pawelekmal Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 (edytowane) chętnie z wami pogram :) btw. czy dogtags to zebrane nieśmiertelniki? Edytowane 10 Marca 2010 przez pawelekmal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 To i ja też się zaciągnę :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SP00 Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 btw. czy dogtags to zebrane nieśmiertelniki? tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Troche pogralem i musze sie przyznac, ze czlowiek jednak zapomina niektorych czynnosci i zachowan jak jakis czas nie gra po necie :) Jak na rocza przerwe w grze to i tak jestem zadowolony :) Powoli, powoli i bedzie dobrze :) musze przyznac, ze jest to pierwszy BF w jakiego gram i jestem nim oczarowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Czym sie roznia srebrne niesmiertelniki od brazowych?? :| Chyba juz wszystkich dodalem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 (edytowane) Też się polecam i proszę o dodanie. Gra ktoś na X-750F A4Tech-a?Nie mogę zmienić noża z kółka na boczny przycisk.Nie wiem o co biega? EDIT:nie umiem latać :D Ja grałem w becie na tej myszy, zero problemów,miałem tam nóż i było ok nie cytujemy obrazków Edytowane 10 Marca 2010 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Witam, panowie konfig jak w podpisie gram w rozdziałce 1680x1050 i w zasadzie obojetnie jak ustawie opcje low,medium czy high gra jest tak samo nieprzyjemna i odziwo strasznie mala roznica klatkowa jest pomiedzy low a high. Zalezy mi zeby byla gierka grywalna przynajmniej na tych średnich detalach tj. niespadało ponizej 30 klatek w multi. Czy wymiana karty na na jakiegoś radeona 4870/90 pomoże czy jest to raczej kwestia wiekowego procesora i mam sobie dac spokój i wystawic bc2 na allegro, bo wymiana wszystkich bebechow raczej odpada. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 zainwestuj w mojego procka i grafike, jak ci sie uda zamkniesz sie w 400zl, ja gram na medium w 1920x1080 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Czym sie roznia srebrne niesmiertelniki od brazowych?? :| Chyba juz wszystkich dodalem ;] Jak kropniesz kogoś z wysoką rangą, to dostajesz srebrnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Dlatego niewiele ich natluc moge ;/ To rozumiem ze jak dzisiaj wroce do domu to widze kilka zaproszen :D Moze gdzies kolo 23 troszke polupie sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 No to ja też się dołączę:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Wczoraj wyslalem kilka zaproszen do : STRANDED makaronekPL ikar_13 seba84PL i do teraz zero odpowiedzi :/ moj nickname w BC2 : MPA2k gram glownie z racji niskiego pingu na serverach multiplay.co.uk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 @ Mario2k najwyrazniej wczoraj cos im sie wysypalo, nie wiem czy wszyscy tego doswiadczyli, ale czesc osob stracila swoje fl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Mario2k zaraz Cię dodam :D spoko loko wczoraj się uczyłem . Jak się zbiera nieśmiertelnik ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SP00 Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Jak się zbiera nieśmiertelnik ?? Zabijając nożem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 aha :D sory za lamerstwo wykasowało mi wszystkich znajomych ;/;/ jaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Nie wykasowales.... ja tez potracilem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Czy jeśli chodzi o optymalizację / wydajność zmieniło się coś w porównaniu do ostatniego patcha z bety? "mouse lag" naprawili? Hitboxy coś lepsze czy to samo? Migotanie tekstur na CF/SLI dalej jest? Z góry dziękuję za odpowiedzi :) I na koniec najlepsze pytanie - kupować? