yooguruto Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 (edytowane) Ktos wie kiedy ten nowy patch ma byc? Edytowane 14 Maja 2010 przez yooguruto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnodziej Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Patch ma wyjsc na poczatku przyszlego tygodnia. Co do strony ze statami: PC - Battlefield Bad Company 2 Stats Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 Moje statsy leza i kwicza , pokazuje ze mam lvl 25 a dzis pare godzin temu zaliczylem lvl28 tak przy okazji to kuleje w BC2 cale mnostwo rzeczy , niech sie biora do roboty bo gra brzydnie z takimi babolami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2010 "We will be talking to Ea at E3 about a competitive mod and hopefully afterward." - by triggerpappy Sprawa jest prosta. Ludzie, którzy już mieli kontakt z producentami i wydawcą BC2 jeszcze przed betą organizują dyskusję online podczas targów E3 z wydawcą. Tematem rozmowy ma być 'competitive mod', który ma nam wszystkim ułatwić (umożliwić?) grę między-klanową w BC2. linki informacyjne: Clan and FPS Leadership Summit - Clan and FPS Leadership Summit http://www.petitiononline.com/EADICE/petition.html pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 (edytowane) hmmm, zapomnieli o PC? Aha no tak, zapomnialem ze silnik ma wycisnac wszystko ze starych konsol, a nowe piecie ma zarzynac jak swiniaki - sorry - didnt catch a joke dice, hoł hoł hoł Edytowane 18 Maja 2010 przez yooguruto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 ten filmik jest z 2007 roku i dotyczy BF:BC 1. Według mnie mnie bc2 na PC jest dobrze zoptymalizowane i można przyjemnie pograć na średnich configach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 (edytowane) Ostatniego czasu po wejsciu do gry wywala mi takie cus , szlak mnie trafia Oczywiscie klikam Keep the Current color scheme ale przy nastepnym uruchomieniu gry znowu to samo Pewniakiem jest jakis sposob zeby ten siajs zablokowac na stale ? Edytowane 22 Maja 2010 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Są dwie opcje Keep the current..., wybierasz dolną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Są dwie opcje Keep the current..., wybierasz dolną? Tra ta ta ta TAAAA i robie tak od kilku dni nonstop Lipa maxymalna Update chyba mam juz na to sposob 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 (edytowane) Witajcie mam problem zarejestrowałem się na stornie bf-a veteran po zalogowaniu się na tej stronce odpalam bf-a loguje się i ku mojemu zdziwieniu pojawia się jakiś regulamin po zaakceptowaniu go muszę wprowadzić kod seryjny gdy go wprwadzam pisze ze jest już używany nie wiem co robić pomocy !!! Edytowane 23 Maja 2010 przez rafiki20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 moze mi ktos pojasnic o co chodzi z odznaczeniem "get all bronze weapon stars" ? makaronekPL - BFBC2 Stats w sekcji 'weapon' mam wszedzie brazowa gwiazdke (specjalnie meczylem temat psujac sobie ratio) - a odznaczenia nie mam :( tylko mi nie mowcie ze chodzi o wszystkie bronie, z pistoletem na rzutki wlacznie ;) bo niby jak mam tym zabic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 O ile wiem to potrzebny jest granatnik, assault shotgun i reszta gadżetów dla których możliwa jest gwiazdka. I podstawowa kwestia - masz gwiazdke dla Garanda? Bo długi czas się nie dało, a nie śledze specjalnie już tej gry więc nie wiem czy naprawili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 dalej nie liczy garanda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 garanda chyba nie musze miec ? musze miec veterana zeby dostac to odznaczenie (juz zakladajac nawet, ze bedzie liczyc staty z niej) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 mi nie liczy statsów granda i dostaw ammo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 (edytowane) Statsy z ammo zlicza, tylko nie pokazuje ich w grze. Awardy za to można dostać, na stronach ze statystykami także pokazuje ilość "dostaw". Do Garanda trzeba Veterana (zakładając że w limitce go nie było), wystarczy się zarejestrować w BF Heroes. Edytowane 23 Maja 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Czy ktoś jest mi w stanie pomóc :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Czy ktoś jest mi w stanie pomóc :unsure: kupiłeś używkę? masz paragon? pisz maila do ea i jak odpiszą żądaj kasy od sprzedawcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 (edytowane) nie używana nówka ze sklepu przed tym incydentem normalnie się logowałem p.s. E-mail do Ea wysłany Edytowane 24 Maja 2010 przez rafiki20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 kto by uzywke kupowal...przecie konto z serialem przypisuje do maila... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Ale na stronie BFBC2 się nie trzeba rejestrować, tylko zalogować używając konta EA. Coś dziwnego opisujesz, może w grze logujesz sie na inne konto niż wcześniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Już sobie poradziłem zmieniłem adres E-maila jako login teraz jest ok tylko chce wrócić do pierwszego konta E-mail jak to zrobić bo mam konto na o2.pl i na WP.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Czy ktoś wie, czy ktoś w jakiś sposób może "przechwycić", albo logować się na moim koncie? Czy po prostu są jakieś błedy, bo wchodzę w BF, chcę się zalogować i nie może, po kilku próbach wyskakuje, że możliwą przyczyną jest wielokrotna próba logowania na to samo konto. Przez stronę www normalnie mogę się zalogować, tylko nie w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 (edytowane) U mnie jest to samo. Niedługo powinno działać. Już działa. Edytowane 25 Maja 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Hej! Zainstalowałem gierkę i chciałbym pograć w singla. Ale mam problem z myszą - obojętnie w którą stronę ruszę - głowa obraca mi się tylko do góry i tylko w jedna stronę. W życiu w żadnej grze nie przytrafił mi się taki problem. Gra zaktualizowana do najnowszej wersji, Win XP 32 bit, DX9c, sprzęt z siga. Pytanie jest proste - WTF??!?!?!?!?!?!? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Hej! Zainstalowałem gierkę i chciałbym pograć w singla. Ale mam problem z myszą - obojętnie w którą stronę ruszę - głowa obraca mi się tylko do góry i tylko w jedna stronę. W życiu w żadnej grze nie przytrafił mi się taki problem. Gra zaktualizowana do najnowszej wersji, Win XP 32 bit, DX9c, sprzęt z siga. Pytanie jest proste - WTF??!?!?!?!?!?!? Rozwiązanie również, kup legalną wersję. % polecą. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Niech ktoś wytłumaczy mi jak odblokować m1 wiem ze czeba wejść na bfbc2.com i zalogować się jako veteran pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Musisz się zarejestrować w BF Heroes (chyba że masz jeszcze jakies starsze BF-y). Musi być to samo konto co do BC2, wtedy automatycznie ci uwzględni Veterana i w grze odblokuje się broń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Tak odnośnie sterowników,, wrzuciłem sobie najnowsze stery dla ATI 10.5 i czas wgrywania mapy znowu niemiłosiernie długi :) - nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnodziej Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Hotfix wyjdzie na dniach wg. tworcow catalystow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...