OCM4n14k Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 najlepiej w wieku >20 zebym mogl bluznic bez ograniczen i nie sluchac jedynie, ile ktos wypil na ostatniej imprezie albo "a za kim jestem" Z wiekiem nie przesadzaj, młodszy nie znaczy gorszy :D. Gierka straciła nieco w moich oczach przez dupnych graczy. Dlatego mam kilka ulubionych serwerów ze stałą ekipą, nie jest jakoś super, ale czasami można stoczyć normalny pojedynek bez kampów. Jednak ratio ciężko utrzymać na dobrym poziomie, moje oscyluje w okolicach 1 i w tej chwili ciągle spada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Makaronek, ja chętnie pogram z mumblem. Czasem brakuje mi pomocy w grze ;] Musimy się jakoś ustawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 @M4ni4k - nie mam nic absolutnie do osob mlodszych niz 20 lat, nawet dziewczyne mialem 19 letnia i szlo sie dogadac przy moich stetryczalych 28, waleniu w pieluche i ciaglym zrzedzeniu ;) po prostu duzy odsetek tych osob ma nieco inne priorytety i jest wieksza szansa, ze moge sie z nimi nie dogadac :) mam brata 14 letniego i z nim tez lubie grac, ale jak mnie wkurzy dostanie z liscia i jest spokoj, a takiego na mumblu nie ogarne :PP A ze mlodsi gracze lepiej czesto graja to wiem doskonale ;) @pawelek (zreszta maniak tez jak chcesz) ho na gg 2906788 to dogadamy mumbla, ja gram zazwyczaj tak od 22-23 do 2-3, chyba ze pracuje na 8 to wtedy od 21 do 24 max :) nie wiem czy Ci to odpowiada porą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Pytanie do zorientowanych w temacie , mam w BC2 dwa konta , moje i siostry tak sie dziewucha wciagla w gre ze postanowila zainwestowac w nowego kompa i swoja kopie BC2 problem w tym ze na koncie zalozonym na mojej kopi/loginie BC2 nastukala juz troche pkt Pytanie brzmi czy jest jakis sposob zeby przenies ten dorobek na jej kopiegry i nowy login ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Na nowy login nie przeniesiesz osiągów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 @Mario2k raczej nie staty itp są przypisane do konkretnego konta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 NIe wiem jak w bc2 ale w bf2 normalnie grałem na kumpla wersji na swoim koncie wiec nie powinno być problemu. Ale przed kupnem trzeba sie upewnić czy działa to w bc2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 w sumie to ja moge z wami popykac :) btw znacie jakies serwy, na ktorych mozna spoko pograc na przyzwoitym poziomie ? oczywiscie nie jakies uber 1337 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Przerażacie mnie panowie, naprawdę jest aż tak źle z poziomem graczy? Chcę sobie kupić BC2 jako relaksującego fpsa, żeby móc odetchnąć od doprowadzającej czasem do białej gorączki ARMA 2, ale jeżeli faktycznie rozgrywka ma tak wyglądać to chyba zacznę się nad tym poważnie zastanawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 ditz - no sprobuj, mnie gra wciagnela (choc nie gralem w arme) - a dzisiaj jak pogralismy sobie wspolnie z kolega pawelekmal to nawet to jakos szlo, okupowalismy czolowke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 później wpadli jeszcze koledzy Makaronka i było bardzo sympatycznie na mumblu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 w sumie to ja moge z wami popykac :) btw znacie jakies serwy, na ktorych mozna spoko pograc na przyzwoitym poziomie ? oczywiscie nie jakies uber 1337 pro Ja gram od czasu do czasu na serwerze grupabrowar.pl i bywa tam całkiem znośnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 (edytowane) później wpadli jeszcze koledzy Makaronka i było bardzo sympatycznie na mumblu :) ano, to, co mi sie bardzo podoba na tym naszym mumblu, to traktowanie wszystkich 'nowych' osob jak kumpli - ja sie niegdys tak czulem, jak tam zaczalem wchodzic, pozniej m4ly z tego forum jak nam spiewal kaszubskie piesni i pokazywal miejsce do dzis nazywane 'skalka malego', po Pawelka, ktory sobie pogadal z 'placzacym majkiem' na temat jakis japonskich dziwadel ;))) na weekend mumblowy swoja obecnosc zapowiedzial rowniez artuditu :) ps. wszystkich chetnych na naszego mumbla bede dodawal stopniowo (nie dlatego, zebym kogos ocenial po grze czy wieku czy czymkolwiek innym, po prostu jest to dosc kameralny serwerek ze specyficzna atmosfera i (majac na uwadze ze to nie moj serwer) nie chcialbym zachwiac ta delikatna rownowaga swietnej panujacej tam atmosfery dodaniem na 'hura' 40 osob - tym bardziej, ze wtedy by sie nawet nie dalo pograc sensownie jakby tyle ludu naraz gadalo). Chcialbym, zeby to (tak jak