andrew777 Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 (edytowane) - Acog and Red dot scope now equippable on MK-14 and G3. - Fixed a bug on PC where the G3 would do less damage than intended. - Reduced VADS push back and damage to balance it with the ZU23. - Fixed a bug where Vehicle Countermeasures would fail to remove tracer darts at high speed. - Reduced the reload time for Vehicle Countermeasures. - Slightly increased the AT4's damage vs armor to emphasize its anti vehicle role while keeping it balanced vs armor. - Increased the AT4’s top speed and acceleration so users spend less time exposed when firing. - Increased the AT4's splash damage so it competes with other AT weapons vs infantry. The AT4 still has the least splash damage of all AT weapons. - Reduced the splash damage of the Carl Gustav to bring it in line with other explosive weapons. The Carl Gustav still has the most splash damage of all AT weapons. - Increased the 1 shot kill range of the M95 body shot to counter its lower rate of fire. - Fixed a bug with the SVU that gave it better close range damage than other semi auto weapons. - Reduced all weapon damage to the MCOM by 50%. - Fixed a C4 vs MCOM exploit on Atacama Desert. - Fixed a bug with FOV when aiming the M1911. - Lowered the close range damage of the AN94 to highlight its long range role. - Increased the accuracy of the F2000 on the move to highlight its role as a mobile AR. - Increased the close range damage of the shotguns to give them a greater advantage vs slugs. - Slightly lowered the damage of the M60 to balance its accuracy advantage vs other LMGs. - Slightly lowered the damage of the MG3 at close range to balance it with other high rate of fire weapons. - Slightly increased the damage of the UH6 MK-14 dziwnie wygląda z X4. Celownik MG36 znowu zciach!y? Jak grałem to ktoś o tym pisał, ale nie sprawdzałem. Edytowane 30 Listopada 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Co dokladnie wnosi ten patch ??? Zadnych nowych map nie uswiadczylem ,tylko ikona BF Vietnam Jest w koncu AutoLogin Przecież wyżej masz napisane, że mapy będą dostępne jutro. Vietnam tez w tym jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Vietnam już do nabycia na Steam 12,99 ojro. Chyba nie tak źle jak na stima ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 No tak, tylko kto kupił BC2 na steam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ale to chyba nie ma znaczenia skoro i tak tylko kod się dostaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 cena przez eastore chyba taka sama? przynajmniej w funtach, w obu miejscach 9.99 na eastore headstart jest, przy steamie pewnie nie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 (edytowane) "na eastore headstart jest, przy steamie pewnie nie ;] " Teżjest. Jednak chyba nie :P Edytowane 1 Grudnia 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Chyba jednak tak "Available: 18 December 2010". A nie ma informacji że dodatek wymaga Steamowej wersji gry, więc pewnie nie. Tylko czy to sie też ściągnie od nich? Czy to tylko sam klucz który i tak trzeba użyć do ściągnięcia dodatku od EA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Na niektórych serwerach niby są już nowe mapy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Można było się tego zapodziewać ;D powinni odpalić serwy z tylko nowymi mapkami na zmianę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 (edytowane) A nie ma informacji że dodatek wymaga Steamowej wersji gry, więc pewnie nie. Tylko czy to sie też ściągnie od nich? Czy to tylko sam klucz który i tak trzeba użyć do ściągnięcia dodatku od EA. wczoraj sam napisales ze zawartosc vietnamu zostala podana razem z patchem ;) zgodnie z tym to wychodzi ze bedzie sam klucz, dodajesz go do konta i odblokowujesz dodatkowa zawartosc. poprzednio rowniez na stronie eastore bylo: 3 DAY HEAD START – EXCLUSIVE TO EA STORE teraz zostalo samo 3 day head start ;] Edytowane 1 Grudnia 2010 przez yngwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Musze przyznac, ze to bylo wprost genialne posuniecie chlopakow z ea. Normalnie nawet bym nie myslal o kupnie vietnam'u, ale od kiedy mi popsuli podstawke bc2 rozwazam taka mozliwosc :lol2: po aplikacji nowego patcha wywala mnie z gry na ekranie ladowania mapki... co ile te "poprawki" wychodza? 2-3 miesiace? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 To już po spatchowaniu można grać w nowe mapy czy trzeba czekać na odblokowanie itp ? jak tak to do której ? ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 (edytowane) Można grać. Ja grałem na wszystkich bez problemów. Edytowane 1 Grudnia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 cena przez eastore chyba taka sama? przynajmniej w funtach, w obu miejscach 9.99 na eastore headstart jest, przy steamie pewnie nie ;] W eastore zapłaciłem 44,10 pln, jakiś rabat jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Można grać. Ja grałem na wszystkich bez problemów. Dzieki za info :). I jak ? podobają sie mapy ? jest orgia na heavy metal ? Fajne to oasis ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jak dla mnie za dużo pojazdów jest. Grałem krótko, jutro dokładnie zobaczę jak będę miał więcej czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Właśnie brakowało mapy dla pojazdów. Heavy Metal sie raczej nie nadaje dla piechoty, zbyt otwarty teren, i fajnie. Harvest Day genialna genialność. Jeszcze tak płatnego map packa z Crossing Over i Par for the Course niech wypuszczą. A płatnego, bo roboty by mieli dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 (edytowane) Ma ktos moze problemy z czestym wyrzucaniem z serwera? Co jakies 10-20min mnie wyrzuca. Raz ze nie moze zaktualizowac PunkBustera, drugi raz ze niby polaczenie zerwalo :/ Po za tym ta aktualizacja statystyk co trwa kilka minut :/ Edytowane 1 Grudnia 2010 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 U mnie wszystko ok. Mapki spoko, "dzień żniw" najbardziej mi się podoba, heavy metal to popis dla sniperów, czego nie cierpię w tej grze. :] Największy + za to, że ten vip map packi są za free, niech konkurencja się uczy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Powiem krótko: mapa zimowa jest strasznie ciasna i mala, zle mi sie gralo. Plansza "meksykanska" wzdluz ulicy fajna sprawa, ale duzo snajperow (sam gralem M95 i o dziwo super sie gralo), plansza zniwna tez bardzo fajna, ale dosyc rozlegla i w porownaniu z zimowa mega duza, ale duzo kryjowek i dobra gra. To tak na szybko, bo rano do Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Teraz trzeba bedzie wyuczyc sie nowych nawykow w nowych mapach Harvest Day rzadzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Co to jest O_O http://eastore.ea.com/DRHM/store?Action=DisplayProductDetailsPage&SiteID=eaemea&Locale=pl_PL&ThemeID=850300&Env=BASE&productID=192365600 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Nowe skiny i kamuflaże tak jak wyjaśnione w opisie. Trochę dziwne, że pobierają za to kasę a nie np. za nowe mapy - zupełnie odwrotnie niż w serii cod. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Lepiej, bo specact to w gruncie rzeczy taki bajer a za prawdziwy content nie trzeba płacić. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 A wlasnie, jak to jest z tymi Vip map pack'ami? To samemu trzeba sciagnac czy sciaga sie podczas aktualizacji? Jesli samemu to skad? Sorki za tak podstawowe pytania ale BC2 mam drugi dzien dopiero i nieogarniam jeszcze tego :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 podczas aktualizacji, pewnie juz masz te mapy u siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Troche wkurzajace ze nie ma wychylania sie zza rogu czy mozliwosci polozenia sie <_< Ale gierka spoko. Znacie moze jakies dobre polskie serwery? I ostatnie pytanie 'techniczne' - jak uzywac tych apteczek czy skrzynek amunicji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Rzucasz je komus pod nogi, jak stanie on badz ty to uzupelniasz zycie badz amunicje 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Znacie moze jakies dobre polskie serwery? G4G w szukajce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...