maly86 Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 (edytowane) @Jonathan mam go idę oblukać i Ci napisze, tylko problem ze mam go w historii i mam 2 i nie wiem który to ;) A wiec jednak mam 3 serwery. Ale wydaję mi się, że graliśmy na tych 2. Ale nie wiem, który to był ten drugi ;) Edytowane 14 Lipca 2010 przez ChS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 hardcore = żal :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 tryb hardcore w tej grze to tryb dla pecetowców, tryb normal nadaje się wyłącznie do gry na konsoli no i jak ma się pierwszy kontakt z myszką i klawiaturą, ewentualnie odnajdą się w tym trybie emeryci i renciści oraz grono absolwentów szkół specjalnych ta więc pawelekmal = podwójny żal :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 hardcore = żal :rolleyes: Znaczy sie co?? Nie idzie Ci czy jak?? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 No nie idzie... trochę mi za łatwo zabijać 6 gości z jednego magazynka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 (edytowane) tryb hardcore w tej grze to tryb dla pecetowców, tryb normal nadaje się wyłącznie do gry na konsoli no i jak ma się pierwszy kontakt z myszką i klawiaturą, ewentualnie odnajdą się w tym trybie emeryci i renciści oraz grono absolwentów szkół specjalnych ta więc pawelekmal = podwójny żal :lol2: owszem byloby tak gdyby nie zastepy cg noobow zalewajace hc serwery wycinasz cale szeregi z kosa w lapie i wiernym shootym na biodrze a te mlotki wala swoich rakietami bo jak to moze byc ze ktos z naszych biega w pierwszej linii. :lol2: No nie idzie... trochę mi za łatwo zabijać 6 gości z jednego magazynka absolutna prawda zero skilla wymagane nie lubie sie czuc jak peashooter Edytowane 15 Lipca 2010 przez yngwie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 hardcore = żal :rolleyes: No sory, ale hardcore jest najbardziej zbliżony do real'u także nie rozumiem Twojego "zal"... tryb hardcore w tej grze to tryb dla pecetowców, tryb normal nadaje się wyłącznie do gry na konsoli no i jak ma się pierwszy kontakt z myszką i klawiaturą, ewentualnie odnajdą się w tym trybie emeryci i renciści oraz grono absolwentów szkół specjalnych ta więc pawelekmal = podwójny żal :lol2: Sam stwierdziłeś, ze jest dla PC'towocow, także nie rozumiem po co dalej kontynuujesz...A bynajmniej absolwentem szkoły specjalnej nie jestem... No nie idzie... trochę mi za łatwo zabijać 6 gości z jednego magazynka Za łatwo? Widzę, że sami skillowcy tutaj. Hm jeśli tacy twardzi to może jakiś sparing? Zobaczymy, czy Wasz "za łatwo" jest naprawdę za łatwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Ze snajperka w reku 2 punkty dalej niz reszta to naprawde latwe... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Wy tak na serio z tą wojną hc vs normal? HC ma to do siebie, że niszczy jakikolwiek balans na rushu i zachęca do kampienia po krzakach. Z normalem powoli dzieje się to samo po nowym patchu. Jedyna różnica dla mnie, to minimapa i 3D spoty. Ta gra nie wymaga już jakiegoś szczególnego skilla, stała się ot taka prostą arkadówką. BTW. Tylko u mnie forum zmniejsza zdjęcia o 1% i rozciąga się o 1/3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Wy tak na serio z tą wojną hc vs normal? HC ma to do siebie, że niszczy jakikolwiek balans na rushu i zachęca do kampienia po krzakach. Z normalem powoli dzieje się to samo po nowym patchu. Jedyna różnica dla mnie, to minimapa i 3D spoty. Ta gra nie wymaga już jakiegoś szczególnego skilla, stała się ot taka prostą arkadówką. BTW. Tylko u mnie forum zmniejsza zdjęcia o 1% i rozciąga się o 1/3? W sumie to możemy się sprzeczać i sprzeczać, a i tak ie dojdziemy do porozumienia. Co do miniaturek, to u mnie zmniejsza się do 88% i ładnie wygląda. Czy to w pracy czy to w domu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 a tam serio fajnie czasami pokrecic kijem w mrowisku ;) przeciez nikt nikogo nie przymusza do grania w ten czy inny tryb. u mnie tez miniaturki ok - na 85% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 BTW. Tylko u mnie forum zmniejsza zdjęcia o 1% i rozciąga się o 1/3? Mam to samo na starym lapku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Pewnie ze nie ma co dyskutowac Na Hardcore graja n00by i ogolenie lamusy z gustavami itd, a na normalu Pr0 playerzy ktorzy w oznakowanego przeciwnika musza wladowac pol magazynka... Tiaaaaaa Peace Niech kazdy gra jak lubi 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 dzisiaj trochę pograłem na zagranicznych serwerach i latam z an94 tłukę niemiłosiernie przeciwnicy an94 noob, no to zapodałem kosiarke (mg36) wynik końcowy 29/3 mg36 noob wołają to kurr zapiał z czym mam biegać z nożem??, tak w ogóle słyszałem o serwie knife and pistol ma ktoś namiary chętnie pobiegam i poćwiczę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 dzisiaj trochę pograłem na zagranicznych serwerach i latam z an94 tłukę niemiłosiernie przeciwnicy an94 noob, no to zapodałem kosiarke (mg36) wynik końcowy 29/3 mg36 noob wołają to kurr zapiał z czym mam biegać z nożem??, tak w ogóle słyszałem o serwie knife and pistol ma ktoś namiary chętnie pobiegam i poćwiczę nie ma sie czym przejmowac czymkolwiek ich nie bedziesz bil jezeli maja to beda plakac od 40mm shotgun nooba nawet mnie wyzwali - no po tym to malo z fotela nie spadlem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Mam problem z rozmawianiem z drugim graczem. Nie używamy żadnych teamspeak'ów tylko opcję dostępną w battlefieldzie. Jestem z graczem w jednej drużynie i mnie u niego słychać, jego natomiast u mnie nie (widzę tylko megafonik przy nicku, że coś próbuje powiedzieć). Ja wszystkie dźwięki z gry słyszę, on ma działający mikrofon (normalnie rejestrator dźwięku nagrywa dźwięki). Ideas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_13 Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam, od niedawna mam Battlefield'a Bad Company 2 na xboxa. i widziałem w rozgrywce ludzi niosących M1 grand, podoba mi się ona dlatego że jest celna i mocna, ale do rzeczy. Słyszałem, że trzeba wejść na stronkę www.battlefieldbadcompany2.com, zarejestrować się na niej i zarejestrować swoje dwie gry z serii Battlefield, by odblokować tą broń, ale sęk w tym, że nie wiem jaki nick i hasło mam wpisać po wybraniu gry, oraz nie wiem, skąd ma niby ta stronka ma wiedzieć na które konto ma wbić tą "pukawkę", skoro nie ma tam pola do wpisania swojej nazwy xbox live. proszę o szczegółowe instrukcję. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Nick i hasło pod którym rejestrowałeś gry z serii battlefield na stronach EA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Nie do końca, jeśli BC2 jest pierwszą grą z serii BF na Xboksa, to zostało utworzone nowe konto EA, o takim adresie e-mail jaki jest przypisany do konta Xbox Live. Po pierwszym odpaleniu multiplayera dostaje się e-maila gdzie trzeba dokończyć rejestrację, lub zlinkować gamertaga z istniejącym kontem EA. Jak nam powiesz co zrobiłeś, to może pomożemy z Veteranem, bo na chwile obecną możemy zgadywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 No i serwery padly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_13 Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 a co mam okladnie powiedziec? jak cos to mialem 2 battlefieldy na piecka, a bc2 to moj 1 bf na xboxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Potrzebuję pożyczyć konto do multi bc2 na 2 dni, chcę przetestować, grałem tylko w betę i planuję kupić, ale w ciemno nie chcę. Także jak ktoś obecnie nie gra i będzie tak miły to proszę o kontakt na pw. :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 a co mam okladnie powiedziec? jak cos to mialem 2 battlefieldy na piecka, a bc2 to moj 1 bf na xboxa. No przecież napisałem. Skoro pierwszy BF na konsoli to przy pierwszym odpaleniu multi dostałeś maila od EA z instrukcjami. Zacznij od tego co z nim zrobiłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_13 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 (edytowane) dostalem emaila o takim tytule "Your new EA Master Account is ready!" i tam pisze cos takiego: Dear customer, Your new EA Master Account has been created. From now on, please log in to your account using your email address and your password. Here are the profiles that are now linked to your new EA Master Account. To add more profiles, log in to the EA Account Manager and click "Profiles". If you received this email but didn't register for an EA Account, something's gone haywire. Click here to de-activate and close this account. a dalej pisze co moge zrobic z tym kontem, tzn do czego mam dostep. to dostałem najprawdopodobniej po 1 odpaleniu gry: Welcome soldier and thanks for playing. As a member of the Battlefield: Bad Company 2 community, you can look forward to regular news updates and exclusive game information. Use the VIP code you received with your game purchase to download additional multiplayer maps at no additional cost! No VIP Code? The VIP Code is available for purchase via the in-game store*. *PC players will get the same content at no extra cost As well as engaging the enemy, it's good to engage with the online community too. View the leaderboards to check your status in the game. Fire your thoughts into the forums. And visit the website for the latest intelligence. Are you experienced in the Battlefield? Have you earned the right to be called a Battlefield Veteran? If so apply for Veteran status now on the Battlefield: Bad Company 2 website. If you're accepted you'll receive the exclusive classic Battlefield 1943 rifle M1 (not available for ranking up in the game), as well as early access to in-game unlocks. a wokół tego ^ wszystkiego byly jakies trailety, reklamy z EA itp. itp Edytowane 20 Lipca 2010 przez Michal_13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 No to interesuje cie górna część. Co zrobiłes? Bo jeśli zalogowałeś się już na to nowe konto to gamertag został przypisany do niego na stałe. Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, to korzystając z ktoregoś linka w mailu możesz się zalogować na swoje stare konto EA, i wtedy gamertag zostanie zlinkowany ze starym kontem, i z uzyskaniem statusu Veterana nie będzie problemu jeśli do tego starego konta był przypisany przynajmniej jeden BF. Jeśli jednak potwierdziłeś to nowe konto EA, to musisz się zarejestrować w BF Heroes na tym koncie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_13 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 ok zaakceptowalem emaila, i stworzylem konto bfheroes na tym emailu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 To zaloguj się tym mailem na stronie BC2 i przejdź do działu Veteran, kliknij Update jeśli automatycznie nie zaliczyło jeszcze Heroes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_13 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 zrobilem to konto na bc2 i wcisnołem "refresh veteran points" albo jakos tak, inie zaliczylo mi bfh. nie wiem czemu ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Co znaczy zrobiłeś konto? Masz sie zalogować tam kontem na które zarejestrowałeś Heroes i na którym grałes w BC2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_13 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 ok, powiedzmy ze mam bf heroes zarejestrowane na emaila "xxxxx@o2.pl" , i ok, potem zarejestrowalem sie na tej stronce badcompany2.ea.com i gdy sie rejestrowalem to wlasnie podalem ten email który jest przypisany do bfh czyli te xxxxx@o2.pl i nic. klikam refresh i pusto, 0 veteran status.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...