SilaHD Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 Maintenance work dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 warto czy nie? BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 PL EDYCJA LIMITOWANA (1236099734) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 (edytowane) Jesli nie przesyla skanu CD i klucza to nie warto. http://allegro.pl/battlefield-bad-company-2-i-skan-i-promocja-i-le-i1243508100.html - polecam. Edytowane 23 Września 2010 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Czyli tak naprawdę on kupuje płytki z grą? Sądziłem, że jedynie hurtowo nabywa klucze, natomiast grę zasysamy z serwera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Nie rozumiem tylko czemu na zdjęciach sprzedawcy mają stosy płyt z BFBC2, ale nie sprzedają płyt tylko jakieś skany i nr? To niech sprzedają oryginalne płyty w tej cenie:lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2010 Albo są to wersje nie przeznaczone na nasz rynek i ich sprzedaż jest nielegalna albo po prostu ich fizycznie nie posiada a fotka jest dla zmyłki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) Kupiłem keya właśnie od tego gościa, ale mam problem. Jak włączyć te unlocki z edycji limitowanej? Chodzi mi o M1911, pistolet na strzałki itd. EDIT: Ok, już wiem o co chodzi. Edytowane 26 Września 2010 przez Modd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 A ja mam problem ze statusem veterana. Mimo iż, założyłem sobie na tym samym koncie profil w Heroes i nawet wbiłem tam 4lvl wynudzając się doszczętnie to nie mogę zdobyć tego statusu. Co chwilę odświeżam i nic. Dodałem też battlefielda 2 i to samo... O co tam chodzi?? Też chce popykać sobie z M1 ;) Wiecie może co zrobić, żeby ten status był widoczny?? Ew jak skontaktować się z supportem? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Support masz na stronie ea. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Gra w to jeszcze ktos? Czy przez Mafie wszyscy zaprzestali tak jak ja ;) i sie boja co to bedzie... MI sie chyba po prostu znudzila... Tak jak cod... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Chyba się wszystkim trochę znudziło :P Ja już od 3 miesięcy nie grałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Mi sie bardzo szybko znudziła. Cieżko znaleźć serwer gdzie gra sie bardziej zespołowo w dodatku wiekszość map jest po prostu słaba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 No niestety, w BF2 prawie każda mapa była epicka, a tutaj wszystkie są jakieś takie bez wyrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 ja pociskam caly czas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 No ja niestety z powodu braku czasu duzooooo mniej, ale dalej sprawia mi przyjemnosc przysiasc z kumplami do kilku mapek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 (edytowane) gramy, gramy ;) Edytowane 9 Października 2010 przez yngwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Moze jakas ustawka wieczorem kolo 22-23? Niech ktos zaproponuje server. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 (edytowane) Aż takiego wysokiego poziomu jak wy to nie mam, ale chętnie zagram dzisiaj :) Edytowane 9 Października 2010 przez KuBaB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Gra w to jeszcze ktos? Czy przez Mafie wszyscy zaprzestali tak jak ja ;) i sie boja co to bedzie... MI sie chyba po prostu znudzila... Tak jak cod... Ja chyba nawet 10 lvl nie wbiłem, jakoś nie chce mi się w ogóle wracać. Za to zacząłem znowu w mw2, jednak co cod to cod. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 No ja jakies 4 miechy nie gram... Cod chyba ze 6... Jakiegos stracha mam wracac nawet... Gralem w mafie, teraz troche w RUS'a, czasami w World of Tanks bete ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 też was dzisiaj tak ze serwerów wywala bo mnie nonstop zrywa połaczenie, troszkę mnie znużyło bc2 i chciałem wrócić do bf2 okazuje sie że po kilku miesiącach przerwy jestem cienki jak [gluteus maximus] weża, kiedyś nieźle latałem heli i bardzo dobrze samolotem, po odskillujacym bc2 już nic nie pamiętam, jedynie bieganie z giwera po glebie w miare wychodzi ale ogólnie jest kiepsko w pojazdach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1est Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 jestem wiernym fanem CODa już od 1 części, w 2cz. grałem nocami... czasami ze 2 noce bez spania :wacko: a mw2... zrobił na mnie dobre wrażenie, ale znudził mi się po kilku miesiącach nawalania po dniach, wieczorach, nocach. zdobyłem kilka razy 50lvl i nie chwaląc sie zawsze w czołówce. małe mapy z czasem z 80% to snipy no i te płatne dodatki - jakoś ta gra dziwnie się wypatrzyła :/ - nie gram już od kilku miesięcy i nie mam ochoty wracać. kupiłem dla odmiany BC2 i muszę przyznać że miażdży prawie pod każdym względem CODa. duże ciekawe mapy, budynki w końcu można rozwalić a nie ładuje z granatnika i na ścianie piegi tylko widać, drzewka scinać :), jeździć, latać, pływać!!! jak w podpaskach :D... w miarę zbalansowana siła broni. chociaż nie wiem co jest grane ale na niektórych serverach/mapach snipy strasznie dominują i co dziwne nie używają MAGNUM AMMO - hmmm chyba cziterstwo, albo maniacy. przesiadka z CODa jest b.bolesna, baty straszne. dopiero po odblokowaniu MAGNUM AMMO da się grać i zbliżam się powoli do RATIO=1 ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 z wiekszosci snajp head zabija od razu, a w body trzeba 2x trafic( chyba, ze jest sie nie dalej niz 10m) wiec co za tym idzie magnum nie jest potrzebne. lepiej wziac kevlara :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 I ja pocinam od czasu do czasu :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2010 Vietnam Hardware #2: Welcome to Phu Bai Valley Rice Fields Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=tZb-49QTy-4?fs=1&hl=pl_PL"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=tZb-49QTy-4?fs=1&hl=pl_PL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=tZb-49QTy-4?fs=1&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 w sumie za 15 dolcow mozna pomyslec ;) zapowiada sie niezla jazda dla pilotow heli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 15 dolców nie dużo ogladałem kilka filmików z gry i rozgrywaka zapowiada się o niebo lepiej jak w tym nowym moh, zawsze to miła odamiana od bc2 tyle że mnie dżungla dość mocno utrudnia rozgrywke ze względu na upośledzenie widzenia barw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 Ja tam juz lapy zacieram :D Dawny BF:Virtnam diabelnie mi sie podobal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2010 (edytowane) W sumie w zapowiedzi leci Jimi Hendrix, ale nie mogę rozgryźć która piosenka, jakaś dziwna wersja, może to "Purple Haze"? Sam dodatek robi większe wrażenie na mnie, niż podstawka. Edytowane 21 Października 2010 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...