Skocz do zawartości
RaKLeZ

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

po prawie 700h godzinach przy MP jednak mam podstawe, zeby to stwierdzic mosci panowie! a ty andrew lepiej zapoznaj sie z definicja slowa spam, bo moderatorowi tak nie wypada :lol2:

Edytowane przez yeyoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest w tym trochę racji ;)

Szkoda, że gry cofają się w rozwoju. W BF2 mapy były chyba z 10x większe, niż te w BC2. Było 64 graczy, były samoloty, było więcej klas i ogólnie większy fun z gry.

BC2 jest dla mnie strasznie klaustrofobiczne. Nigdy nie wiesz skąd dostaniesz kulkę, bo wszyscy są ściśnięci na małej powierzchni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po prawie 700h godzinach przy MP jednak mam podstawe, zeby to stwierdzic mosci panowie! a ty andrew lepiej zapoznaj sie z definicja slowa spam, bo moderatorowi tak nie wypada :lol2:

Zastanawia mnie dlatego po co zmarnowales 700 godzin zycia na gowno.

Co Ty mucha?? :|

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiscie zastanawiajace ,zeby sie zniechecic po 700set godzinach grania ?

Rozumie ze komus nie zapasi po paru godzinach grania bo zbyt skomplikowane porownujac do konkurencji ( CoD czy MoH )

ale zeby po tylu godzinach ? cos sie tu nie trzyma kupy .

Wiadomo ze w stosunku do BF2 to BC2 poza grafika nie dorownuje pierwowzorowi

ale rekompensuje to mozliwoscia zniszczenia 90% mapy , czego nie posiada chyba zadna inna gra MP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mistrzu cietej riposty oto moja odpowiedz - poniewaz nie widzialem zadnej alterantywnej strzelanki, cs mnie znudzil. wiadomo, troche fanu zawsze w bc2 bylo, ale przewaznie wiecej nerwow przez niedopracowanie, ktore nadal obserwuje i mowie stanowcze NIE ! vietnam ? 50zeta za az 4 mapy, flamethrowera (i kilka innych), ktorym, jak znam swiat bedzie gralo tyle osob ile obecnie lata medykami. ahahaahaha. mnie generalnie zastanawia dlaczego marnujesz czas na smiesznego moha ale to nie ten temat :oops: :lol: w sumie to nawet troche smutne..

Edytowane przez yeyoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie dlatego po co zmarnowales 700 godzin zycia na gowno.

Co Ty mucha?? :|

:banana:

cos sie tu nie trzyma kupy .

Coś się [ciach!]iano zrobiło w tym temacie.:wink2: Po 700 godzinach gry po prostu się chłop znudził, ma prawo. Ja się bawię cały czas w najlepsze choć nie jestem jakimś wielkim wymiataczem. I czekam na Vietnam z dużą niecierpliwością. A jak dorzucą kolejne mapy do BFBC2 to nawet nie myślę o kupnie COD BO. Edytowane przez SilaHD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja dopalam pare razy w tyg na max 2h, parcia na perki/lvl nie mam....

czekam na ten vietnam bo chyba warto bedzie dla odmiany w zoltki poszczelać (lub w us gandziaboys :D )

Ja gram często na tym serwie Legendaeres Lumpenpack bo pasują mi wprowadzone tam reguły.Gandziaboys :lol:

Edytowane przez SilaHD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 dni przed premierą WYŁĄCZNIE W EA STORE

Mogli chociaż zapodać kiedy ta premiera.Jak słychać, w COD BO prawie nie da się grać nawet w SP więc nowe mapy do BFBC2 i dodatek Vietnam to jest to.:rolleyes:

Edytowane przez SilaHD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Lol, trzy dni przed oficjalną premierą dodatek będzie u nich dostępny. Kiedy premiera nie wiadomo, może sie nawet przeciągnąć na przyszły rok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem wreszcie BC2 na PC.

Myślałem nad nowym CoD-em, ale jednak wygrało połowę tańsze i prawdopodobnie lepsze BF...

Pierwsze wrażenia - dostaję w zad aż niemiło.

Wcześniej grałem przez parę dni na pożyczonej wersji na X360 i co dziwne szło mi dużo lepiej pomimo, że był to mój pierwszy multiplayerowy shooter na padzie.

Grafiki, płynności i miodności rozgrywki nie porównuję... dla mnie FPP pozostanie jednak domeną PC.

Mój nick to dzbPL gdyby ktoś chciał dodać do znajomych to proszę bardzo.

Edytowane przez Dziobak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Ride of the Valkyrie

Bronze/25G

Get 50 kills with the helicopter

Oj będzie się trzeba bawić w roadkille, chyba że zmienią sterowanie na bardziej przypominające to z jedynki. Reszta wygląda spoko, a obecnie mam BC2 zmaksowane, i miło by to było utrzymać.

Fajnie też że Veterani dostaną dodatkową broń, ciekawe jaką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skończyłem singla.

Pod względem klimatu najnowszemu MoH`owi może buty pucować.

Pod względem grafiki wręcz odwrotnie, zaś dźwiękowo MoH jest znacznie lepszy - w BF jakieś echo na powietrzu jakbyśmy byli w tunelu, itp podobne kwiatki.

Humorem ta gra nadrabiała i dialogami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grasz na HC?

Zaproszenie wysłane.

Gram zarówno na HC jak i na zwykłych. Jak na razie nie wyrobiłem sobie preferencji.

A zaproszenia chyba nie dostałem bądź... nie umiem go odebrać... gdzie to sprawdzić w grze?

Czyli tegoroczne święta 'in the jungle'? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi