Skocz do zawartości
RaKLeZ

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

ja troche pogralem CG i szczerze mowiac, tak jak przy granatniku zwracalem honor (jednak nie jest z nim tak latwo) tak carlgustav jest najbardziej lamerska bronia wszechczasow.... za duza celnosc, za szybko lata.... masakra w ogole - pogram nia chwile poprawie sobie ratio bo mi spadlo od innych broni badziewiastych jak zdobywalem gwiazdki, no i moze platyne sobie zrobie (bo latwo ;) ale jest zdecydowanie bronia dla cg noobow ;) niestety z moich ulubionych broni (sw, m95 i 1911) mam juz platynowe wiec nie ma sensu nimi ciagle grac, wiec mecze gola i inne specjalizacje.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co z tego, że po rundzie masz ratio 1,6 (np. 16/10 k/d) skoro ogólnie zabiłeś już np 6000 a zgonów masz 6300. Te 16 killi to kropla w morzu. Ogólne ratio baaaaardzo wolno rośnie.

Ta ,wiem rzecz jasna

ale gram sniperem na HC serverach od jakiegos miesiaca i ubilem juz setki ludkow

stad moje zdziwienie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to faktycznie dziwne, ale sprobuj po prostu zobaczyc ile masz na chwile obecna zabic/zginiec i zobacz, czy po calym dniu grania przyroslo - ratio w sumie latwo skonfrontowac na kalkulatorze ;)) faktycznie ratio po dluzszym graniu stabilizuje sie (u mnie w granicach 1.3) i pozniej juz wzrasta/spada o max 1/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta ,wiem rzecz jasna

ale gram sniperem na HC serverach od jakiegos miesiaca i ubilem juz setki ludkow

stad moje zdziwienie

Wejdź od razu po grze na bfbcs.com i odśwież swoje staty. Jeśli nie podliczy ci k/d to coś jest nie tak (może serwer nie jest rankingowy, aczkolwiek nie jestem pewien czy są takie w ogóle w bc2).

Jeśli nalicza, no cóż widać performance wciąż za słaby żeby szybko podnieść ratio. Musisz wyciągać 2.5 albo częściej trafiać w cele ;)

Edytowane przez alCatraz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie. Tylko jest jedno ale. W duzej ilosci takich dzialan, gracz musial kontaktowac sie z EA. Mial status veterana, ale bron wciaz byla zablokowana.

Ja np do tej pory nie moge dodac jednego dodatku do BF2 i calej serii BF1942. No ale olac to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam 7 osob na teraz, Squad rush. Slijcie PW gdy bedzie nas 8 to powysylam info o serverze i hasle! :) Czekam do 17:45, po tym czasie jesli nie dostales PW znaczy ze nie gramy. Zasady, bez m60, c4, gustava i granatnikow.

Edytowane przez yooguruto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Ja też nie mogłem dodać 1942. Napisałem ticket do supportu, odpowiedź była szybko, gość napisał co mam mu podać, podałem załączając fotkę kluczy i w ciągu godziny miałem gry dodane do statusu Veterana.

Z odblokowaniem Garanda problemów nie miałem, a nie miałem na koncie żadnego Battlefielda przed zagraniem w BC2. Może miałem szczęście.

A rejestracja w Heroes powinna automatycznie zwiększyć status, ale gdyby nie to można kliknąć force refresh w dziale Veteran na oficjalnej stronie BC2.

Edytowane przez Harry Lloyd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawac patcha!!!!

A propo patcha:

So early signs are we fixed the problem by rolling back a change involving SPECACT kits.

As long as this continues we are aiming to release on Wednesday (23rd) of next week. However this is dependant on how fast we can gain approval the patch is compliant with Steam. If that approval does not come quick enough the release will slip to the Monday (28th) of the week after (as it is a red day in Sweden on Friday next week and we don't release patches at the end of working weeks).

This does mean that SPECACT kits will not be available after patching as we had hoped but all other fixes remain as does the ability to play the new modes like Map Pack #3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy wypuszczą dzisiaj tego patcha :)

Żeby nie offtopować ;) : Na tych nowych sterach dużo gorzej mi chodzi gra, najlepiej jak do tej pory grało mi się na 10.3 . A mapy wczytuja mi sie bardzo długo, próbowałem z różnymi wersjami sterowników i nic.

@Grinch

Może karta Ci się przegrzewa ?:) Ja tak miałem z 9600Gt jak była podkręcona, wywalało do pulpitu albo robił się biały ekran, teraz gram na lapku, karta jest nie podkręcona i nigdy mi się nie zdarzyło żeby mnie wywaliło do pulpitu.

Edytowane przez kelso0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi