MakaronekPL Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 ja troche pogralem CG i szczerze mowiac, tak jak przy granatniku zwracalem honor (jednak nie jest z nim tak latwo) tak carlgustav jest najbardziej lamerska bronia wszechczasow.... za duza celnosc, za szybko lata.... masakra w ogole - pogram nia chwile poprawie sobie ratio bo mi spadlo od innych broni badziewiastych jak zdobywalem gwiazdki, no i moze platyne sobie zrobie (bo latwo ;) ale jest zdecydowanie bronia dla cg noobow ;) niestety z moich ulubionych broni (sw, m95 i 1911) mam juz platynowe wiec nie ma sensu nimi ciagle grac, wiec mecze gola i inne specjalizacje. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 pomecz na serwerach hardcore snajpe vss ;] ratio wyjatkowo szybko wraca na swoje miejsce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 cos knuja?? nie moge sie zalogowac... a probowalem juz kilka razy moze w koncu patch... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 no ja niestety/stety mogę się zalogować :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Jonathan sa ostatnio problemy z logowaniem, ja nie trafilem na takowe, ale kumple z mumbla tak probowales uruchomic jako administrator ? przy problemach z logowaniem u mnie dzialalo czesto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Patch prawdopodobnie w środę, ale może się przesunąć na poniedziałek kolejnego tygodnia ;) Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Duelist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Od ponad miesiaca moje K/D ratio stoi w miesjcu 0,94 :/ o dziwo gram ostatnio na 3 serverach niby rankingowych i przecietne ratio mam grubo powyzej 1,6 ( sniper ) co moze byc nei teges ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 jak juz masz zabicia i kille w tysiace a pozniej pograsz snajperem 3 dni nawet z lepszym ratio, to nic sie nie zmieni w globalnej skali ;) ratio nie jest wtpadkowa ratia 4 specjalizacji, tylko k:d dla wszystkich w sumie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Co z tego, że po rundzie masz ratio 1,6 (np. 16/10 k/d) skoro ogólnie zabiłeś już np 6000 a zgonów masz 6300. Te 16 killi to kropla w morzu. Ogólne ratio baaaaardzo wolno rośnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Co z tego, że po rundzie masz ratio 1,6 (np. 16/10 k/d) skoro ogólnie zabiłeś już np 6000 a zgonów masz 6300. Te 16 killi to kropla w morzu. Ogólne ratio baaaaardzo wolno rośnie. Ta ,wiem rzecz jasna ale gram sniperem na HC serverach od jakiegos miesiaca i ubilem juz setki ludkow stad moje zdziwienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 a to faktycznie dziwne, ale sprobuj po prostu zobaczyc ile masz na chwile obecna zabic/zginiec i zobacz, czy po calym dniu grania przyroslo - ratio w sumie latwo skonfrontowac na kalkulatorze ;)) faktycznie ratio po dluzszym graniu stabilizuje sie (u mnie w granicach 1.3) i pozniej juz wzrasta/spada o max 1/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 (edytowane) Ta ,wiem rzecz jasna ale gram sniperem na HC serverach od jakiegos miesiaca i ubilem juz setki ludkow stad moje zdziwienie Wejdź od razu po grze na bfbcs.com i odśwież swoje staty. Jeśli nie podliczy ci k/d to coś jest nie tak (może serwer nie jest rankingowy, aczkolwiek nie jestem pewien czy są takie w ogóle w bc2). Jeśli nalicza, no cóż widać performance wciąż za słaby żeby szybko podnieść ratio. Musisz wyciągać 2.5 albo częściej trafiać w cele ;) Edytowane 19 Czerwca 2010 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Jest jakis fix na rozlaczenia? dzis wogole nie moge wejsc na zaden serwer =/ a jak sie juz polacze to mnie wywala po paru minatach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 A mnie dobija brak celownika w MG36 Gram tylko tryb Hardcore i chcialbym w koncu zaliczyc odznake za srebrne gwiazdki. Chyba tylko to juz mi stoi na drodze ;/ Dawac patcha!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 dzonatan za brazowe chyba ? nie ma jakiejs wiekszej za srebrne zdaje sie :) ja czekam tez na pacza i sobie garanda zrobie braz i dostane 15.000 pkt - za brazowe w broniach i wszystkie brazowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 no oczywista ze o braz mi chodzi ;] Z garanda to juz mam ustrzelane sporo, no ale sie nie zlicza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 no wlasnie nie zlicza sie, a jest wymagane do tego odznaczenia :( dramat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Czyli aby to zaliczyc musisz byc veteranem, bez sensu... Chociaz mnie to akurat nie boli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ale Veteranem może być każdy bo Heroes jest darmowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Oczywiscie. Tylko jest jedno ale. W duzej ilosci takich dzialan, gracz musial kontaktowac sie z EA. Mial status veterana, ale bron wciaz byla zablokowana. Ja np do tej pory nie moge dodac jednego dodatku do BF2 i calej serii BF1942. No ale olac to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 jak zarejestruje sie w heroes to automatem mnie doda do weteranow w bfbc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Szukam 7 osob na teraz, Squad rush. Slijcie PW gdy bedzie nas 8 to powysylam info o serverze i hasle! :) Czekam do 17:45, po tym czasie jesli nie dostales PW znaczy ze nie gramy. Zasady, bez m60, c4, gustava i granatnikow. Edytowane 20 Czerwca 2010 przez yooguruto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) jak zarejestruje sie w heroes to automatem mnie doda do weteranow w bfbc ? tak, o ile na tym samym koncie to zrobisz Battlefield: Bad Company 2 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 65 Edytowane 20 Czerwca 2010 przez yngwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Ja też nie mogłem dodać 1942. Napisałem ticket do supportu, odpowiedź była szybko, gość napisał co mam mu podać, podałem załączając fotkę kluczy i w ciągu godziny miałem gry dodane do statusu Veterana. Z odblokowaniem Garanda problemów nie miałem, a nie miałem na koncie żadnego Battlefielda przed zagraniem w BC2. Może miałem szczęście. A rejestracja w Heroes powinna automatycznie zwiększyć status, ale gdyby nie to można kliknąć force refresh w dziale Veteran na oficjalnej stronie BC2. Edytowane 20 Czerwca 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dawac patcha!!!! A propo patcha: So early signs are we fixed the problem by rolling back a change involving SPECACT kits. As long as this continues we are aiming to release on Wednesday (23rd) of next week. However this is dependant on how fast we can gain approval the patch is compliant with Steam. If that approval does not come quick enough the release will slip to the Monday (28th) of the week after (as it is a red day in Sweden on Friday next week and we don't release patches at the end of working weeks). This does mean that SPECACT kits will not be available after patching as we had hoped but all other fixes remain as does the ability to play the new modes like Map Pack #3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 specact i tak trzeba dokupic jezeli ktos chce, co za roznica wiec? pozostaje niesmak ze to jest zrodlem tego opoznienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Czy macie problemy z wychodzeniem gry do pulpitu i całkowitym jej wyłączeniem? Stery 10.6 :/ Po grze około ~40 min wywala do pulpitu i koniec z rozgrywki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Tak, ale nie co 40 minut. Teraz w weekend grałem nawet po parę godzin bez wywalenia, a czasem CTD. Ale to samo miałem na wcześniejszych sterach. Mam wrażenie, że wywala się (jeśli już) zawsze na koniec rozgrywki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelsowy Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 (edytowane) Ciekawe czy wypuszczą dzisiaj tego patcha :) Żeby nie offtopować ;) : Na tych nowych sterach dużo gorzej mi chodzi gra, najlepiej jak do tej pory grało mi się na 10.3 . A mapy wczytuja mi sie bardzo długo, próbowałem z różnymi wersjami sterowników i nic. @Grinch Może karta Ci się przegrzewa ?:) Ja tak miałem z 9600Gt jak była podkręcona, wywalało do pulpitu albo robił się biały ekran, teraz gram na lapku, karta jest nie podkręcona i nigdy mi się nie zdarzyło żeby mnie wywaliło do pulpitu. Edytowane 22 Czerwca 2010 przez kelso0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaronekPL Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 dziwna ta gra, jedyna, na ktorej mi sie tez karta 'przegrzewa' - bialy ekran i total zwis kompa. Za to jak patrze w logach nie przekracza 70o (radeon 4890 asusa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...