Krydor Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 MIerze frapsem. To nie prawda ze fraps pokazuje zawsze powyzej 40 fps. Pokazuje tyle ile jest w rzeczywistosci. Jasnym jest ze ta gra wymaga 4 jajek i wtedy mamy komfortowa gra 100%. Ale na 2 tez da sie grac nie przesadzajcie, tylko trzeba troszke wykrecic. Ja gram na 3.95 mhz. W tej grze istotniejsza niz grafika jest procek. U mnie nie ma duzej roznicy miedzy medium a high. Cienie, bloom i fsao czy jakos tak to spowalnia gre. No i gram na direct 9.1 ze wzgledu na win xp moze dlatego mam tyle fps. W kazdym razie na wykreconym Phenomie spokojnie moge grac komfortowow na serverach 32 osobowych przy najwiekszej zadymie. Stala 60 tyle ta gra potrzebuje. Jak spada do 50 tragedii nie ma. Przy mniej niz 40 fps zaczyna spowalniac, a ponizej 30 to juz matrix jest. A co do grafiki juz nie raz pisalem ze lepiej na multi gra sie na nizszych detalach. Ja np wiedzej widze. Na wyzszych grafika jest tak ladna ze ciezko w krzakach kogokolwiek dostrzec. Cos jak w MW na full nie bylo widac goscia w trawie pod nogami, a na low wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 No i dlatego zawsze mnie to irytuje ze zmiana detali wpływa na grę w multi. Powinno być tak dobrane opcje ustawień aby przyspieszając działanie gry nie powodowało to że większość efektów brak (dymy itp) bo daje to już jakąś przewagę. Wiem że w tedy sporo osób nie mogło by grać z powodu słabszego sprzętu lecz tak to powinno być dobranie że zwiększając wydajność gry nie wpływa to na rozgrywkę multi umożliwiając przewagę. A tak od siebie czy po nowym patchu zostało coś zmienione w uzbrojeniu a dokładnie w pistoletach? Bo jeszcze przed aktualizacją więcej zabijałem niż z karabinu szturmowego.;) defakto że ostatnio często grałem na zawyżonej dawce promila ale od jakiegoś czasu brak czasu na podwójny gaz i jakoś ciężko mi ustrzelić z pistola. Pozdrawiam kompanów i do zobaczenia na polu bitwy. Mistrz_Cienia Aha najważniejsze to że Mistrz_Cienia zawsze szuka swojego własnego cienia;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 Przeważnie tak jest, że w FPSy najlepiej się gra na minimalnych detalach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 Co prawda to prawda. Grałem na granicy płynności z większością detali na max. Zazwyczaj zajmowałem dolne pozycje na zakończenie rundy. A po ustawieniu wszystkiego na minimum zwykle kończyłem w pierwszej piątce. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ja tam już zamówiłem vietnam. Zadyma jest i dobrze :) Ja gram na serverach hc to podobnie czasem jest więc bez przesady, że vietnam to chaos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 Też zamówiłem Vietnam. Gra w BFBC2 znudzila mi sie po 200 godzinach :P. Czas na odmiane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 Wczoraj po 2 miechach wróciłem do bc2 i... nic sie nie zmieniło. Dalej kolesie biegaja tylko z rurami. GRało się ok i gra jest świetna ale jest tyle giwer a tu nic tylko rura i rura. Musze poszukać innych serwerów chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 Też zamówiłem Vietnam. Gra w BFBC2 znudzila mi sie po 200 godzinach :P. Czas na odmiane. E tam :P Ja mam 367h i jeszcze mi się nie znudziła :) artuditu: poszukaj dobrego servera i zmienisz zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 Masz na myśli CG ? Bo jak tak to ja nie pamiętam kiedy ostatni od tego zginąłem. :] Szkoda, że "specact" są tylko dla końcowych broni każdej z klas. Mogli dać możliwość pomalowanie każdej i trochę więcej kamuflaży do wyboru. A któż to ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Tak, miałem na myśli gustawa ale mieliście racje. Wtedy musiałem trafić na kiepski serwer bo wczoraj nic takiego nie miało miejsca. Wszedłem tylko z ciekawości co tam sie pozmieniało i niestety znowu mnie wessało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Nic tylko się w kącie schować - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Ale koleś ma oko :) Ja czasami ledwo widzę na takie odległości (albo wręcz nie widzę), ale detali na pewno nie będę zmniejszał z tego powodu. Gierka pięknie się prezentuje, szczególnie te nowe mapki. (...) A któż to ? :] Podobny do mnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Nic tylko się w kącie schować - Wow, chylę czoła. Widać że to nie składanka fartów, gościu naprawdę ma wprawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nic tylko się w kącie schować - Wow po tym filmiku odechciało mi się już używać pojazdów. Dosłownie gostek ma wyczucie głębi nie ma co. --- A ja mam takie pytanko: Czy bad commpany 2 jest pod PhysX? Bo dziś byłem u znajomego i albo coś miał nie tak albo może to wina ze miał ati kartę ale kiepsko to wyglądało wybuchy i odłamki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnodziej Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 BC2 nie ma z PhysX nic wspolnego, wszystko liczone jest przez CPU. M.in. dlatego ta gra jest tak "rdzeniozerna". 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Próbowałem dzisiaj postrzelać jak koleś z filmiku i cóż... trafiłem raz i to raczej przypadkiem. Nie ogarniam tego jak on liczy odległość! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Próbowałem dzisiaj postrzelać jak koleś z filmiku i cóż... trafiłem raz i to raczej przypadkiem. Nie ogarniam tego jak on liczy odległość! I ja dziś tak kombinowałem i cienko a jak już myślałem że znalazłem dogodną pozycje to swój wyskoczył przed celownik kiedy odpalałem i samobója jeszcze zrobiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja sobie chyba za wiele nie pogram z moim pingiem pod 300ms :/ Ale rundkę zaliczyłem, pierwszy raz od zakończenia beta testów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ja sobie chyba za wiele nie pogram z moim pingiem pod 300ms :/ Ale rundkę zaliczyłem, pierwszy raz od zakończenia beta testów ;) Ja przez 2 tygodnie miałem dziwne objawy niby ping okej a za parę minut ba 500/600 i na koniec kick z serwera. Raz 2 godziny pograłem i nic a za moment kaszana i tak z cały dzień. Po przepuszczeniu ataku frontowego na mojego dostawcze internetu odpukać od 3 dni mam spokój tylko pytanie na jak długo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Bad Company 2: Vietnam - relacja z testów | .:G4G.PL:. Gracze dla graczy Mi to się średnio podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 (edytowane) Przykre jest to że heli będą znowu wymiatać. Pocieszające jest to że na konsoli wszyscy sie o te heli będą bić dla achievementa, a troche zejdzie zanim każdy 50 killi nabije. :) Trzeba też się będzie przyzwyczaić do zwykłych celowników, szczególnie po graniu shotgunem przez ostatnie 20 godzin A tu nie żeby sie chwalić, ale żeby pokazać jak genialną mapą jest Heavvy Metal gdy nie ma wymiataczy w helikopterach. Wtedy z kolegą można miażdżyć inżynierami. Edytowane 15 Grudnia 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ja przez 2 tygodnie miałem dziwne objawy niby ping okej a za parę minut ba 500/600 i na koniec kick z serwera. Raz 2 godziny pograłem i nic a za moment kaszana i tak z cały dzień. Po przepuszczeniu ataku frontowego na mojego dostawcze internetu odpukać od 3 dni mam spokój tylko pytanie na jak długo? Ja mam UPC ~10Mb/s po Wi-Fi i od rutera mam dwie pary drzwi + korytarz + przestrzenie pokoi = ca. 10m i to może mieć jakieś znaczenie. Może w piątek sprawdzę po kablu jak to będzie wyglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 BC2 nie ma z PhysX nic wspolnego, wszystko liczone jest przez CPU. M.in. dlatego ta gra jest tak "rdzeniozerna". Dokładnie. Przy wybuchach gdzie na ekranie lata sporo odłamków FPS u mnie mocno spada, a oba rdzenie wykorzystane na maxa. Za to GPU w tych momentach się nudzi. Ukończyłem właśnie Kampanię, ale bardziej dla zasady. Owszem ciekawa, ale multi jednak to podstawa w tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 W takim przypadku zwidziało mi się no ale to dziwne trochę bo zwykle po paru browarach zwiększa mi się natężenie szczegółów. Może coś zamieszał i dlatego wydawało mi się że na karcie nv lepiej to wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Tak z innej beczki. Dziś zakupilem BC2 wersje w pudelku na gry-online.Zainstalowalem gre, pobralo patche . Gra sie uruchamia loguje się na moje konto EA wyskakuje wprowadź kod ,OK wprowadzam no i lipa nie może kodu zweryfikować (kod wpisywalem z 6 razy pisze że już w użyciu iblabla bla) , pisać o reklamacje tam gdzie zakupiłem grę czy do EA . A może coś źle robię??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Pisz do EA i wyślij skan/zdjęcie klucza. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 Thx . Dostałem nowy klucz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 I jak tu nie tępić piractwa za takie właśnie akcje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 http://uk.pc.ign.com/articles/114/1140476p1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knrdz Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 I jak tu nie tępić piractwa za takie właśnie akcje :/ Piractwa? Toż to "legalni użytkownicy" (tak się im przynajmniej wydaje) kupujący "klucze" na allegro i w innych keyshopach a nie piraci są winni temu, że skoro jest popyt to skądś się musi wziąć i podaż tych "tanich wersji do pobrania". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...