yuucOm Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Średnio ile FPS jest więcej panowie ? Bug który po pewnym czasie powodował ze PB uzywało 40 i więcej % procka juz mam nadzieje usunęli na dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diego351 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 O ile dokładnie to nie wiem ale na Athlonie II 4x3.2 GHz + GTX 460 po OC gpu na 850 na , wszystko max ,multiplayer 1650x1050 gra wydaje sie płynniejsza. Jakby skill wrócił i chęć do grania. Nawiasem, jest ktoś w stanie mi logicznie wytłumaczyć idee spawnu obok gracza . Nie rozumiem tego. Stąd moje pytanie : WTF ? Zapi*#dala typek quadem albo innym helikopterem na drugi koniec mapska , najczescniej na spawn drugiej druzyny , tam sie wszyscy respią i taktyka idzie do wszystkich diabłów BO SIE ZESPAWNOWALI. Rozumiem że to jakiś krok w kierunku tego żeby nie biec pół mapy i od razu zginąć ale BEZ przesady. Cały scenariusz wtedy sie kaszani i generalnie myślisz że masz plecy bezpieczne a tu nagle zgraja z tyłu. I z całości wychodzi wielki CHU#. Mówie to jako stary csowiec a potem troche codowiec. Tam takich rzeczy nie było , ale fakt map też takich nie było. Co o tym sądzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 (edytowane) Też mnie to irytowało, kwestia przyzwyczajenia. Gdyby w bc2 był squad lider i na nim można by było się tylko respić to rush byłby praktycznie nie do wygrania. Proponuję porzucić rush i zacząć grać cq :wink: Średnio ile FPS jest więcej panowie ? Bug który po pewnym czasie powodował ze PB uzywało 40 i więcej % procka juz mam nadzieje usunęli na dobre. Gra nic do tego nie miała, to wina Panów z evenbalance tworzących pb. Na forum był bodajże wklejany plik do podmiany który zmniejsza zużycie cpu, chyba nawet ostatnia aktualizacja zawierała tę bibliotekę. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Z3WPcQjreqs Edytowane 25 Września 2011 przez Vinoo 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Spotkal sie ktos z was z graczam iz teamu [invalid] ? Dzis mialem okazje trafic na 2 takich specjalistow , rank nizszy o polowe od mojego , wsadzam w plecy z 3m ponad polowe magazynka z MG36 nic , gosc sie odwraca i zabija 2 kulkami :) mialem dzis takich sytuacji z tymi ''specjalistami'' co najmniej kilka . Rozumiem z odleglosci hitboxy nawalaja sa za albo przed postacia , ale z 2-3 metrow na klate albo w plecy to juz przegiecie i evidentny cheating 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 tak gralem z nimi na serwerach g4g, jak siedza modzi na serwerze nie widzialem zeby specjalnie wymiatali, nic nadzywczajnego z ich strony nie widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 (edytowane) [invalid] to nie był jakiś bug związany z clan tagiem w tym nowym patchu? Jak sie robi takie kamery jak w tym filmiku o slugach? Jakiś cam-hack? Edytowane 26 Września 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Spotkal sie ktos z was z graczam iz teamu [invalid] ? Dzis mialem okazje trafic na 2 takich specjalistow , rank nizszy o polowe od mojego , wsadzam w plecy z 3m ponad polowe magazynka z MG36 nic , gosc sie odwraca i zabija 2 kulkami :) mialem dzis takich sytuacji z tymi ''specjalistami'' co najmniej kilka . Rozumiem z odleglosci hitboxy nawalaja sa za albo przed postacia , ale z 2-3 metrow na klate albo w plecy to juz przegiecie i evidentny cheating Tak to bug związany z nowym patchem.. jak ktoś ma auto-logowanie ustawione ;) ps. dzis straszne lagi, czy to przez jutrzejszą bete? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 (edytowane) @Mario2k, lukas666 Stronę wcześniej pisaliśmy o [invalid]. Tak jak chłopaki piszą, jest to bug związany z pustym clantagiem i występuje jak masz zaznaczone automatyczne logowanie. Zostanie usunięty przy nowym patchu dla serwerów. Jak sie robi takie kamery jak w tym filmiku o slugach? Jakiś cam-hack? Gość musiał nagrywać w 1080p i obciął nagranie do 720p, zostawiając środek ekranu. Na nagraniu widać na środku białą kropkę, prawdopodobnie cały czas trzyma granat gotowy do wyrzucenia, żeby nie zaśmiecać ekranu ręką/bronią. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=AOhInt8bS5o http-~~-//www.youtube.com/watch?v=WiX5pFJgM4cDwa filmiki o Wookiee. Drugi opowiada o życiu codziennym tego futrzaka ;] Edytowane 26 Września 2011 przez Vinoo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Sorry jesli pytanie nie na miejscu , czy ktos z was uzywa sluchawek 3D podczas gry w BC2 ? mam na mysli sluchawki posiadajace cztery ,szesc lub wiecej glosnikow , potrzebuje szybko cos kupic bo przemeblowanie w pokoju pozbawilo mnie odpowiedniego odsluchu z mojego sprzeta 7.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2011 Przez długi czas używałem Aero 5.1. Nie daje to jakiegoś niesamowitego kopa. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2011 Ciekawostka. Nie widziałem nigdy wcześniej tego trailera, a jak widać jest kompletnie inny HUD i interfejs (bardziej w starym stylu). Ciekawe czemu zdecydowali sie wszystko zmienić. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=oRlBI6FgMOs&hd=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 A to jest jeden z pierwszych gameplay'i jakie widziałem ;). Imo rzeczywiście hud lepiej wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 A mnie dzisiaj zaczęło wyrzucać z różnych serwów po kilku min gry, uzasadniając to tak: "ignoring MD5Tool Queries", "Ignoring Queries", "No Packet Flow". Wie ktoś może o co biega tej grze? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 pb reinstalowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piec22 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Też miałem ostatnio ten problem - reinstalacja pb, i restart kompa. Pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Dzięki. Przeinstalowełem i zrestartowałem i chyba pomogło.. Problem w tym, że przez te kicki chyba mnie zbanowało na serwach OldMenGaming :-| ... A właśnie zostałem oficerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Jaka informacja wyskakuje teraz, jak próbujesz tam wejść na serwer? Prawdopodobnie pb nie chciał się samoczynnie zaktualizować i reinstalacja od razu zassała najświeższe biblioteki, bana z tego powodu nie powinieneś dostać, na pewno nie od pb. Jeżeli admin zauważył, że pb cię non stop wyrzuca i na wszelki dał ci bana (o ile jest taka możliwość), co by było lekką chamówą, to atakuj ich forum. Wklej co ci wyskakuje jak się łączysz z ich serwerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Wyskakuje mi cośw stylu "brak połączenia z serwerem". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 (edytowane) Jeżeli problem z połączeniem, to nie ban tylko net ci szwankuje Edytowane 16 Października 2011 przez Vinoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 u mnie też są od kilku dni problemy z wbiciem się na jakikolwiek serwer... muszę kilka razy restartować grę zanim mi się uda... "problem z połączeniem do serwera" czy jakoś tak. PB aktualny, gra również. tak się stało z dnia na dzień, nic nie zmieniałem. może po prostu trwają pracę na przygotowaniem premiery BF3, szykują serwery itp. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Wygląda na to, że wiele osób od jakiegoś czasu ma podobne problemy. Przejrzyjcie ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Ta, mnie się dwa razy zdarzyło w ciągu ostatnich paru dni. Próbowałem, próbowałem i w końcu się połączył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 u mnie też są od kilku dni problemy z wbiciem się na jakikolwiek serwer... muszę kilka razy restartować grę zanim mi się uda... "problem z połączeniem do serwera" czy jakoś tak. PB aktualny, gra również. tak się stało z dnia na dzień, nic nie zmieniałem. może po prostu trwają pracę na przygotowaniem premiery BF3, szykują serwery itp. ;) U mnie jest dokładnie to samo . Net śmiga elegancko a wbić się nie da. Pomaga restart gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba66 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 U mnie jak nie chce połączyć, albo wyszukuje bardzo mało serwerów pomaga usuniecie pliku Dokumenty\BFBC2\GameSettings.bin :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 (edytowane) U mnie od jakiś 5 dni wszystko działa elegancko, po prostu zero problemów. Ale za to mam 2 pytania: wczoraj grałem w tdm gdzie było 3 graczy w mojej drużynie. Byli podświetleni na zielono i nie mogłem się respawnować obok nich ani nie widziałem ich w "mini spisie" koło mapki. Druga sprawa: znikające i pojawiające się tekstury - patrzę na skałę czy inną beczkę i znika i pojawia się po przekręceniu głowy albo biegnę przed siebie i nagle ok. 50m (na oko) przede mną pojawiają sie krzaczki itp. Gram na najnowszych sterach pod BF3, ale tak samo było na wcześniejszych. Zmiana rozdziałki, AA i AF nic nie daję. Jakiś pomysł? Edytowane 17 Października 2011 przez KuBaB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinoo Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Też miałem kiedyś taką sytuację na TDM i to nawet parę razy. To tylko błąd gry, zmiana teamu, powrót do poprzedniego i było git. Sprawdź czy w settings.ini masz te dwie komendy ustawione na high: Overgrowth Undergrowth Jak miałem je ustawione na LOW to stopniowo przede mną (jak biegłem) pokazywały się przedmioty, bądź zmieniały swój kształt/poziom detali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Parametry były ustawione na high, po zmianie na low nie zauważyłem różnicy. Dalej jest jak było ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Dzis mialem wkur.... sytuacje , server =HGUK= zarzucono mi Tank Camping :) w efekcie czego zaliczylem kick'a Przyczyna pewnie bylo to ze mialem ratio 17/1 i trzymalem pojazd przez jakies 15 minut bez utraty zycia przy czym lebki tracily czolg w ciagu 40-50sekund :/ kampowaniem idioci nazwali to ze poruszalem sie lewa flanka na Atacama Desert po stronie US force pomiedzy punktami Western Island a Stranded Ship czasami podjerzdzajac az pod Eastern Island niby powazny server a takie glupoty zarzucaja , na ponad 300h gry pierwszy raz trafilem na takiego Admina Idiote . Edytowane 22 Października 2011 przez Mario2k 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba66 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 @up Też takie sytuacje miałem i to na G4G... kicki niby za baserape czy kampę.A jeśli ktoś z nich tak robi to proszą cie o screena :D Następna sytuacja noob robi tk na serwie rozwala celowo heli, a admin widząc to nic robi z takim delikwentem--> http://screenshot.xfire.com/s/118786131-4.jpg Dalej nie wiem co sie działo, strasznie mnie wkur.. wyzwałem kolesia od "ciot" i dostałem auto kicka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 A wywalanie z serwera, bo za często admin padał przeze mnie? Ale "czitującego" gostka ze swojej drużyny nie wywali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...