Skocz do zawartości
RaKLeZ

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem co mam z ta gra ale co jakis czas wywala mnie z serwa z komunikatem o rozlaczeniu. Po za tym co jakis czas zawiesza calego kompa, ze nic nie dziala i tylko twardy reset pomaga. Robie reinstala systemu, jak to nie pomoze to bede naprawde wkur....

Edytowane przez Quave

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem Vietnam (31,85) i Specact (11,70zł.) w EAstore czy muszę coś ściągać EA downloadem czy oba produkty są już na dysku?

P.S. Wszedłem w grę i specacty już są i działa wszystko jak należy.

Edytowane przez SilaHD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorka za OT, ale już zapytam dalej.

Właśnie widzę na allegro te kody, to jakieś jednorazowe, czy to po prostu promocja uniwersalna ? To działa do pojedynczego zakupu, czy do tego, co władujesz do koszyka - np. kilka gier ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co mam z ta gra ale co jakis czas wywala mnie z serwa z komunikatem o rozlaczeniu. Po za tym co jakis czas zawiesza calego kompa, ze nic nie dziala i tylko twardy reset pomaga. Robie reinstala systemu, jak to nie pomoze to bede naprawde wkur....

kurcze czasami tez mam totalną zwiechę... Quave rozwiązałeś jakoś ten problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@SilaHD

Masz możliwość zrobienia fotki snajpera amerykańskiego np. przez znajomego i wrzucenia na forum?

Pograłem dzisiaj kilka godzin i nowe mapy są w <span style='color: red;'>[ciach!]</span> lepsze od starych. Tylko Cold War trochę mała.

bez tytułu.JPG

Edytowane przez andrew777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Nie wiem czy to ze mna cos nei tak, czy te niby ulepszone Bronie nie roznia sie niczym od tych normalnych? :P

Przecież to tylko skiny, i nie same branie ale także stroje. Parametry są identyczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze czasami tez mam totalną zwiechę... Quave rozwiązałeś jakoś ten problem?

Jednoznacznie narazie nie odpowiem, ale u mnie problemem bylo (chyba) za niskie napiecie podawane przez plyte dla pamieci ram. Po ustawieniu na sztywno 2,2v oraz poustawianiu innych napiec na sztywno w biose jak narazie lata bez zwiech. Ale jak dlugo tak bedzie to nie wiem.

Zostalo jeszcze rozlaczanie podczas gry na polskich serwerach :/

Edytowane przez Quave

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Jak miałeś Auto to było 1.8 V, takie jest standardowe dla DDR2, wyższe mogą być zapisane tylko w XMP i tego typu rozszerzeniach, ale mało pamięci jak i płyt z tego korzysta, w przeciwieństwie do DDR3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Równiez kupiłem SPECACTy i muszę powiedzieć, że M95 zdecydowanie lepiej się sprawuje. Może to odczucie subiektywne (wow, kupiłem, jestem lepszy), ale faktycznie lepiej się grało. Innymi postaciami nie grałem z braku czasu. Jak z tą promocją jeśli już kupiłem specacty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą to takie coś jak kamuflaże i stroje powinny być wbudowane w tą grę od początku a nie za kilka sztuk każą sobie płacić kilka €.. swoją drogą mam kolejne podejście do gry, nie wiem, czy zakupić vietnam czy skupić się na ogarnianiu obecnych mapek. Jednak wolę "modern war" niż dawne realia, no może wyjątek to IIWŚ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znow sie gierka wysypala :/ Tyle ze tym razem mialem napis ze "Sterownik graficzny przestal dzialac" (nvidia 260.99). Nie wiem czy tu winna nie jest jedna z aktualizacji W7, bo rano przez przypadek uruchomilem update'a i znow sie gra wiesza. Na czystym W7 latalo normalnie. Teraz juz sam nie wiem czy to windows,aktualizacja, czy moze sprzet :/

Edytowane przez Quave

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znow sie gierka wysypala :/ Tyle ze tym razem mialem napis ze "Sterownik graficzny przestal dzialac" (nvidia 260.99). Nie wiem czy tu winna nie jest jedna z aktualizacji W7, bo rano przez przypadek uruchomilem update'a i znow sie gra wiesza. Na czystym W7 latalo normalnie. Teraz juz sam nie wiem czy to windows,aktualizacja, czy moze sprzet :/

Mam 7 na bieząco aktualizowaną i nie mam najmniejszych problemów z BFBC2.Wszystko hula jak trzeba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziwne skoro masz ati a on nvidia, a przecie nv ma takie dooobre sterowniki, i uber pro karty...:P

zmień driver, mi na 8800gt na ktoryms tez sie sypała

z drugiej strony....wywalanie sterownika to u mnie (2 komp) główna oznaka przegrzewania sie karty - wskaznik by znow odkurzyc zapchane finy w chlodzeniu...wiec zajrzyj do budy sprawdz tempy, itp

Edytowane przez Gregu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi