jonathan Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Kurcze. Powiem Wam ze kombinuje chyba jakis urlop na pierwsze dni kiedy dorwe ta gierke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Czy te dodatkowe mapy będą tylko dla pre-orderów? czy jak kupie w sklepie wersję pudełkową 02 marca to będę miał też możliwość je ściągnąć? czy zakup w pre-orderze daje jeszcze jakieś inne bonusy i jaką firmę polecacie na bezproblemowe zamówienie pre-ordera? Widzę, ze są też na alledrogo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Pisane juz bylo o tym W preorderze byla wersja limitowana, ktora dawala kilka unlockow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Hmm ktoś obczaił tą ruską a stronkę ktorą dałem >>?<< BC 2 za 55 zł to chyba dobra cena:) Hmm ktoś obczaił tą ruską a stronkę którą dałem >>?<< BC 2 za 55 zł to chyba dobra cena:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Pisane juz bylo o tym W preorderze byla wersja limitowana, ktora dawala kilka unlockow W wersji limitowanej to wiem. Czyli rozumiem, że dla zwykłej wersji w pre-orderze będą te mapy, ale czy będą tez do wersji pudełkowej w sklepie? Czy oprócz wspomnianej Ultimy jest jeszcze jakiś polecany sklep żeby zrobić pre-ordera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 (edytowane) Kurcze. Powiem Wam ze kombinuje chyba jakis urlop na pierwsze dni kiedy dorwe ta gierke ;] Ehhh nawet nie mów będzie dobrze jak znajde czas w przyszłym tygodniu na instalacje... Czy te dodatkowe mapy będą tylko dla pre-orderów? czy jak kupie w sklepie wersję pudełkową 02 marca2 marca raczej nie kupisz, sklepowa premiera 5 chyba, ze coś się zmieniło.. W wersji limitowanej to wiem. Czyli rozumiem, że dla zwykłej wersji w pre-orderze będą te mapy, ale czy będą tez do wersji pudełkowej w sklepie? Czy oprócz wspomnianej Ultimy jest jeszcze jakiś polecany sklep żeby zrobić pre-ordera?W pre-orderze dodają jakieś tam dwie giwery czy coś, mapy będą dostępne dla każdej wersji byle nie beta ;) Ze sklepów to ja zamawiałem na gram.pl Edytowane 26 Lutego 2010 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 niby 5tego oficjalnie, ale widziałem już 2 marca, 3 :blink: może w media czy Saturnie nie wytrzymają i jak to czasami bywa puszczą szybciej w obieg :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 To jak jest z ta beta, juz jest po testach ?? Bo przyjemnie sie gralo, a jak wiadomo na pelna trzeba jeszcze poczekac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 To jak jest z ta beta, juz jest po testach ?? Bo przyjemnie sie gralo, a jak wiadomo na pelna trzeba jeszcze poczekac ;)Skoro już oficjalnie się zakończyła, o czym w sumie było już pisane w tym temacie wielokrotnie, wydaje mi się, że już się, że już po testach. Chyba, że masz na myśli zamknięte testy, w których nie weźmiemy udziału - bardzo możliwe, że jeszcze trwają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Dwie nowe mapki .Pierwsza mapa taka nijaka ale druga ma bardzo fajny klimacik ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Ten ostatni apdejd wniósł kolejny skok wydajności czy coś jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=106&t=31788 , akurat w nim nie było skoku wydajności :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 jak ja nie lubie nocnych map. W bf2 omijałem je szerokim łukiem. Może bc2 coś w nich znajde i posiedze dłużej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 pojawiła się wersja nieoficjalna na necie, sprawdzał ktoś może czy rozwiązali w pełnej wersji problemy z wydajnością AA pod dx9 i resztę buraków o których była mowa, myślę że moderzy będą wyrozumiali gdyż jak wiadomo seria bf to gry typowo sieciowe i kto chce pograć musi kupić oryginał, chodzi o sprawy czysto techniczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 pojawiła się wersja nieoficjalna na necie, sprawdzał ktoś może czy rozwiązali w pełnej wersji problemy z wydajnością AA pod dx9 i resztę buraków o których była mowa, myślę że moderzy będą wyrozumiali gdyż jak wiadomo seria bf to gry typowo sieciowe i kto chce pograć musi kupić oryginał, chodzi o sprawy czysto techniczneNie radze tego robić przed premierą ;). Co do AA to u mnie nie było problemów z wydajnością po prostu AA słąbo działa znaczy likwiduje ząbki ale gra nadal była ziarnista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) Ja tam potraktoje ta ''nieoficjalna wersje'' jako demo ;) Jak najbardziej warto sprawdzic co oni tam poprawili oczywiscie offline only . Edytowane 27 Lutego 2010 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Czy w tej grze jest jakaś rozbudowana kampania jak w Call of Duty? Czy to tylko zwykły Battlefield do multiplayer a single player jest z botami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Czy w tej grze jest jakaś rozbudowana kampania jak w Call of Duty? Czy to tylko zwykły Battlefield do multiplayer a single player jest z botami? Jak najbardziej jest normalna rozgrywka single z histroryjka i masa akcji, podobnie jak w pierszym Bad Company. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) To bedzie łamanie nowego regulaminu... więc radze się z tym powstrzymać do oficjalnej premiery w PL. Skąd mam wiedzieć kto kupi org a kto nie ? Więc żadnych opisów SP przed premierą chyba ze ktoś chce zaliczyć %. A i btw: jaką ocenę i plusy dostał BC2 w recenzji CDA ? Edytowane 27 Lutego 2010 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Serwery BF:BC2 na PC są dedykowane i łączymy się tak jak np. w starych częściach CoD, czy łączy nas z losowym serwerem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 @yuucOm: Ocena: 8+ +szybka, drużynowa i taktyczna rozgrywka wieloosobwa +pojazdy w multi +dobry system klas +są dedykowane serwery +destrukcja daje radość i nowe możliwości taktyczne +humor w singlu +dobra, zróżnicowana zabawa w kampanii +ciekawe miejscówki do walk w obu trybach -skrypty mogły by być wyreżyserowane lepiej -zbyt rzadkie punkty zapisu -brak co-opa -czy multi nie będzie zbyt hardkorowe dla "normalnych" graczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) czy multi nie będzie zbyt hardkorowe dla "normalnych" graczy? - będzie, pamiętam jak kupiłem bf2 pograłem trochę na mapkach single i zapodałem multi, pierwsze wrażenie o co k...a chodzi, jak on to zrobił i tak dalej, troszkę wprawy i też młóciłem innych, z tego co gdzieś czytałem to polska ścieżka jest niezła Mirek Baka i bodaj młodszy Pazura nieźle cisną mięsem starają się zaakcentować sytuację i całkiem nieźle im wychodzi, już nie mogę się przyszłego piątku doczekać (gram.pl ma wysyłać 3marca, zamówiłem kuriera tak więc po lodzie dojedzie najdalej w piątek, czuję że przyszły weekend spędzę wygrzewając się w ciepełku monitora :)) Edytowane 27 Lutego 2010 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 @yuucOm cda sie nie liczy, nie pamietam ale chyba dali 9(na podstawie bety ps3, pc i xkloca) ja tam im nigdy nie ufałem jeśli chodzi o ocenianie zawsze biorę poprawkę +/-2 na guru3d opisują już powoli wrazenia(poki admin nie pokasuje postow) na podstawie "leaked" piratów...nie powiem ze mnie nie korci ale te 2 dni czy 3 to raczej wytrzymam, zresztą mam co innego do roboty tez, szkoda mi łącza... z tego co wyczytałem to wymagania raczej sie nie zmieniły(czyli wydajność na poziomie bety) w SP, multi... ogołem przeważają zachwyty podobno IGN dal 8,9pkt, odejmowali za uskryptowiony sp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 @yuucOm: Ocena: 8+ +szybka, drużynowa i taktyczna rozgrywka wieloosobwa +pojazdy w multi +dobry system klas +są dedykowane serwery +destrukcja daje radość i nowe możliwości taktyczne +humor w singlu +dobra, zróżnicowana zabawa w kampanii +ciekawe miejscówki do walk w obu trybach -skrypty mogły by być wyreżyserowane lepiej -zbyt rzadkie punkty zapisu -brak co-opa -czy multi nie będzie zbyt hardkorowe dla "normalnych" graczy? rofl :lol:. Dzięki za info Panowie ;). IGN odejmowali za sp które i tak mnie nie interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brydz0 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Ta gierka ma jakąś kampanię SP? Czy jest tylko skupiona wokół Multiplayera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Ta gierka ma jakąś kampanię SP? Czy jest tylko skupiona wokół Multiplayera?skupiona na multi ale jest single, całkiem niezły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Serwery BF:BC2 na PC są dedykowane i łączymy się tak jak np. w starych częściach CoD, czy łączy nas z losowym serwerem? Jedno i drugie. Z jednej strony masz join game, ktory wrzuci Cie automatycznie na serwer, a z drugiej przegladarke serwerow, gdzie mozesz samemu zdecydowac na ktorym chcesz zagrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Nigdy mnie tego typu gry nie ciągnęły, ale tym razem skusze się i zamówię... Pytanie laika - są jakieś polskie serwery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 ja też w BF nigdy nie grałem, ale mnie zachęciliście i zamówiłem w gram.pl. Ktoś się orientuje czy jak gra będzie do odbioru, to zostanę powiadomiony emailem albo smsem? (wybrałem odbiór w salonie sferis arkadia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Nigdy mnie tego typu gry nie ciągnęły, ale tym razem skusze się i zamówię... Pytanie laika - są jakieś polskie serwery?Jeszcze nie, ale będą.. Co do serwerów, ja raczej bede grał tylko na HC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...