dotad) bylo miejsce, gdzie gromada kumpli spedza wieczory z kuflem w dloni grajac, wrzucajac na siebie i radujac ;) a co do serwerow, to wlazimy spontanicznie po pingu kazdy za kazdym. W zaleznosci od ilosci chetnych do grania, i ilosci pozadanych graczy na serwerze, ktos wyszukuje serwer z iloscia wymaganych miejsc +1 i nastepuje masowa wbitka ;) Ja zazwyczaj jak juz wszyscy spia, uderzam jeszcze na g4g(2) bo w nocy tam jeszcze ktos gra czesto i jest niezly ping. pozdr :) Edytowane 10 Czerwca 2010 przez MakaronekPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 (edytowane) Taki malutki Off G4G.pl ma kilka serwerków wpiszcie sobie w szukacje w grze G4G.pl to wam wyskoczą wszystkie serwery. Jeden jest z trybem HC i oznaczony jest jako 3 A co do samej gry to zauwazyłem ,że coraz mniej gra sensownych osób którzy realizują zadania. I przez to już rzadziej gram bo niestety ,ale samemu trudno jest wszystko ogarniać. Czasami znajdzie się jakiś przebłysk i ktoś doceni starania wykonania misji i w tym troche pomoże , ale głównie to wiara leci na Staty i nic poza :( Edytowane 10 Czerwca 2010 przez Kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 (edytowane) czy ktos mi moze pojasnic, ktorej brazowej gwiazdki mi jeszcze brak do 'get all brown stars' ? makaronekPL - BFBC2 Stats myslalem, ze chodzilo o pojazdy wodne, wiec zdobylem ostatnia tam mozliwa - patrzac po innych odznaczeniach, brakuje mi jakiejs gwiazdki do broni, tylko ktorej ? M1 chyba nie liczy do gwiazdek, wszystkie bronie mam juz brazowe gwiazdki, rowniez wszystkie mozliwe do uzyskania w dziale podwieszanych granatnikow, bazook etc - moze chodzic o M1 ? poczytalem i chodzi o m1, wiec trzeba poczekac, az zacznie za nia naliczac statystyki... co za bzdura Edytowane 12 Czerwca 2010 przez MakaronekPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Patrząc po tym ile poprawiali glitche w BC1, to chyba trzeba będzie sporo poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 czy ktos mi moze pojasnic, ktorej brazowej gwiazdki mi jeszcze brak do 'get all brown stars' ? makaronekPL - BFBC2 Stats myslalem, ze chodzilo o pojazdy wodne, wiec zdobylem ostatnia tam mozliwa - patrzac po innych odznaczeniach, brakuje mi jakiejs gwiazdki do broni, tylko ktorej ? M1 chyba nie liczy do gwiazdek, wszystkie bronie mam juz brazowe gwiazdki, rowniez wszystkie mozliwe do uzyskania w dziale podwieszanych granatnikow, bazook etc - moze chodzic o M1 ? poczytalem i chodzi o m1, wiec trzeba poczekac, az zacznie za nia naliczac statystyki... co za bzdura moze chodzi o power toola i zestaw reanimacyjny nie wiem ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 nie nie, juz wyczytalem gdzies na angielskich forach, ze chodzi o M1, tylko czekac trzeba, az ona zacznie naliczac punkty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Już nie moge doszedłem do ładu w końcu z moim Live Value pod Win 7 (nie działał ,ale teraz po zainstalowaniu kx driver odpalił wreszcie) to teraz nie mam dzwięku wogóle w BC2. Już podczas odpalania gry nie słychać nic. Wiecie czym to może być spowodowane i jak temu zaradzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Też nie działa wam print screen w grze? Miałem właśnie cudo rundę (58/16 w defence na Arica Harbor) i chciałem zrobic screenshota. Wklejam schowek w gimpie i lipa, biała strona :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 tylko fraps panie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 jako że weekend pograłem wczoraj na g4g.pl, cóż poziom graczy coraz niższy, moja drużyna to 2 snajperów którzy w leżącą krowę by nie trafili, medyka który ich leczy i reanimuje od niechcenia strzela ale naprawdę rzadko i mnie który lata po mapie i stara się rozwalać przekaźniki, oczywiście bezskutecznie bo jak już zdołałem założyć ładunek to reszta teamu ma w [gluteus maximus] że zaraz go rozbroją a przecież to idealna okazja aby natrzepać sobie ukochanych fragów, druga sytuacja wsiadam jako guner (mechanik do tego aby naprawiać uszkodzenia) do helki, zaraz patrzę jakiś sniper włazi jako pilot lecimy ubijam na pierwszej fladze dwóch gości i oznaczam czołg, druga flaga ni z gruchy ni z pietruchy wyskakuje nad statkiem na pustyni co by se z wysoka pocampić i tak nie mam już pilota za to rozbity śmigłowiec, szlag trafia jak takie coś widzę, zero korzyści dla drużyny, czekam na drugiego patch i flary do helki powinni maxymalnie obniżyć skuteczność snajperów, może małą skuteczność zniechęciłaby do tej profesji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witam, mam