andrew777 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) Jakiś koleś na pclolu niby ma do sprzedania cd key, 20 sztuk. Tylko trochę drogo, 12zł. Edytowane 28 Stycznia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) [url="http://www.turboimagehost.com/p/2804423/1.png.html"] (...) Co do fileplay (jestem za dużym NAT'em): Unfortunately you have not been accepted onto the Battlefield: Bad Company 2 Beta programme. Reason: You have received the maximum keys allowed per user for this programme Posiada ktoś nadmiarowy kluczyk na zbyciu? :) Edytowane 28 Stycznia 2010 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Blues a jak chodzi na Twoim sprzecie ? jakie ustawienia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) 1024 all@high AA, AF x1 30-40 FPS zaraz potestuję inne rozdziałki 720p i 1080p będzie dramat pewnie :D ======= tylko cep jest na 2.7Ghz i grafa na defaulcie ====== Jak ktoś chce klucz to rejestrować się na http://www.fileplay.net/ a potem wejść na http://www.fileplay.net/keys/17/assign Edytowane 28 Stycznia 2010 przez Blues Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 http://games.on.net/file/31902/Battlefield...sed_Beta_Client - nazwa pliku sie zgadza, rozmiar tez, transfer poki co okolo 250kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Niech ktos napisze czy bez ''klucza'' mozna przynajmniej odpalic ta betke i ewentualnie pozwiedzac mape ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Menu możesz pozwiedzać co najwyżej bez klucza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 no to juz czuje ze bedzie trzeba troche pogonic procka i grafe :P. a jakies wrażenia z gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Mnie ciekawi różnica miedzy quad a dual core... a tak poważnie to mam nadzije ze do wieczora wbije i ze bedzie dużo graczy. Zobaczymy czy gameplay taki fajny jak nam prezentowali na trailerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Myślę, że mimo wszystko różnica nie będzie jakaś spora. Tak swoją drogą to torrent w takich sytuacjach jest idealny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) 1920x1080@HIGH AAx1 AFx1 Teraz już lagów nie widziałem. Jakichś konkretnych wrażeń z gry jeszcze nie mam, bo teraz tylko screeny robiłem, a wcześniej był ten lag. Ale myślę, że gierka niezła będzie. Myślałem, że grafa będzie ciut lepsza ;) Edytowane 28 Stycznia 2010 przez Blues Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Blues ustaw wszystko na max, bo to wygląda na jakieś low, na serio... ;/ I aax1 to daje tyle co nic, anizo tez max daj. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 pojawila sie pierwsza aukcja an allegro, klucze po 12zł, rozeszly sie jak cieple buleczki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Na fileplay są za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Blues ustaw wszystko na max, bo to wygląda na jakieś low, na serio... ;/ I aax1 to daje tyle co nic, anizo tez max daj. ;] Może wygląda jak LOW ale to jest high... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 fileplay nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Kilka razy odświeżasz i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Bez AA to sie nie obejdzie bo te zęby tragicznie wyglądają. Ale ciekaw jestem wrażeń :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jak ustawilem na High to smiga, wlasne ustawienia... beta sie wywala Ogolnie 1920x1200 i smiga, czasami lagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Tez jestem ciekaw wrazen z gameplay, u mnie to raczej low, low, low, byle natywne 1920x1200 udzwignac .. client za 1.5h, ktos planuje dzis pograc do 24, 1am? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Kuzwa liczylem ze graficznie bedzie toto lepiej wygladac do tego ta mapa jakas taka biedna/mala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) Ja właśnie dostałem klucz z fileplay ;) Ma ktoś jakiś szybki serwer? Edytowane 28 Stycznia 2010 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 yes yes yes mam kluczyk, normalnie se piwko otwarlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Masakrycznie wolno idzie download. Może pod koniec dnia jakoś się pogra. Extra grafiki nie ma co wymagać, są duże otwarte mapy, a gra ma chodzić nie tylko na topowych kompach. Bardzo jestem ciekaw jak wypadnie mechanika rozgrywki na tle MW2, bo że tempo będzie wolniejsze to pewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja polecam źródło od nierealnego. lecialo caly czas 250. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ja obecnie z tych klimatow, badz podobnych pogrywam w Insurgency, takze wolniej niz to byc nie moze takze czekam na clienta z niecierpliwoscia. Mapa tez wydaje mi sie mala, ale jesli servery maja jakis sensowny limit to moze byc ciekawie. Postawili jakies konkretne dedyki na bete? Jak z pingami Panowie w czasie gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Blues, ile masz fpsów w Bad Company 2? Znajomy: AMD Athlon 64 X2 5000+ 2,6Ghz , dwie 8600GTS, 2GB Ramu i Windows XP ustawienia LOW 1440x900 - 20-25 fpsów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziolek1983 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 http://games.on.net/file/31902/Battlefield...sed_Beta_Client - nazwa pliku sie zgadza, rozmiar tez, transfer poki co okolo 250kB/s Pociągnął ktoś z tego linka do końca ? To beta czy jednak jakiś fake ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Czytam po forach, że system obrażeń podobny do bf2... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) Hm, czytajac inne forum mozna usrednic (jezeli pisza prawde prawdziwa) ze taki 2x2.8Ghz, 2GB ram, 9600GT to przy low >50 rozdz. 1650x PS. ath, mozesz wyjasnicpo krotce? Nie gralem w BF2 ... Edytowane 28 Stycznia 2010 przez alcen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...