maly86 Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 (edytowane) atherius :] Wysłałem Ci zapke na xf i w BF'e ;) BTW, widzę, ze ładnie ciśniesz w WOW'a ;) Edytowane 31 Lipca 2010 przez ChS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 I tak nie zawsze odpalałem x'a jak grałem. :D Ale to już zamierzchłe czasy, teraz nie ma do czego wracać, jak wyjdzie dodatek to z ciekawości obadam i tyle. Stare, dobre czasy minęły. :) Co do zapka to odebrałem. Ogólnie bc2 mi się podoba, o wiele lepsze odczucia niż w bf2, także trochę się w to pobawię. Pora odkurzyć sidewindera i polatać helikami, moja ulubiona czynność w bf2. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 to się trochę rozczarujesz :lol2: w heli teraz długo się nie da usiedzieć - pistolet namierzający Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Po patchu jest lepiej. Flary i zmniejszona prędkość z jaką lecą strzałki namierzające. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 to w ostatnim patchu zmniejszono prędkość strzałek namierzających, którą zwiększono w poprzednim patchu? i ocb z flarami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Gameplay - Tracer dart gun speed has been changed from 300 m/s to 200 m/s Flarami pozbywasz się strzałki. Daj sobie ostatnią specjalizacje granat dymny i wejdź do śmigłowca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Jak filtruje gry odnośnie trybu hardcore to raz czaszka jest szara a raz żółta, od czego to zależy ? I gdzie jest g3 ? Tylko na konsolach ta broń występuje ? Btw gra ani razu nie zaliczyła u mnie disconnecta, freeza, crusha ani nic z tych rzeczy, dużo os. narzekało na podobne problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 (edytowane) Ostatnio gdy ustawiłem filtr odnośnie trybu to lista serwerów była pusta. Najlepiej jest wpisać w nazwie HC lub hc. G3 jest. Edytowane 31 Lipca 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 No fakt, źle szukałem. :] Chodzi mi o te ikonki i ich kolory. Która z mapek jest chociaż trochę podobna do karkand ? Chodzi mi o ilość zabudować i grę głównie piechotą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 (edytowane) Która z mapek jest chociaż trochę podobna do karkand ? Chodzi mi o ilość zabudować i grę głównie piechotą. Hmm, może white pass na rushu (najnowszy map pack). Jest tylko jeden problem z tą mapą, mianowicie g***o na niej widać. Serio, bloom i efekty atmosferyczne w tej grze coraz bardziej dają mi się we znaki. W grze MP obraz powinien być czytelny i czysty jak łza. BTW, gra jeszcze ktoś czasem w tą gierkę? :) Mam na friendsach jakieś 10 osób z ppc, czasem widuję Chs i yngwie, reszty niemal nigdy. Z chęcią przyjmę invite'y od osób jeszcze aktywnych w BC2, chętnych do wspólnej gry. Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ChS w końcu nie dostałem Twojego zapka, ten mechanizm widać nadal coś kuleje, wysłałem od siebie. alCatraz ja pogrywam praktycznie codziennie, możesz mnie dodać w bc2 i x-fire jak masz, nick na samej górze - post #3211 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) ja grywam praktycznie codziennie po kilka godzin :) zaraz wysle ci zaproszenie i mozemy grac z jakims ventrillo. co do heli to nie wiem, moze sie myle ale chyba nie da sie dojsc do takiej perfekcji jak na konsoli, gdzie flar nawet nie potrzeba, poniewaz nie mozna trafic heli trace gunem ;p ath, tobie tez wyslalem zapro Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez yeyoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Na razie duże batożniki dostaję, straszny chaos panuje na mapach, dużo spiperów, mało ludzi wykonuje założenia gry, skupiając się tylko na fragach. Głównie sam snajperzyłem, ale przeważnie więcej raportowałem i osłaniałem niż kampiłem w poszukiwaniu mięsa. Z 90% oddanych strzałów to mam asysty, mało kiedy zabija za pierwszym razem, chyba, ze bardzo blisko stoję, m24. Assaultem też próbowałem, ale póki co kompletnie mi nie idzie tą pierwszą bronią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Assaultem też próbowałem, ale póki co kompletnie mi nie idzie tą pierwszą bronią. Graj assaultem, recony są dla niedzielnych graczy ;). Żart oczywiście. Pierwsza broń jest dosyć słaba ale szybko odblokujesz XM8 i zacznie się zabawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 No właśnie będzie ciężko przebić się do xm8, bo tą pierwszą bronią nic mi nie idzie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 HINT: podnoś broń poległych wojowników :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miło2z Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jak filtruje gry odnośnie trybu hardcore to raz czaszka jest szara a raz żółta, od czego to zależy ? I gdzie jest g3 ? Tylko na konsolach ta broń występuje ? Btw gra ani razu nie zaliczyła u mnie disconnecta, freeza, crusha ani nic z tych rzeczy, dużo os. narzekało na podobne problemy. Kolor czaszki mówi o modyfikacji serwera-szara to serwer z modyfikacjami, a żółta to hardcore. Jak jeszcze trochę pograsz to zobaczysz, że wywala do pulpitu. Mnie wychrzaniło z gry z raz w tygodniu. Freezy przy respawnie były spowodowane antywirem (w ESET trzeba dodać plik startowy BFBC2.exe do wyjątków). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Odblokowałem to xm8, pobawiłem się w chłopca od donoszenia amunicji i bardzo szybko poleciały punkty. Broń o niebo lepsza, teraz to się gra. Ostatnio gralem na mapie valparaiso i masakra, miałem wrażenie, że na wioskę non stop jest jakiś nalot bombowy, każdy budynek co chwile się rozpadał, nie dało się nic grać taktycznie, bo co to za taktyka jak się odradzasz w drużynie ale od razu giniesz. Straszne zamieszanie, może lepiej grać na 16 graczy ? Czuć, że tą grę zdominowały czołgi i sniperzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miło2z Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 XM8 jest dobre, ale poczekaj aż odblokujesz AN-94 :D. Abakan to najsilniejsza broń szturmowca, można docenić też strzelbę montowaną pod bronią (40mmm). Mi osobiście najlepiej się gra na serwerach 24-slotowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ja także preferuje serwery na 24 osoby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Odblokowałem to xm8, pobawiłem się w chłopca od donoszenia amunicji i bardzo szybko poleciały punkty. Broń o niebo lepsza, teraz to się gra. Ostatnio gralem na mapie valparaiso i masakra, miałem wrażenie, że na wioskę non stop jest jakiś nalot bombowy, każdy budynek co chwile się rozpadał, nie dało się nic grać taktycznie, bo co to za taktyka jak się odradzasz w drużynie ale od razu giniesz. Straszne zamieszanie, może lepiej grać na 16 graczy ? Czuć, że tą grę zdominowały czołgi i sniperzy. jak dotrzesz do an-94 zobaczysz jak będziesz wymiatał, dla medyka chyba najlepsza to mg36 prawdziwa kosiarka mimo tego że słabsza od m60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ostatnio gralem na mapie valparaiso i masakra, miałem wrażenie, że na wioskę non stop jest jakiś nalot bombowy, każdy budynek co chwile się rozpadał, nie dało się nic grać taktycznie, bo co to za taktyka jak się odradzasz w drużynie ale od razu giniesz. Straszne zamieszanie, może lepiej grać na 16 graczy ? Czuć, że tą grę zdominowały czołgi i sniperzy. Valparadiso to jedna z najlepszych map do rusha w tej grze, w miarę szeroka, daje kilka dróg do m-comów drużynie atakującej. Pograj jeszcze kilka h a dostrzeżesz jakiś porządek w tym chaosie ;), w brew pozorom zawsze jakiś ułamek graczy stara się wykonać swoje zadanie. Pamiętaj że podręczna mapa (i pełna, przycisk M) to twój najważniejszy gadżet, dzięki niej ogarniesz szybko jak rozkładają się siły i gdzie toczy się walka. Mapy 32 to jest to, nawet nie waż się wchodzić na mniejsze serwery ;) Co do wątpliwości która broń jest najlepsza, to sytuacja jest raczej klarowna (wstyd DICE, za wciąż niewyważone bronie). Najlepsza broń assaulta to prawdopodobnie an94 (uwaga, wali seriami), obrałbym to za twój najbliższy priorytet :). Najlepsza broń medyka to obecnie m36, zwana przez graczy pieszczotliwie 'kosiarką'. M60 zostało znerfowane jakiś czas temu. Wysłałem Ci zaproszenie na friends, samo się nie przyjmie ;). Od kilku dni bawię się smoke attachmentem dla broni assaulta (40mmsmk) i jestem zachwycony działaniem tego gadżetu. Dym bardzo pomaga przebić się drużynie atakującej w rushu, skutecznie odstraszając nikomu niepotrzebnych reconów (w obu drużynach ;)). W obronie podłożonej bomby jest nieoceniony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 BTW, gra jeszcze ktoś czasem w tą gierkę? :) Mam na friendsach jakieś 10 osób z ppc, czasem widuję Chs i yngwie, reszty niemal nigdy. Z chęcią przyjmę invite'y od osób jeszcze aktywnych w BC2, chętnych do wspólnej gry.Jeśli nie przeszkadza wam moja licha skuteczność to mój nick TangLang, staram się grać wieczorami koło 21-23. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) Grywacie na Polskich serwerach czy zagranicznych ? Edytowane 2 Sierpnia 2010 przez rafiki20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Mi szkoda nerwów na granie na polskich serwerach. Wystarczy kogoś zabić i już się stajesz cziterem, noobem itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miło2z Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 To jak wszędzie-jesteś za dobry to wylatujesz :/. Ale co poradzić jeśli DICE nie zrobiło killcama... Co do broni to rzeczywiście u medyka MG36 wymiata, dzięki temu że ma wbudowany dobry kolimator i jest szybkostrzelna. M60 nie jest takie złe, szczególnie na większe dystanse ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ale co poradzić jeśli DICE nie zrobiło killcama...Co przez to rozumiesz? A mi z medyka podoba sie tylko M60 i MG3 (dźwięk wymiata, uwielbiam długie serie z tego puszczać). No i M249 na początek jest dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Po prostu Polacy w duzej ilosci to debile. Widac to czesto po serwerach. Pograc w ciagu dnia na polskim serwerze to nie na moje nerwy. Pelno gowniarstwa o ilorazie inteligencji zblizonym do taboretu kuchennego. Pelno bluzg, wyzwisk i zero zorganizwoanej gry. Ogolnie zaczyna mnie draznic jedno - zabije kogos z Gustava - CG n00b!! -mniejsza z tym ze zestrzelilem helikopter - zabije kogos z noza - basereaper - sniper siedzacy na polowie planszy - zabije kogos z mg36/m60 - unused medic!!! - zabije kogos ze spasa - overpowered shotgun n00b - zabije kogos z GOLa - camper -mniejsza z tym ze najczesciej rusciach!e czym tu kufa grac by nie byc noobem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miło2z Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Rozumiem przez to możliwość podglądu z oczu gracza. Admin serwera w przypadku wątpliwości co do uczciwości danego pana mógłby zobaczyć jak wygląda jego gra :). A tak nic nie poradzisz i wylatujesz w ciemno, bo masz za dobre wyniki. Nikomu nie udowodnisz, że grasz bez cheatów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) ja dzis gralem na polskim serwie i: -na valpariso reanimowal mnie medyk ze skladu pod ostrzalem ckmu (5razy i tyle samo razy zginalem) -pustynia atakama - kolesie w ataku dorwali heli i tak latali nad nami (dobre 5min) az w koncu nie dorwalem trace guna i sam go nie zdjalem czasami mnie ku... krew zalewa od grania na polskich serwach. dzieci ponizej 16lat w wiekszosci... a co do bycia noobem to uznaje 2 rodzaje noobow: cg noob i tube noob ;p baserape jest tylko na conquest. medykow jeszcze bym przezyl, gdyby ich bylo 4-5 na caly team.. Edytowane 2 Sierpnia 2010 przez yeyoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...