Skocz do zawartości
RaKLeZ

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

Co do fileplay (jestem za dużym NAT'em):

Unfortunately you have not been accepted onto the Battlefield: Bad Company 2 Beta programme.

Reason: You have received the maximum keys allowed per user for this programme

Posiada ktoś nadmiarowy kluczyk na zbyciu? :)

Edytowane przez alCatraz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1024 all@high AA, AF x1 30-40 FPS

zaraz potestuję inne rozdziałki 720p i 1080p będzie dramat pewnie :D

=======

tylko cep jest na 2.7Ghz i grafa na defaulcie

======

Jak ktoś chce klucz to rejestrować się na http://www.fileplay.net/ a potem wejść na http://www.fileplay.net/keys/17/assign

Edytowane przez Blues

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1920x1080@HIGH AAx1 AFx1

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Teraz już lagów nie widziałem. Jakichś konkretnych wrażeń z gry jeszcze nie mam, bo teraz tylko screeny robiłem, a wcześniej był ten lag.

Ale myślę, że gierka niezła będzie. Myślałem, że grafa będzie ciut lepsza ;)

Edytowane przez Blues

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masakrycznie wolno idzie download. Może pod koniec dnia jakoś się pogra. Extra grafiki nie ma co wymagać, są duże otwarte mapy, a gra ma chodzić nie tylko na topowych kompach. Bardzo jestem ciekaw jak wypadnie mechanika rozgrywki na tle MW2, bo że tempo będzie wolniejsze to pewne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja obecnie z tych klimatow, badz podobnych pogrywam w Insurgency, takze wolniej niz to byc nie moze takze czekam na clienta z niecierpliwoscia. Mapa tez wydaje mi sie mala, ale jesli servery maja jakis sensowny limit to moze byc ciekawie. Postawili jakies konkretne dedyki na bete? Jak z pingami Panowie w czasie gry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blues, ile masz fpsów w Bad Company 2?

Znajomy: AMD Athlon 64 X2 5000+ 2,6Ghz , dwie 8600GTS, 2GB Ramu i Windows XP ustawienia LOW 1440x900 - 20-25 fpsów :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi