Małpożer Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 (edytowane) Nie wiem co mam z ta gra ale co jakis czas wywala mnie z serwa z komunikatem o rozlaczeniu. Po za tym co jakis czas zawiesza calego kompa, ze nic nie dziala i tylko twardy reset pomaga. Robie reinstala systemu, jak to nie pomoze to bede naprawde wkur.... Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Mnie zaraz po patchu wywaliło za punkbastera, zaktualizowałem samemu i wszystko śmiga. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Kupiłem Vietnam (31,85) i Specact (11,70zł.) w EAstore czy muszę coś ściągać EA downloadem czy oba produkty są już na dysku? P.S. Wszedłem w grę i specacty już są i działa wszystko jak należy. Edytowane 3 Grudnia 2010 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja widzę cenę 49zł w ea store i specact za 18zł ? Zarzuć jakieś screeny z tego specact. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Ja widzę cenę 49zł w ea store i specact za 18zł ? Zarzuć jakieś screeny z tego specact. za 3,20zł. kupujesz 35% upustu :) http://img152.imageshack.us/img152/3596/bfbc2game20101203230825.png Edytowane 3 Grudnia 2010 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Sorka za OT, ale już zapytam dalej. Właśnie widzę na allegro te kody, to jakieś jednorazowe, czy to po prostu promocja uniwersalna ? To działa do pojedynczego zakupu, czy do tego, co władujesz do koszyka - np. kilka gier ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nie wiem co mam z ta gra ale co jakis czas wywala mnie z serwa z komunikatem o rozlaczeniu. Po za tym co jakis czas zawiesza calego kompa, ze nic nie dziala i tylko twardy reset pomaga. Robie reinstala systemu, jak to nie pomoze to bede naprawde wkur.... kurcze czasami tez mam totalną zwiechę... Quave rozwiązałeś jakoś ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 (edytowane) @SilaHD Masz możliwość zrobienia fotki snajpera amerykańskiego np. przez znajomego i wrzucenia na forum? Pograłem dzisiaj kilka godzin i nowe mapy są w <span style='color: red;'>[ciach!]</span> lepsze od starych. Tylko Cold War trochę mała. Edytowane 3 Grudnia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nie wiem czy to ze mna cos nei tak, czy te niby ulepszone Bronie nie roznia sie niczym od tych normalnych? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Battlefield.pl - Dice odkrywa bonusową lokację do Battlefield: Bad Company 2 Vietnam Edytowane 3 Grudnia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Nie wiem czy to ze mna cos nei tak, czy te niby ulepszone Bronie nie roznia sie niczym od tych normalnych? :P Przecież to tylko skiny, i nie same branie ale także stroje. Parametry są identyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 i na innych filmikach widać różnice w statystykach MG3 i MG3 SA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 To był wyłącznie bug, którego przynajmniej na Xboksie już nie ma, bo nie powinno być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 (edytowane) kurcze czasami tez mam totalną zwiechę... Quave rozwiązałeś jakoś ten problem? Jednoznacznie narazie nie odpowiem, ale u mnie problemem bylo (chyba) za niskie napiecie podawane przez plyte dla pamieci ram. Po ustawieniu na sztywno 2,2v oraz poustawianiu innych napiec na sztywno w biose jak narazie lata bez zwiech. Ale jak dlugo tak bedzie to nie wiem. Zostalo jeszcze rozlaczanie podczas gry na polskich serwerach :/ Edytowane 4 Grudnia 2010 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Quave Wniosek ...? pierw sie wez za stabilne OC potem za gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Quave Wniosek ...? pierw sie wez za stabilne OC potem za gry ;) Tyle ze komputer nie byl podkrecony, latal na standardowych ustawieniach. Widocznie plytka dawala mniej niz standardowe 2,1v dla pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Jak miałeś Auto to było 1.8 V, takie jest standardowe dla DDR2, wyższe mogą być zapisane tylko w XMP i tego typu rozszerzeniach, ale mało pamięci jak i płyt z tego korzysta, w przeciwieństwie do DDR3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Równiez kupiłem SPECACTy i muszę powiedzieć, że M95 zdecydowanie lepiej się sprawuje. Może to odczucie subiektywne (wow, kupiłem, jestem lepszy), ale faktycznie lepiej się grało. Innymi postaciami nie grałem z braku czasu. Jak z tą promocją jeśli już kupiłem specacty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Równiez kupiłem SPECACTy i muszę powiedzieć, że M95 zdecydowanie lepiej się sprawuje. To raczej złudzenie, Specact to tylko teksturki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Swoją drogą to takie coś jak kamuflaże i stroje powinny być wbudowane w tą grę od początku a nie za kilka sztuk każą sobie płacić kilka €.. swoją drogą mam kolejne podejście do gry, nie wiem, czy zakupić vietnam czy skupić się na ogarnianiu obecnych mapek. Jednak wolę "modern war" niż dawne realia, no może wyjątek to IIWŚ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 (edytowane) Znow sie gierka wysypala :/ Tyle ze tym razem mialem napis ze "Sterownik graficzny przestal dzialac" (nvidia 260.99). Nie wiem czy tu winna nie jest jedna z aktualizacji W7, bo rano przez przypadek uruchomilem update'a i znow sie gra wiesza. Na czystym W7 latalo normalnie. Teraz juz sam nie wiem czy to windows,aktualizacja, czy moze sprzet :/ Edytowane 6 Grudnia 2010 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Hmm. Jakie temperatury podczas grania ? Przy 4 rdzeniach wykorzystanie GPU jest jeszcze wyższe niż np. u mnie. Sprawdź temperatury. Miałem kilka razy tai błąd jak temperatura podksoczyła za bardzo. Oczywiście to tylko teoria ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Mam zmienione ustawienia wentyla grafy w Afterburnerze, wiec 80-85* nie przekroczy na 100%. Przy takich tempach nawet Crysis Warhead sie nie wykrzaczal. Chyza ze grafa pada :/ Zobacze jeszcze czy to nie wina aktualizacji M$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Znow sie gierka wysypala :/ Tyle ze tym razem mialem napis ze "Sterownik graficzny przestal dzialac" (nvidia 260.99). Nie wiem czy tu winna nie jest jedna z aktualizacji W7, bo rano przez przypadek uruchomilem update'a i znow sie gra wiesza. Na czystym W7 latalo normalnie. Teraz juz sam nie wiem czy to windows,aktualizacja, czy moze sprzet :/ Mam 7 na bieząco aktualizowaną i nie mam najmniejszych problemów z BFBC2.Wszystko hula jak trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 (edytowane) dziwne skoro masz ati a on nvidia, a przecie nv ma takie dooobre sterowniki, i uber pro karty...:P zmień driver, mi na 8800gt na ktoryms tez sie sypała z drugiej strony....wywalanie sterownika to u mnie (2 komp) główna oznaka przegrzewania sie karty - wskaznik by znow odkurzyc zapchane finy w chlodzeniu...wiec zajrzyj do budy sprawdz tempy, itp Edytowane 7 Grudnia 2010 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Problem pojawil sie po tym jak przypadkiem uruchomilem instalacje aktualizacji. Wczesniej tez mialem taki problem i reinstalacja systemu pomogla. Sprobuje jeszcze sterowniki 260.89. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 dziwne skoro masz ati a on nvidia, a przecie nv ma takie dooobre sterowniki, i uber pro karty...:P :lol2: ATI uber alles , ale o gustach się nie dyskutuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Mi tez gra się zawiesza. W niedzielę kilka razy miałem problem, myślałem, ze karta się przegrzewa więc przeczyściłem kompa i nie pomogło, podniesienie napięć na CPU i RAM też. Dzisiaj pograłem z 20min i znowu to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 no to moze cos skopali na powaznie w paczu ze sie sypie gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 (edytowane) Skopać skopali, mi akurat gry nie sypie, ale zato nowym patch zabrał 15 fpsów :) Edytowane 7 Grudnia 2010 przez Duelist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...