konkurs Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 EA wprowadza swoją strategię 10dolców: 10$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zanim wrzucisz swojego "newsa" sprawdź wcześniejsze strony :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Zanim wrzucisz swojego "newsa" sprawdź wcześniejsze strony :] Mała wpadka <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) Na roznych rozniastych sajtach ludzie pisza ze SP sredniawka do tego mnostwo bledow :/ ponoc z quadcore 3,6GHz rdzeni w SP wykozystuje max 25% Toz to mial byc nowoczesny engine Frosbite a jest cos wrecz w wersji dalej Beta chyba. Niech oni szybko patciach!a te bugi ..... Edytowane 28 Lutego 2010 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Jak widziałem w tv filmik z singla to lepiej wyglądało to jak crysis :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Jak widziałem w tv filmik z singla to lepiej wyglądało to jak crysis :D Gwarantuje Ci ze to tylko takie wrazenie gdy sie oglada film z gameplay'a w samej grze i na screenach juz gorzej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Gwarantuje Ci ze to tylko takie wrazenie gdy sie oglada film z gameplay'a w samej grze i na screenach juz gorzej . ale niewiele gorzej szczególnie w dx11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) ponoc z 4 quadcore 3,6GHz rdzeni w SP wykozystuje max 25%No ja się nie dziwie jak ktoś to odpalił na czterech czterordzeniowych procesorach 3,6GHz :lol: Gwarantuje Ci ze to tylko takie wrazenie gdy sie oglada film z gameplay'a w samej grze i na screenach juz gorzej . Nie ma jak oceniać gameplay po screenach... chyba, ze o grafice piszesz ale niby dlaczego w grze ma być gorsza niż na filmiku? Może ta wersja "przedpremierowa" jakaś niedodziałana? Edytowane 28 Lutego 2010 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Graficzka mi się podoba jednak czegoś tam brakuje. Tak czy inaczej z 3 letnim crysisem nie wygra no chyba że magiczny dx 11 nagle dodaje blasku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 siema panowie, skąd to najlepiej zamówić? czy lepiej dorwać w sklepie jak tylko się pojawi? oczywiście PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Panowie pytanie, - wersja steamowa: BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 PL EDYCJA LIMITOWANA (942193183) - Aukcje internetowe Allegro - wersja EA downloader: BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 PC EA GRAJ JUZ 01/03! (937137625) - Aukcje internetowe Allegro - wersja pudełkowa: BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 PL PC DVD NOWKA (934868692) - Aukcje internetowe Allegro Czemu najtańsze rozwiązanie ze steama nie schodzi? Coś tu jest na rzeczy, czyżbym o czymś nie wiedział? Proszę o wyjaśnienia, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 WTF? Ta gra nie jest dostępna po przez wpisanie klucza na Steam. To jakiś przekręt albo GIFT na Steam, a z tym uważajcie (można je cofnąć). Ja sam patrzę teraz czy sobie może nie kupić kopii w sklepie po prostu, wziąć pudełko i wyjść bez czekania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 (edytowane) Ze Steam'em jest taki problem, że jak wszyscy się na to rzucą, to przeciążą serwery i będzie się bardzo wolno ściągać. Edytowane 1 Marca 2010 przez armt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Mam nadzieje ze steam nie jest wymagany. Ip3.0 ssie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 nie nie bedzię steam wymagany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 A wersja do ściągnięcia przez EA downloader? Miał już ktoś z tym czymś styczność? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Nie schodzi? W nocy poszły wszystkie z tej aukcji. A jak jest w przypadku tej gry nie wiadomo, lista może nie być aktualna (skoro gry jeszcze nie ma), być może jest klucz który da się aktywować. Ja tam czekam na testy wydajności, szczególnie użycie proca mnie interesuje, bo jak zostały dwa wątki z bety to podziękuję. Ciągłe skoki między 30 a 60 FPS mnie nie interesują. A IPB 3.0 ssie w istocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milkman Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Jak dla mnie grafa jest świetna, fajnie zrobili z tymi wszystkimi górami w tle + cała powierzchnia jest pagórkowata, nieźle to wygląda. Liniowość SP trochę razi, ale i tak mi się podoba gierka. Rozwalające się budynki bez psyhx'a też nieźle wyglądają. Gra w porównaniu do bety MP, płynniej chodzi i na lepszych ustawieniach. W becie musiałem grać na średnich ~60fps (na high ~30fps i nie można było nazwać to płynnością), tu na wysokich jest płynnie-aczkolwiek nie patrzyłem ile fpsów. W najbliższym czasie zamierzam kupić oryginała :P myślę, że dla multi warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Oj widze ze chyba zaraz przetrzepie sie temacik i kilku userow opusci forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Szkoda, że ta cała Edycja Limitowana jest w takim samym pudełku co zwykła - njie popisali się... Ale mam nadzieje, że po słabej becie, nie zawiode się na pełnej wersji jednak... PS. Ktoś może wieczorem będzie grał jakieś małe multi ? :D Szkoda, że ta cała Edycja Limitowana jest w takim samym pudełku co zwykła - njie popisali się... Ale mam nadzieje, że po słabej becie, nie zawiode się na pełnej wersji jednak... PS. Ktoś może wieczorem będzie grał jakieś małe multi ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Wziąłem tego gifta z allegro za 95zł. Zobaczymy, mam nadzieje ze kupiłem po prostu grę bez pudełka która będzie śmigać bez żadnych niespodzianek. Jak będzie z polskimi serverami zaraz po premierze? Steam mówi, że "This game will unlock in approximately 3 days and 5 hours". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcasey Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 ja kupiłem z ea store wersję limitowaną z kodem zniżkowym wyniosła 99zł, kody na allegro ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Czytałem na necie, ze w niektórych sklepach np. saturn BC2 leży od wczoraj na półkach po 120zł :lol: Ostatni raz zamawiałem pre-ordera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shoxeh Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) KAX_ - ciekawość mnie zżera :D Byłem wczoraj w saturnie w KRK, galeria krakowska, ale niestety nie patrzylem w ogole na gry - bo nie mialem nadzieji, ze bedzie BC2 :P Dzisiaj bede znow jakies 5 min drogi stamtad, wiec skocze - sprawdzic nie zaszkodzi xD Edytowane 2 Marca 2010 przez shoxeh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) Co ty robisz? Co ty robisz? Co ty robisz? EDIT. OK, widze nawet nie trzeba klikać kilka razy żeby się post powtarzał. Nice. Edytowane 2 Marca 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Ja jeszcze poczekam na wasze opinie. Choć pod koniec bety grało mi sie całkiem fajnie. Ja jeszcze poczekam na wasze opinie. Choć pod koniec bety grało mi sie całkiem fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 W gram tez juz jest do kupienia Wkurza mnie tylko to ze dostepna jest zwykla wersja, a limitowanej oczywiscie brak.... no co za kupa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 A po co Ci wersja limitowana z jakimis unlockami dla paralitykow, ktorzy nie potrafia ich sami odblokowac :P ja tam kupuje najtansza ;) tak btw ja bym nawet wolal miec to na steamie... jest taka opcja? Powinienem sie zaopatrzyc w kod na allegro, czy bedzie mozna dodac tez key pudelkowy? A po co Ci wersja limitowana z jakimis unlockami dla paralitykow, ktorzy nie potrafia ich sami odblokowac :P ja tam kupuje najtansza ;) tak btw ja bym nawet wolal miec to na steamie... jest taka opcja? Powinienem sie zaopatrzyc w kod na allegro, czy bedzie mozna dodac tez key pudelkowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 w Media w Bielsku, jest za 119zł zwykła i za 129zł z tymi dodatkami od wczoraj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 W gram tez juz jest do kupieniaTaa jest szkoda tylko, ze paczka będzie wysłana dopiero jutro. Swoją drogą zamówienie przeszło do kategorii "wysłane", a data wysyłki 03.03 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...