypała i albo jest pixeloza na ekranie albo mieszanka różnych kolorów i nic nie widać. Pomogło mi wtedy wyjście do windy i powrót i grafa była jak nowa :). Hheheh po tym upie grafa jest ciut gorszej jakości w niektórych momentach. Mam nadzieje ,że w wersji finalnej będzie lepiej i będzie więcej możliwości zmiany ustawień grafiki. No i oczywiście licze na poprawe hitboxów bo to co czasami dzieje się teraz to porażka. A co do kluczy to panowie wystarczy zarejestrować się tutaj http://www.fileplay.net/ i już macie darmowego cd-key'a . Ja tak zrobiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Ja mam jazdy od ostatniego patcha. Poprostu nie laduje mi mapy, ale juz to olewam... Niedlugo pelna wersja, czas wziac urlop :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Po ostatnim patchu u mnie gra dostała kopa. Myślę, że trzeba będzie zakupić pełną jak będę w jakimś sklepie no i wtedy jakiś urlop ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Kidys z okazji premiery BF2 bylo chyba takie haslo : To nie gra to zaciag do armi ;) Definitywnia pomimo bledow gra z wyzszej polki , demolka otoczenia ktora mam nadzieje w ciagu roku stanie sie standardem w tego typu grach ,a w nadchodzacym BF3 pewnei dopracuja toto jeszcze bardziej i bedzie lodlot na maxa . Teraz tylko miec nadzieje zeby wydawali poprawki w patch'ach moze jakies extra wieksze mapy specjalnie pod HighEnd PC ;) bedzie dobrze . b.t.w dzis gralem dwie rundy na dziwnym serverze , niby wszystko szlo cacy ale granaty z mojego granatnika przelatywaly przez sciany i korpusy przeciwnikow delikwenci zazwyczaj padali ale bylo widac jak granat przelatuje przez nich na druga strone .... ? pierwsze cheaty albo kolejny bug spowodowany traceniem pakietow :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Miałby ktoś jednego cd-keya na zbyciu?Mogę dać w zamian invita do bety heroes of newerth:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Kidys z okazji premiery BF2 bylo chyba takie haslo : To nie gra to zaciag do armi ;) Definitywnia pomimo bledow gra z wyzszej polki , demolka otoczenia ktora mam nadzieje w ciagu roku stanie sie standardem w tego typu grach ,a w nadchodzacym BF3 pewnei dopracuja toto jeszcze bardziej i bedzie lodlot na maxa . Teraz tylko miec nadzieje zeby wydawali poprawki w patch'ach moze jakies extra wieksze mapy specjalnie pod HighEnd PC ;) bedzie dobrze . b.t.w dzis gralem dwie rundy na dziwnym serverze , niby wszystko szlo cacy ale granaty z mojego granatnika przelatywaly przez sciany i korpusy przeciwnikow delikwenci zazwyczaj padali ale bylo widac jak granat przelatuje przez nich na druga strone .... ? pierwsze cheaty albo kolejny bug spowodowany traceniem pakietow :/ Demolka to była w crysis a gra ma już trochę latek. W bc2 są skrypty, budynki za każdym razem rozwalają się tak samo, też mi rewolucja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Trochę pograłem, jak dla mnie nic ciekawego nowy BF nie oferuje, grafika plastikowa aż do przesady. Wracam do Day of Defeat ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Pamietajcie , ze to BETA wiec wstrzymajcie sie z opiniami do wyjscia pelnej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 (edytowane) Trochę pograłem, jak dla mnie nic ciekawego nowy BF nie oferuje, grafika plastikowa aż do przesady. Wracam do Day of Defeat ;). Jak ty w BC2 widzisz plastikwoa grafike to masz definitywniw cos nie teges z oczami . albo Ci shadery szfankuja w tym radku Edytowane 20 Lutego 2010 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Pytanko czy statsy z bety przejdą do fula? Jak znam życie to nie ale może macie jakieś inne info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Z 10 razy było o tym pisane że nie, będzie reset statystyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...