radziuinblack Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja też miałem taki zamiar, odczekać aż gra stanie się grywalna i kupić, ale jak czytam to póki co nie ma o czym gadać. Jednak zostaję przy mw2, nie takie złe się to wydaje w porównaniu do bc2, który pod względem technicznym (bugi, połączenia z serwerami itp.) miał być o niebo lepszy a jest tak jak każdy widzi. Ja nie wiem, lata lecą a gry cofają się w rozwoju, zostają wypuszczane jakieś niedopracowane szmelce, które wymagają tony patchy, ale i tak mało to daje. Rozpacz.. Kolega chyba nie grał w Dragon Rising - tam było tyle wszelakich błędów, że nie wiadomo było co tak naprawdę jest źle, a ludzie zaczęli grę oddawać do sklepów... Tu się grać da chociaż ;D Cienie u mnie tak samo wyglądają, chociaż może dlatego że gram na średnich. Reszta graficznie normalnie wygląda normalnie, chociaż przycięcia przy pojawianiu się też mam o_O Prócz tego żadnych nagłych spadków klatek nie uświadczyłem... (stery 10.3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Ja nie mam żadnych zacięć, spadku fpsów, lagów, jedynie nóż działa jak w rpg - trzeba rzucić kością :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 dno ten patch :(( m95 oslabili - na uava potrzeba 2 strzalow (juz widze tabuny kamperow na uavach ;) nie mowiac juz ze moge sobie strzelac i strzelac i nikt nie pada, kazdego musze dobijac z oslabionego rowniez 1911 (wolniej strzela) noz to w ogole dramat hitboxy chyba zrabali.... kilka ewidentnych glow zero efektu lipa lipa lipa... moze i dla niektorych to lepiej, ale mnie zepsuli cala filozofie gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) po 10 min gry dzisiaj sie czulem jakby tym patchem mi zaj****i kostke ramu z kompa ;) jakies freezy, przyciecia itp :x porazka Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A u mnie gierka chodzi lepiej. Nie wiem czemu ale chodzi lepiej na 100%. Problem w tym...że mam takie zrypane cienie jak wyżej, tzn niby są ale jakieś takie wybrakowane (cienie obiektów są, ale na terenie ich nie ma wcale). Może dlatego chodzi szybciej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 hehe co ciekawe każdy ma inny problem :lol: co do noża to wczoraj mi się ciachało bez jakichkolwiek problemów co najgorsze to nie wiem czemu po odznaczeniu w wyszukiwarce ,bez hasła,rankingowe itp wyszukuje mi tylko z 10 hostów na krzyż i ani hosta więcej,wcześniej było tego od zaj.... nowy patch sux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Patch Ci się ściągnął? Na fotce, która dałeś masz starą wyszukiwarkę. Ja raz nożem mogłem zabić, a innym razem nie. Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ta, ja podlalzlem pod snajpera, noz, a tu zamiast stab w neck jakis slash, drugi, 3, w koncu wyjelem m60 i w leb strzelilem...poracha zreszta nie tylko ja tak mialem widzialem rushera z obrony sie wbil w nas, lata, ciacha a ja go normalnie bez stresu z m60...normalnie bym padł serwer normal, hc nie probowalem, zbyt zmeczony bylem potwierdzam - m95 2 strzaly w uav.. lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Patch Ci się ściągnął? Na fotce, która dałeś masz starą wyszukiwarkę. Ja raz nożem mogłem zabić, a innym razem nie. ano ściągną,tzn co jest jakaś nowa wyszukiwarka :unsure: już sam nie wiem :mur: dajcie jakiegoś screen jak to u was wygląda :rolleyes: Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 to faktycznie mam starą,ale czemu to nie mam pojęcia popatrzę dzisiaj w domu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Uruchom grę przez BFBC2Updater. Może aktualizacja się zainstaluje. Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 No Panowie ATI ruszyło tyłek i mamy poprawione pod BC2 stery także do reszty kart (a nie tylko HD5XXX). Oczywiście to wciąż bety 10.4 http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATI-Catalyst-10-4-a-Hotfix.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Uruchom grę przez BFBC2Updater. Może aktualizacja się zainstaluje. próbuje przez Updater ale dale to samo,odinstaluje grę może to coś pomoże Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Czy mi się zdaje czy m60 zdecydowanie slabsze szczegolnie na dalszy dystans a m16 albo mocniejsze albo szybciej strzela? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 M60 potrzebuje 1 pocisku więcej do zabicia, a M16 ma trochę mniejsze obrażenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 próbuje przez Updater ale dale to samo,odinstaluje grę może to coś pomorze uruchom updater jako administrator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Rozegralem na nowym patchu dobre pare godzin , zadnych spadkow wydajnosci nie uswiadczylem jak dla mnie same pozytywy jak narazie , o dziwo jak zmienilem grafe to K/D ratio pomalu ale idzie ku gorze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Dzisiaj jakby lepiej to wszystko chodzi. Przynajmniej snajper ma więcej detektorów ruchu teraz. Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A ja podkrecilem swojego proca do 4.0 na box'e jutro zmienie na silent knight'a, gierka na medium ma teraz stale ~100 fpsow, Wszystko na high / AA x1 / AF x1 -> 60 fpsow. Nie gralem jakis tydzien, ale po tym patch'u gra mi sie zdecydowanie lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 nie ma przypadkiem jakiegos buga z podpisami swoj/wrog? xD bo dzisiaj na esl'u wykosilem 3 swoich oznaczonych jako wrogow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 miałem podobnie tylko skosiłem swoich skuterem wodnym lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Cos chyba spierniczyli w Server History Uploaded with ImageShack.us Swoja droga jak sie pozbyc z Histori i Ulubionych niechcianych serverow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) W ulubionych wystarczy dać na przycisk obok nazwy i dać usuń. W historii nie wiem czy tak da się zrobić. Następnym razem dodaj zdjęcie jako załącznik, bo teraz forum się rozjeżdża. Edytowane 22 Kwietnia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 nie ma przypadkiem jakiegos buga z podpisami swoj/wrog? xD bo dzisiaj na esl'u wykosilem 3 swoich oznaczonych jako wrogow Coś jest na rzeczy, wczoraj na port arica swój wykosił mnie 2 razy. za drugim razem już skumałem, że jakis bug, patrzę , a koleś z zielonego podpisu zmienił się na czerwony...life is brutal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 No jestem pod wrażeniem, nowa wyszukiwarka śmiga ładnie i szybko. Mapy sie ładują jak powinny. Statystyki też są już wyświetlane poprawnie. Aktualizacje długo się ściągały ale widać że wiele zmieniono na lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) UPDATE Proste jak konstrukcja cepa , tworzymy zolnierza a nie konto siora bedzie grac na moim sprzecie jak ja bede dybal w robocie ;) Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 po wlaczeniu gr zamiast logowac sie na istniejace utworz kolejne :unsure: jezeli chcesz to zrobic w sposob niebezpieczny to naslin palec i podczas tworzenia konta przyloz do kontaktu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 aktywujesz grę na innym kompie (możesz na 10), tyle że nie możecie grać jednocześnie (a key dodajesz do jej konta EA) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 heh troche tez sie zapedzilem, tworzysz kolejnego zolnierza a nie konto... konto zostaje to samo ;) logujesz na stare po czym wybierasz / tworzysz nowego zolnierza ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...