Skocz do zawartości
RaKLeZ

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

to nie rozumiem czemu na to czekacie ;p potrzebne wam bronie w laty, nowe mundurki (ktorych na sobie i tak nie widzicie) i kolejne blaszki do zdobycia? :P daliby jakies nowe bronie do odblokowania czy wiecej map, a nie takei bzdury :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby to jeszcze były nowe mapy a nie tylko tryby... ;)

To ściema, server nie może wykorzystywać czegoś, czego EA jeszcze nie wypuściło... zresztą wbiłem na taki server i nie ma ^^

Na jakiś oszukańczy serwer się widocznie wbiłeś.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez borsuczy_król

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gry nie ma senu instalowac na ssd ;) zadnej roznicy po wydaniu "poprawek" do battlefielda

@Makaronek, mimo wszystko raczej lepiej kupic wiekszy ;) raid zmienia odczyt i zapis liniowy, ale to przy normalnym uzytkowaniu nie jest najwazniejsze ;p lepiej w przyszlosci dokupic 2gi wiekszy, bo przy 3 i wiecej malych dyskach trzeba tez pomyslec o dodatkowym kontrolerze 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra wysmienita, dziś z 6h z bananem na ryju grałem, ale jeden problem jest, co 25-30 minut mam regularny spadek do 1fps co trwa ok 10sekund, ale w wirze walki jest to uciążliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ściągnąć VIP Pack 4? Gra powinna sama to zaktualizować przy włączeniu?

Po ostatnim paczu gra mi się źle...mam odblokowane wszystko i teraz tylko nabijam K/D i przed paczem na runde miałem statsy nawet 30/10 @ 35/15 @ 22/8 itd. Ogólnie bardzo na plus...po paczu 0/15 to nie problem, nie wiem co się stało :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ściągnąć VIP Pack 4? Gra powinna sama to zaktualizować przy włączeniu?

Po ostatnim paczu gra mi się źle...mam odblokowane wszystko i teraz tylko nabijam K/D i przed paczem na runde miałem statsy nawet 30/10 @ 35/15 @ 22/8 itd. Ogólnie bardzo na plus...po paczu 0/15 to nie problem, nie wiem co się stało :D

Wątpię, że masz wszystko odblokowane :) Jeszcze gwiazdki, szpilki i insygnia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wątpię, że masz wszystko odblokowane :) Jeszcze gwiazdki, szpilki i insygnia ;)

Łiiitam, na to ja nie patrze, gwiazdki się same robią ;)

Nie to bym był tylko "rambo", gram i reconem i medykiem i robie wszystko co należy do danej klasy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem troszkę dłużej i jak dla mnie porażka, nie da się nikogo przejechać quadem, sprawdzane kilka razy.. dziwne asysty, strzelam do gościa, jestem pewien że nikt inny z drużyny do niego nie strzela, pada i zamiast killa i 50pkt mam tylko 20pkt za asystę przy dostrzeżeniu. Zdarzyło mi się to kilka razy.. Co do noża to śmiech na sali, z daleka działa jakby ostrze miało co najmniej pół metra a z bliska to trzeba kilka razy machnąć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta, za to swoich ja rozjezdzam czolgiem az milo, wystarczy ruszyc 30 cm do przodu i nagle mam - ....

wroga nie przejade za to swojaków...nie wiem, porąbane toto

najlepszy motyw jak nic nie widze z przodu, patrze-komunikat o przejechaniu członka zespołu...ruszając do przodu

nadmienie ze nie, nie było w tym czasie napraw czołgu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra ma jeszczy tyle bugow ze nie ma szans na kompletne ich wyelimowanie :/

do tego dochodzi coraz wieksza rzesza cheaterow idzie toto w dziesiatki tysiecy

jak tak dalej pojdzie dogoni CoD MW2

np. ostatnio w Arica Harbour HC kilkukrotnie dostalem kulke przez sciane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie uciekałeś przed ostrzałem za ścianę ale zaliczyło ci hitboxa jeszcze przed nią?

Takie cus to Ja rozumiem i nie uwazam za cos Extra dziwnego .

Ale mialem sytuacje gdy kucalem w rogu pokoju i widzialem smigajace poprzez sciane pociski ,az mnie ktorys trafia i zgon

tak kilka razy na jednym serverze , do tego latajace w powietrzu i podskakujace beczki duzo jest takich dziwnych serverow.

Moze by tak zrobic liste sprawdzonych serverow na ktorych nikt nie zanotowal dziwnych niewyjasnionych zdazen ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi