Michael86 Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 (edytowane) czy ktoś za co są przyznawane Złote Gwiazdy?? przy gwiazdce jest napisane "zabici na N. Poz." ??... i co to są punkty umiejętności jak się porównuje z innym graczem....???? raz mam ich np. 200 a raz -120 Edytowane 14 Marca 2010 przez Michael86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 zlote gwiazdy masz za 100 zabic wroga dana bronia 10x zlota gwiazda = platyna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael86 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 zlote gwiazdy masz za 100 zabic wroga dana bronia 10x zlota gwiazda = platyna ;) no chyba raczej nie bo złotą gwiazde mam w broni i pokazuje ze zabiłem 70 razy. to samo jest z granatnikiem, zabici 17 razy. w pojazdach mam 22 zabicia i tez mam złotą gwiazde... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) pierwsza zlota gwiazda przychodzi trocze wczesniej ;) kazda kolejna to 100 zabic ;) co do pojazdow dziwne .... mam 27 zabic bradleyem i tylko braz :) granatnikiem podobnie :)no ale moze wersja ps3 rozni sie pod tym wzgledem od pc troszke ? edit ilosc zabic dokonanych pojazdami/dzialkami stacjonarnymi jest sumowana w danej kategorii ;) czyli heavy vehicles/ sea / air / light / stationary Edytowane 15 Marca 2010 przez nuO3-Lzuruha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael86 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 pierwsza zlota gwiazda przychodzi trocze wczesniej ;) kazda kolejna to 100 zabic ;) co do pojazdow dziwne .... mam 27 zabic bradleyem i tylko braz :) granatnikiem podobnie :)no ale moze wersja ps3 rozni sie pod tym wzgledem od pc troszke ? edit ilosc zabic dokonanych pojazdami/dzialkami stacjonarnymi jest sumowana w danej kategorii ;) czyli heavy vehicles/ sea / air / light / stationary ja mam 3 złote gwiazdy jednym granatnikiem i nie przekroczyłem 100 zabójstw nim. Mam tez złote gwiazdy każdym czołgiem i nie mam tam więcej niz 25 zabójstw każdym.....także to nie jest tak...może są różnice między wersjami.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Ja mam 5 albo 6 gwiazdek m60 ale tez nie mam pojecia na czym, polega ich zliczanie Co do sigo to chyba juz wszystkie dodalem. Mnozuy sie luda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) Jak sie wchodzi w statystki broni to jest wyswietlone "ilosc zabic do nastepnej gwiazdki" i stad sie one biora.U mnie wszystko dziala jak nalezy zasadniczo.Dla kazdej broni musze nabijac po 100tce bodajrze dla zlotej. Edytowane 15 Marca 2010 przez adrian1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Nie wiem jak wy ale ja sobie wziąłem urlop B) idę grać - jak ktoś jeszcze ma taki schiz to dołączajcie za mną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Nie wiem jak wy ale ja sobie wziąłem urlop B) idę grać - jak ktoś jeszcze ma taki schiz to dołączajcie za mną ja dzis jestem nieoficjalnie chory :D (brak urlopu) :D jutro do roboty a w srode znow wolne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Też nie załapałem dokładnie o co chodzi z tymi gwiazdkami. Wczoraj dopadłem nożem kilku kolesi i od dwóch dostałem srebrne nieśmiertelniki, a od reszty brązowe, więc pewnie ranga oponenta też ma tu znaczenie. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Nie wiem jak wy ale ja sobie wziąłem urlop B) idę grać - jak ktoś jeszcze ma taki schiz to dołączajcie za mną Jak dobrze pójdzie to ja od środy do końca tygodnia urlop i katuję - muszę ćwiczyć bo cienko mi idzie. ;) Wczoraj chwilę grałem na serwerze z paroma polakami i zatłukli mnie chyba ponad 20 razy a kkNd miał d/k 9:0 - nie wiem jak to się robi, żeby nie ginąć. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) czolgiem jezdzilem jako gunner z jakims pajacem, z kilometra strzelal do bombsajdow... kiedy ja mialem ratio 9/0, on dobil do ponad 20/0 :P Edytowane 15 Marca 2010 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Panowie mam problem z pingiem, a dokładniej nie mam pinga <_< Przestał mi się pokazywać, a tabelce mam po prostu " - " . Można to jakoś wymusić , coś zmienić, żeby ping znów się pokazywał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Uruchom gre jako administrator to pingi beda widoczne. Kolejna rozpiska broni w tym takze obrazen w zaleznosci od dystansu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) piękna tabelka napracowali się , a bura dla DICE: pistolet m9 jest silniejszy niż pkm :lol2:. inne dziwne dmg Edytowane 15 Marca 2010 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Dobra Panowie: krótka piłka. Jak zmienić nick (zrobiłem literówke)? Jak Was dodać do listy znajomych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael86 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Dzieki za info o gwiazdkach...a teraz drugie pytanko...co to jest Poziom Umiejętności jak się porównuje z innym graczem?? raz jest na minusie a raz na plusie...zauważyłem, że jak dobrze idzie to jest na + jak cię zabijają to na -.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 ZARAZ MA WYJŚĆ PATCH! New Patch v522174 - Electronic Arts UK Community Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 ja tez urlopik lol :)) powariowaliscie z tymi urlopami wszyscy ? :DDDDD o fajnie ze paczyk wychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 ZARAZ MA WYJŚĆ PATCH! New Patch v522174 - Electronic Arts UK Community Fascynujące, widziałeś changeloga? Wciąż czekam na jeden fix - problemy z połączeniem i wywalanie z serwerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) Wyborny patch nadchodzi. Zawsze przekladalem problemy z wyswietlaniem nazwy servera ponad autobalanse graczy, dodanie dodatkowych filtrow do browsera, zniesienie smiesznych limitow na servery ulubione i innch rzeczy ktore bardzie dotykaja samej rozgrywki. Jak widze problem zwiazany ze statami i broniami, ktore na dobra sprawe mnie ziębią, tez maja najwyzszy priorytet. Edytowane 15 Marca 2010 przez yooguruto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Fajnie, grałem przed chwilą to raz naparzałem w gościa jak tylko umiałem, zginąłem i pokazało że zostało mu 0% życia :D ale przeżył, nie minęło 5 minut i to samo tylko że 1%, no miałem niedosyt ale później lepiej jakby szło :) btw. nie za bardzo grałem w battlefieldy wcześniej, a w multi wcale teraz to tak systematycznie powoli dopiero ogarniam :razz: a co do tego patcha to przed 13 coś mi się aktualizowało ale to chyba jeszcze nie to nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Fajnie, grałem przed chwilą to raz naparzałem w gościa jak tylko umiałem, zginąłem i pokazało że zostało mu 0% życia :D ale przeżył Kilkukrotnie miałem już taką sytuacje naparzam się z kolesiem, on mnie załatwia po czym kamera na niego i 0% życia :blink: Co do gry to osobiście gram tylko i wyłącznie szturmowce czasem jedynie wezmę mechanika jak już nikomu się [gluteus maximus] nie chce ruszyć do czołgu przeciwnika. Zauważyłem, ze właśnie szturmowcem mało kto gra za to od cholery innych klas np. medyków szkoda tylko, ze rzadko kiedy ktoś mnie reanimuje jak padnę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Duzo ludzi gra medykami bo maja najlepsze i najskuteczniejsze bronie.Zauwazylem, tez, ze ludzie z wysoka ranga, czy tez duzym wspolczynnikiem kill/dead maja w nosie jak wrog zajmuje baze, nie tkna sie tego,zeby nie zginac - dlatego maja taki rating a nie inny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael86 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) Duzo ludzi gra medykami bo maja najlepsze i najskuteczniejsze bronie.Zauwazylem, tez, ze ludzie z wysoka ranga, czy tez duzym wspolczynnikiem kill/dead maja w nosie jak wrog zajmuje baze, nie tkna sie tego,zeby nie zginac - dlatego maja taki rating a nie inny ;) Nie zgodzę się z tym, że Medyk ma najlepsze bronie...grałem medykiem, odblokowałem prawie wszystko dla tej klasy, ale przeciwnika zabijało się cięzko...teraz gram szturmowcem, już prawie wszystko odblokowane i jego skuteczność jest znacznie lepsza...bez porownania... Ponowie pytanie. CZY KTOŚ WIE CO TO JEST POZIOM UMIEJĘTNOŚCI?? widać go jak się porównuje z innym grtaczem...raz jest na minus raz na plus...od czego to zależy?? Edytowane 15 Marca 2010 przez Michael86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Duzo ludzi gra medykami bo maja najlepsze i najskuteczniejsze bronie.Zauwazylem, tez, ze ludzie z wysoka ranga, czy tez duzym wspolczynnikiem kill/dead maja w nosie jak wrog zajmuje baze, nie tkna sie tego,zeby nie zginac - dlatego maja taki rating a nie inny ;) niestety tak jest, że niektórzy nie grają dla zwycięstwa teamu, tylko dla własnego k/d ratio, co jest trochę przykre :/ Jam mam pytanie, czym się różni server rankingowy od nierankingowego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kev3 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Jak to jest, że niektórych nie wywala do pulpitu a mnie np często a zwłaszcza po skończonej rundzie :/ Jest jakiś sposób na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 u mnie to losówka podejrzewam oc zdaza mi sie że mam sesje non stop nic sie nie sypie, a czasem wbijam, runka koniec i wywala na zliczaniu statystyk(podejrzewam ea online tez) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Też mam delikatny problem z wywalaniem do pulpitu,tylko u mnie nie ma reguły w jakim momencie to się stanie. Pytam jeszcze raz:czy wie ktoś dlaczego nie mogę dodać Bad Company 2 na stronce Veteran?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Ja nie moge dodac zadnej czesci z antologi 1942. Napisalem do nich maila i odpisali mi ze narazie stronka weteranow nie dziala poprawnie. Nie wyrabiaja z obsluga seriali, nickow itd "Witam serdecznie, Dziękujemy za kontakt z Centrum Pomocy Technicznej Electronic Arts. Z przykrością informujemy, że ze względów technicznych strona veteran.battlefield.com (aktywacja kodów itp.) nie jest jeszcze w pełni sprawna. Nasi specjaliści pracują ciężko, aby rozwiązać ten problem. Dodatkowe informacje na ten temat: ANSWER Przepraszamy bardzo za wszystkie niedogodności tym spowodowane. Pozdrawiam." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...