małe pytanie - jak jest z jakością połączeń online ? Pytam gdyż siedzę na iplusie (3G/HDSPA) pingi w grach online (Company of Heroes, Men of War, League of Legends) oscyluje w granicach 100-200. Daje mi to w miarę komfortową grę w takich warunkach. Nie wiem jednak jak się zachowuje BC2. czy są jakieś polskie serwery, jak gra reaguje na wysokie pingi ? Pakietów raczej nie gubię. ps.2 - czy gra obsługuję rozdzielczość 1366/768 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 z takimi pingami zostań czy rts-ach, w grach fpp ping 60 to max do komfortowej gry, aczkolwiek wywala dopiero jak masz powyżej 200-300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 nie przesadzajmy z tymi 60... ping w grze nie jest równy pingowi na liście czy w wyszukiwarce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 nie przesadzajmy z tymi 60... ping w grze nie jest równy pingowi na liście czy w wyszukiwarce no to spróbuj pograć na serwerach z pingiem powyżej 100 (w wyszukiwarce), jak dla mnie porażka, choć z tego co wiem są gracze którzy strzelają przed gościa i trafiają także zależy od upodobań, choć dla mnie porażka taka gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 ptys jak dla mnie, to zaprzeczasz sam sobie. Skoro ludzie maja w [gluteus maximus] pilnowanie ladunkow, maja tak sama w [gluteus maximus] ich rozbrajanie - wiec tykajacy ladunek nie jest zadna okazja do fragow. I czemu wg Ciebie maja obnizyc skutecznosc snajperow ? Wg mnie powinni obnizyc skutecznosc lamowatego CG (gralem ostatnio i uwazam ze to najbardziej lamowata bron, nie da sie z tego nie trafic) i ilosc pestek albo celnosc w m249/m60 (bo na razie w walce assault vs medyk obaj maja taka sama szanse zabic, tylko medyk ma 10x tyle naboi). Powinni wg mnie podniesc ilosc punktow za podlozenie ladunku, wygrana runde, zniesc ta kretynska reanimacje (medyk nie strzelajacy do nikogo tylko czekajacy w krzorach zeby kogos obudzic najlepiej w obronie - nic tak nie dziala mi na nerwy) poprawic noz etc. Poza tym znow zaprzeczasz sam sobie, skoro snajperzy nie moga w krowe trafic, to co Ci tak przeszkadzaja ? Obnizyli juz skutecznosc snajperow, np m95 juz nie zabija jednym strzalem, teraz czas na inne klasy ;) a z reszta sie zgadzam, poziom gry jest zenujacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 To już lepiej ograniczyć ilość snajperów na strone. Albo chociaż max jeden na drużyne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 wszystko przez gimbusy. one niszcza caly internet, poczawszy od portali spolecznosciowych skonczywszy na grach sieciowych. k**** ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 ptys jak dla mnie, to zaprzeczasz sam sobie. Skoro ludzie maja w [gluteus maximus] pilnowanie ladunkow, maja tak sama w [gluteus maximus] ich rozbrajanie - wiec tykajacy ladunek nie jest zadna okazja do fragow. I czemu wg Ciebie maja obnizyc skutecznosc snajperow ? Wg mnie powinni obnizyc skutecznosc lamowatego CG (gralem ostatnio i uwazam ze to najbardziej lamowata bron, nie da sie z tego nie trafic) i ilosc pestek albo celnosc w m249/m60 (bo na razie w walce assault vs medyk obaj maja taka sama szanse zabic, tylko medyk ma 10x tyle naboi). Powinni wg mnie podniesc ilosc punktow za podlozenie ladunku, wygrana runde, zniesc ta kretynska reanimacje (medyk nie strzelajacy do nikogo tylko czekajacy w krzorach zeby kogos obudzic najlepiej w obronie - nic tak nie dziala mi na nerwy) poprawic noz etc. Poza tym znow zaprzeczasz sam sobie, skoro snajperzy nie moga w krowe trafic, to co Ci tak przeszkadzaja ? Obnizyli juz skutecznosc snajperow, np m95 juz nie zabija jednym strzalem, teraz czas na inne klasy ;) a z reszta sie zgadzam, poziom gry jest zenujacy snajpy przeszkadzają bo nie robią nic dla teamu, skoro nie trafiają i nie potrafią namierzać moździerzem to po kiego ch... w ogóle są, weź leć sam bez drużyny i spróbuj coś zrobić dla całej drużyny, jeśli przeciwnicy są choć trochę zgrani nie zrobisz nic poza nabiciem kilku fragów, za dużo css i cod2, gra zamiast iść naprzód zmienia się w statyczne strzelanie zwykły DM, co w conquest jest jeszcze w miarę ok ale w trybie rush obnaża słabość całej drużyny nie rozumiem twojego narzekania na CG skoro taka lamowata to skąd to narzekanie, jak ci łatwiej ubijać jako medyk czy strzelec to czego narzekasz, ja gram głownie jako strzelec choć raz po raz w zależności od mapy biorę mechanika i CG, staram się łupać tak aby było skutecznie i z korzyścią dla drużyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...