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 (edytowane) nie wiem jak u Was ale znowu nie mogę się zalogować ;/;/ fuc..... ohuzo warto kupić może nie działa wszystko jak należy ale sama gra :D wypas co do wydajności u mnie tak samo jak po patchu z bety. mi tam czasem gubi tekstury ale mam wykręconą na max grafikę wiec może dla tego. co do hitboxy to nawet niewiem jakoś nie wiedzie różnicy Edytowane 11 Marca 2010 przez ikar13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Wyslalem pare zaproszen - moj Nick BBC2 taki sam jak ten na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Tez prosze o wyslanie mi zaproszen, Ratmanek - taki nick. Rowniez pare wyslalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 (edytowane) ja nie wiem, wczoraj grałem z ekipą, w trakcie gry powysylalem zaproszenia ale albo nie przeszlo albo nie poodbierali jedyne co mam we friendsach to ZielonyPl, ale jego zaproszenie widzialem zaraz po zalogowaniu....swoja drogą potwierdzanie dziwnie przypomina wywalanie, ten interfejs jest nie teges... a juz przeczytalem ze listy poszły sie sypać...no coz ja nadal mam 1 osobe :P swoja droga wczoraj serwer statsow co jakis czas sie sypał, raz zauwazylem u siebie pasek postepu lvl od 1 do 10..., i czasem jak patrzalem po skladach to ludkom migaly rangi/blaszki/lvl, podobnie jak czasem migało na becie Edytowane 11 Marca 2010 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydor Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Ma ktos moze jakis namiar na wersje steamowa? WIem ze byly teraz nie moge znalezc. Drugie pytanie odnosnie wersji z EA DOwnloadera. Sciagamy odrazu cala gre jak na steamie i mlocimy czy to instalka sie sciaga? Szybko to leci i ile zajmuje? Te friendsy to cos ala steamowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 To friendsy w grze i tyle. EA Downloader śmiem twierdzić, że ciągnie lepiej od Steama (ale tam ściąga instalke tak jakbyś jechał z iso) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydor Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 PL Limited - KONTO STEAM (955597656) - Aukcje internetowe Allegro Kuszace, ale ktos pisal zeby uwazac. Nie ma cd keya tylko jakis steam gift. Uwazac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Jak ktos ma kanal TS mozna sie kiedys zgadac... Podzielic tylko sie na grupy 2 medykow + reszta i mozna ostro zawalczyc ;] Wlasnie!! Jakie klasy preferujecie?? Po jednej jako ta naj naj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 snajper tylko i wylacznie :D Na mapie z duzymi wolnymi przestrzeniami sama przyjemnosc.Pozniej zolnierz jak trzeba z bliska bic tez jest spoko.Medyka nie trawie ,a inzynier czy jak tam mu ma kiepskie bronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 ja preferuje szturmowca i medyka, snajpera też, tylko nie zawsze trafiam i muszę poćwiczyć, a inżynierem gram tylko żeby odblokować lepszą wyrzutnie rakiet. btw. jak wam idzie latanie heli? Mi tragicznie. Jak nie dotykam myszy to troszkę lepiej ale i tak zaraz jakbym tracił kontrole przy skręcaniu, tracę wysokość i BUM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 @jonathan wbijaj do nas na Mumble (mumble.hlds.pl) i zapomnisz co to TS. Latanie heli jest dość łatwe o ile nie wylecisz za obszar misji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAKIEL Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Witam, panowie konfig jak w podpisie gram w rozdziałce 1680x1050 i w zasadzie obojetnie jak ustawie opcje low,medium czy high gra jest tak samo nieprzyjemna i odziwo strasznie mala roznica klatkowa jest pomiedzy low a high. Zalezy mi zeby byla gierka grywalna przynajmniej na tych średnich detalach tj. niespadało ponizej 30 klatek w multi. Czy wymiana karty na na jakiegoś radeona 4870/90 pomoże czy jest to raczej kwestia wiekowego procesora i mam sobie dac spokój i wystawic bc2 na allegro, bo wymiana wszystkich bebechow raczej odpada. Pozdrawiam. nie wiem czy to co ci sie na cos przyda: na moim konfigu (patrz sygnatura) gra chodzi w full HD (1900x1200) wszystko na HIGH (AA na minimum i HBAO-wyłączone) od 40 do 60 klatek (zdarza sie ze framerate spadnie do 35 klatek jak jest duza rozpierducha) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...