maly86 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ath - niestety nie mam żadnej zapki... :| wysłałem Ci raz jeszcze. a Ty mi wyślij m4ly - moj nick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Wysłałem przed chwilą.. jednak system działa, bo ktoś wysłał do mnie, jakiś "kEkk", kto to ? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Wysłałem przed chwilą.. jednak system działa, bo ktoś wysłał do mnie, jakiś "kEkk", kto to ? :huh: to yeyoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 yup, its me. widze, ze cos ciezko sie z wami umowic na gre :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jutro od rana jestem ready na rozpierduche :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Dobrze sie gra na najnowszym patchu (1.5) ? Gra chodzi lepiej od koncowej bety ? I jeszcze pytanie: vip map packi (5) wchodzą w skład patcha czy trzeba je ściągnąć oddzielnie i czy jest za free ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Wszystko jest w patchu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelsowy Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 W porównaniu z betą ja mam mniej fpsów, w sumie z każdym nowym patchem co raz mniej.. Na razie jeszcze nie wydali nic za co trzeba płacić, ale niedługo zamierzają wypuścić SPECTAT - kamuflaż dla broni i nowe skiny postaci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 W porównaniu z betą ja mam mniej fpsów, w sumie z każdym nowym patchem co raz mniej.. Na razie jeszcze nie wydali nic za co trzeba płacić, ale niedługo zamierzają wypuścić SPECTAT - kamuflaż dla broni i nowe skiny postaci. Szkoda... myślałem ze bedzię na plus. Pod koniec bety bc2 na prawde chodziła nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) A ten SPECACT na PC to nadal nie wiadomo kiedy będzie uruchomiony? Chyba razem z patchem jakimś wyjdzie skoro jak na razie zawartość jest w kliencie i wystarczy uruchomić po stronie serwera żeby można było używać - a ma być płatny przecież. Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelsowy Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Niektórzy już go na serwerach uruchomili ;) Miał wyjść z ostatnim patchem, pewnie wyjdzie z następnym :] Jak dla mnie ten SPECTAT to tylko strata kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Widziałem, nawet mam parę killsów zaliczonych na tych broniach. Jak będzie z 5-6 dolarów kosztował (taki chyba wychodzi koszt na konsole) to se wezmę co mi tam. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Nie ma nic ciekawego w tych kitach. Bronie są identyczne, a te skiny nic nie dają. Jedynie dla kolekcjonerów awardów jest to sensowny dodatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 gramy dzis pod wieczor z vt czy bedziecie samotnie skillowac ? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ja wlasnie wrocilem z roboty i jestem ready ;) gg: 7793756 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ready Wlasnie odpalam gierke i szukam normalnego serwera Oczywiscie Ruch Hardcore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 dolaczam do CIebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Panowie mam problem w singlu mam cholernie cicho dialogi kompanów (czasami są prawie niesłyszalne czasami norman). MIał ktoś podobny problem ? wiecie jak rozwiązać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 C:\Documents and Settings\user\Moje dokumenty\BFBC2/settings SpeakerCount daj na np. 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 C:\Documents and Settings\user\Moje dokumenty\BFBC2/settings SpeakerCount daj na np. 2. Dzięki. Da się polepszyć jakość cieni ? Aby "dobrze wyglądały" też z dalszej odległości a nie na 5-10m przed... Chodzi mi o multiplayera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Już od kilku dni widuję tego gościa, albo ma takiego mega skilla, albo cheater. Na każdej mapce miał masakryczną przewagę coś w tym stylu jak na screenie: Mam już przegrane trochę godzin i powiem, co mnie mierzi. -powinno być auto-ograniczenie ilości snajperów, bo to co się dzieje na niektórych serwerach to przesada, na szczęście da się to ustawić, grałem na fajnym francuskim, co było max 2 na drużynę -da się jakoś ustawić statyczną mini-mapę? bo ta obrotowa mnie o epilepsję przyprawia -ogólnie jest spoko, po przejściu na azałlta o wiele lepiej się bawię niż snajperem, często mam k/d ratio < 1, ale mnie to wali, wpadam w wir walki i fajna rozpierducha, nie chce mi się jakoś kampić po krzaczkach itp. bo by mi się szybko znudziło.. to chyba przyzwyczajenia z cod :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Czyzbys kampil snajpa skoro tylko siedziales w krzakach? :P Polecam polatanie troche z broniami strzelbopodobnymi, tez fajna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 polećcie mi jakieś dobre serwy z ograniczoną liczbą snajperów. Da się zmniejszyć ząbki na cieniach (szczegolnie widoczne od 15 m od nas) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Podaj nicka to się doda do friendsów. :] Co do cieni to chyba się nie da.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 taki jak na forum ;). Szkoda ze tego nie można zmienić. Gra z 2010 roku a takie "poszarpane" cienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Już od kilku dni widuję tego gościa, albo ma takiego mega skilla, albo cheater. Na każdej mapce miał masakryczną przewagę coś w tym stylu jak na screenie: mischastone - BFBC2 Stats raczej chyba nie ma watpliwosci ze skill.exe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 taki jak na forum ;). Szkoda ze tego nie można zmienić. Gra z 2010 roku a takie "poszarpane" cienie. Wysłałem, może dojdzie. :] Ja też nab, to możemy polamić razem. :D mischastone - BFBC2 Stats raczej chyba nie ma watpliwosci ze skill.exe? k/d ratio 2,36 więc to o niczym nie przesądza, zobacz sobie na leaderboard jakie ludzie mają wysokie ratio, wszystkich nie można chyba posądzać o cziterstwo.. Leaderboard - BFBC2 Stats Z jednej strony szkoda, że killcama nie ma, to by było wszystko jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jtass Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 no nie wiem czy przez 2h gry mozna nabic 400+killswo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Niech ktos zarzuci jakimis informacjami na temat ilosci cheatow , dziwnie jakos kazdy milczy na ten temat ;) Na moje oko to lekko , powiem minimum 15% graczy nabylo roznego rodzaju ''ulepszenia'' Wcale nie trzeba wiele zeby byc mistrzem a zarazem nie podpasc na PB , mozna znalezc na necie filmy z w/w ulepszeniami domniemam ze oczywiscie na PPC nie mamy zadnego cheatera ;) ktory wydal 10-15 euro na ''dodatki'' Ja nie potrzebuje duzo , styknie zeby widzial czerwone kropki nad wszystkimi przeciwnikami na mapie :) wtedy to skill rosnei jak ciasto drozdzowe i K/D ratio spoko mozna utrzymac powyzej 1,5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 btw cziterow - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...