SilaHD Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 I dziś znów wszystko padło... wyszukiwarka pokazuje z 1/5 serwerów w dodatku z nieaktualnymi danymi co do liczby graczy. Już trzeci wieczór, kiedy nie daje rady grać... Nie przewidzieli takiej popularności? NIe było tak źle z tym graniem wczoraj, 2 godziny pograłem i problem był tylko z wbiciem do EA, faktycznie listy serwów szalały, ale po wbiciu na czeski serv grało się cacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Pokazuje Wam Vietnam w Stats Verse? U mnie ciągle nie ma a ponoć już uruchomione i nawet widziałem u jakiegoś typa. W niedzielę Vietnam był już pokazywany, natomiast dziś z tego co widzę jest tylko: Sorry, an unknown error occurred. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelsowy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Jak dla mnie najgorzej wydane 45zł, wolałbym już się upić, przynajmniej ból głowy miałbym dopiero rano ;) Dam drugą szanse jak siądę na lepszym sprzęcie niż lapek. Ale pierwsze wrażenie to za bardzo COD-owaty ten Vietnam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 to za bardzo COD-owaty ten Vietnam.no faktycznie za szybko się wszystko dzieję i straszny chaos, nie wiadomo od kogo i skąd się dostaje. trochę to wkurza :mad:. z jednej strony za te 5dych oczekiwałem trochę więcej. myślałem że to będzie całkiem nowa gra, że startujemy od 0 i że będzie singiel itp. z drugiej strony ogólnie da się pograć, fajny klimat i ta muzyczka ;) a z tymi broniami, perkami to rozumiem że nic sie nie zmienia, nic nie odblokowuje? każdy startuje z tym samym eq? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Każdy ma te same specjalizacje, o ile ma je już odblokowane w podstawie. Jak ktoś zaczyna od zera to będzie miał tylko podstawowe bronie, i ew. bonusy za Veterana (pierwszy unlock dla każdej klasy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Masz już klasy odblokowane w podstawce i chyba dlatego wszystko jest dostępne. Jakby startować od zera nowym żołnierzem to może trzeba odblokować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) Jak włączyć radio w pojazdach :P? Przyjemniej by sie strzelało z czołgu w rytm muzyki ;]. Dobra, nieważne. Głośność muzyki była za niska. Edytowane 23 Grudnia 2010 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Regarding the past few days' connectivity/server problems (Dec 18th-22nd) - Electronic Arts UK Community Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 (edytowane) http://eastore.ea.com/store/eaemea/pl_PL/DisplayProductDetailsPage/productID.219316800 49,00 zł z VAT 32,83 zł z VAT http://eastore.ea.com/store/eaemea/pl_PL/DisplayProductDetailsPage/productID.165578400 129,00 zł z VAT 86,43 zł z VAT Edytowane 24 Grudnia 2010 przez andrew777 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Jeżeli nie mam paypala, ani karty kredytowej (mam tylko konto w mBanku z kartą płatniczą) to nie kupie Vietnamu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu_ Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zapłacisz bez problemu kartą Visa z mBanku. Musisz tylko w ustawieniach karty zmienić limity na transakcje internetowe (domyślnie są na 0) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 A ja mam pytanie czy w vietnamku też odblokowuje się bronie i rangi? czy wszystkie bronie są dostępne i nie ma systemu lvl. Zakupił bym ale jeśli brak jest tego do niech się pałują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Pograłem trochę więcej i faktycznie wciąga. Pepesza rządzi :) Ale nie o tym chciałem. Otóż mam problem z grafiką - niezależnie od jakośći ustawień pewnie elementy (np. krzak, głaz) pojawiają się i znikają w zależnośći od "kąta patrzenia". Na podstawie nie miałem takich objawów. Dodam, że nic nie zmieniałem w kompie, stery te same, wszystko to samo. W innych grach to nie występuje. Ktoś ma jakiś pomysł? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 A ja mam pytanie czy w vietnamku też odblokowuje się bronie i rangi? czy wszystkie bronie są dostępne i nie ma systemu lvl. Zakupił bym ale jeśli brak jest tego do niech się pałują. Sobie zerknij kilka postów wstecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ciężko jest napisać tak lub nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 (edytowane) ciezko Zanim cokolwiek napiszesz.. - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne polecam lekture zwlaszcza punkt 1. Edytowane 24 Grudnia 2010 przez yngwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Skorzystałem z promocji na Vietnam i... w ogóle nie mogę się tam odnaleźć :lol2: Bronie takie se, a mapy bardzo klimatyczne (szczególnie te zniszczone wzgórze) ale jakoś ciężko mi wypatrzeć wroga :rolleyes: i rzeczywiście dobry pilot + oragarnięci kolesie na działkach + palnik sieją spustoszenie, a staruszek RPG sobie nie radzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ok dzięki nie ma sprawy. Czytam w sumie na bieżąco temat od bad Company 2 i nie utkwiło mi w pamięci coś o co pytałem. Może za szybko i chaotycznie czytałem i nie doczytałem. Ale zamiast zdania o tym żebym sobie przeczytał kilka postów wcześniejszych można było udzielić mi odpowiedzi. Ale nie widać wolimy straszyć regulaminem itp i robić pokaz bycia super pro i jakim to się jest oczytanym w regulaminie forum to ok. Podziękuje w takim razie i więcej nie udzielam się na tym forum z przykrością bo może nie jestem aktywnym w pisaniu postów lecz jestem na tym forum od dobrych paru lat. Mam tylko nadzieje że wszyscy tak przestrzegają regulaminu i nie zadają pytań zanim nie przeczytają cały temat. Wesołych Świąt 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Skorzystałem z promocji na Vietnam i... w ogóle nie mogę się tam odnaleźć :lol2: Bronie takie se, a mapy bardzo klimatyczne (szczególnie te zniszczone wzgórze) ale jakoś ciężko mi wypatrzeć wroga :rolleyes: i rzeczywiście dobry pilot + oragarnięci kolesie na działkach + palnik sieją spustoszenie, a staruszek RPG sobie nie radzi :lol: RPG sobie radzi, tylko trzeba umieć trafiać :P. Jak się dobrze strzela to i dobrego pilota można załatwić. Vietnam mi się bardzo podoba, więcej realizmu z celowaniem, klasyczne bronie i chaos pola bitwy. Tylko M40 jest imba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Nie wiem czy ktos wspominal ale na EADM, Vietnam jest do kupienia za 24,50 zł. -> wlasnie skladam zamowienie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 aaa przepłaciłem!! kupiłem wczoraj za 32.... <_< Wiecie coś na ten temat ,czy Vietnam to tylko te mapki co są i koniec, czy jeszcze będą wychodziły nowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 (edytowane) Map podobno jest 6. 4 obecnie, 1 mają odblokować i jedna zostanie odblokowana po 69 milionach akcji drużynowych. Edytowane 25 Grudnia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Nie wiem czy ktos wspominal ale na EADM, Vietnam jest do kupienia za 24,50 zł. -> wlasnie skladam zamowienie. :D Potwierdzam właśnie kupiłem i już gram :) Taniej chyba nigdzie nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Nie wiem czy ktos wspominal ale na EADM, Vietnam jest do kupienia za 24,50 zł. -> wlasnie skladam zamowienie. :D dzieki za info, za ta cene moge kupic ten dodatek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 (edytowane) http://eastore.ea.com/store/eaemea/pl_PL/DisplayProductDetailsPage/productID.165578400 A tu dla tych co jeszcze wogóle nie mają. Edytowane 25 Grudnia 2010 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 (edytowane) Czy jak mam BC2 wersje na steam i kupie sobie Vietnam za 24,50 to automatycznie dopisze się do mojego konta na EA? Edytowane 25 Grudnia 2010 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Wpiszesz ten klucz w menu gry i będzie banglać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Kurcze wczoraj w kompuszrocie kupiłem grę za 90zł. Szkoda,że nie zajrzałem tu wcześniej. Po dwóch dniach grania ogarniam co i jak.Chociaż początkowo po przesiadce z CoD 4 gra jednym słowem nie podeszła mi. Teraz jest rewelacja.Nie mogę się oderwać. Jedyny problem to chyba mój sprzęt a zwłaszcza procesor,który chyba trochę nie domaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 No tak o 2 rdzenie za mało masz. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Mi się na AII X2 240 kręconym na 3,6GHz grało bardzo dobrze (na razie mi się znudziło). Z tym, że ja gram na minimalnych detalach - wyżej rzeczywiście mogą być problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...