sPiDeK Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2010 OCM4n14k: super No znowu padły. Jak człowiek ma więcej czasu to najczęściej jest problem. Największe problemy zaczęły się po Vietnamie, wcześniej nie było aż tak żle....to pewnie w sobotę na kacu nie pogram :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2010 (edytowane) Już chyba można grać. Edytowane 30 Grudnia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2010 Chyba nie do końca. Niby rangę mi pokazuje a broń jest tylko podstawowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2010 (edytowane) Nie wszystkim pokazuje lvl. Na G4G większość osób miała normalne bronie i lvl, tylko kilka osób miało podstawowe (ja też). Teraz zacząłem grę na innym serwerze i jest ok. Edytowane 30 Grudnia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2010 (edytowane) Panowie gra czasami wywala mnie do pulpitu po zakonczeniu rundy. Zero errorow, zero komunikatow, po prostu jestem na pulpicie. Mam doszukiwac sie problemu w OC, systemie czy ona tak po prostu czasem ma? BTW odblokowana mapa w trybie rush to istne szalenstwo, chyba najgorsza ze wszystkich moim zdaniem :) Gdzie gracie, moglibysmy pyknac razem :> Edytowane 30 Grudnia 2010 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2010 (edytowane) Panowie gra czasami wywala mnie do pulpitu po zakonczeniu rundy. Mam doszukiwac sie problemu w OC, systemie czy ona tak po prostu czasem ma? BTW odblokowana mapa w trybie rush to istne szalenstwo, chyba najgorsza ze wszystkich moim zdaniem :) Gdzie gracie, moglibysmy pyknac razem :> ale cq daje rade tyle że dzisiaj za każdym razem grałem z cipami (swietnie latam heli czy prowadze czołg, nie najgorzej radze sobie na ziemi ale musi byc zespół co mnie troche osłania leczy czy podrzuca ammo) jak załączam grę i jakieś kmioty z css czy coda przychodza którzy nie maja pojecia o grze zespołowej to mnie szlag trafia, najlepiej mi sie gra ze stara ekipą z bf2 Edytowane 30 Grudnia 2010 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Taka prawda niestety.Ostatnio to muszę strzelić "ostrzegawczo w plecy :mad: " żeby dostać amo lub apteczkę.No a żeby mnie medyk podniósł to już ze świeczką szukać.Szkoda gadać :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 A lubisz jak cie podnoszą? Bo ja tego nie cierpie. Z reguły robią to na pałe, po czym od razu giniemy oboje, albo tylko ja. Do tego amunicja sie nie odnawia, i nawet broń nie jest przeładowana. Ja tak kiedyś w squad dm sobie nabiłem mase punkcików, jak wszyscy siedzieliśmy w domku, atakowali nas z każdej strony, i non stop padali. A ja tylko apteczki i defibrylator na przemian. Byłem najlepszym graczem. Podejrzewam że dla reszty przyjemny mecz to nie był, bo ja bym szybciutko wyszedł z gry w takiej sytuacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 akurat w squad dm niewielki ma to sens. cq czy rush to jednak troche inna bajka. zgadzam sie ze nie nalezy do najprzyjemniejszych bycie podniesionym pod ogniem, to jednak czesto sa sytuacje ze potrzebne jest to przyslowiowe miecho armatnie i przynosi to korzysc dla calego teamu. k/d to nie wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 (edytowane) :lol:. Edytowane 31 Grudnia 2010 przez OCM4n14k 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sPiDeK Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 (edytowane) Jak co to zapraszam wszystkich z purepc na serwa mojego klanu. Wpiszcie w wyszukiwarce: ! TBGclan.com | COLD WAR RUSH 24/7 aktualnie jedziemy na tej mapie, ale za jakiś czas się zmieni :) Szukamy również innych osób do klanu z Europy a wiadomo najlepiej z Polski. Edytowane 31 Grudnia 2010 przez sPiDeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Komunikacja głosowa, 3/4 znajomych i stawianie, amunicja itd. nie sprawiają problemów ;) A szpilka za Best Squad sama wpada po drodze. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 pograłem dzisiaj trochę w cod7 (syn dostał na prezent), po chwili stwierdzam ale łajno w porównaniu do bc2 czy nawet bf2 to dno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja pykam ostatnio sporawo z at4 i troche ogarnalem strzelanie z tego :D oczywiscie wszystko zalezy od pilota ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu_ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 (edytowane) Rabat 44% na wszystko w Sylwestra i Nowy Rok na eastore.pl Dodatkowo po dodaniu gry do koszyka, przechodzimy do strony głównej sklepu, klikamy na okienko które wyskoczy i dostajemy 10% zniżki. Ceny po rabatach wyglądają tak: Battlefield Bad Company 2 Cyfrowa Edycja Deluxe 65,02 zł Battlefield: Bad Company™ 2 44,86 zł Battlefield Bad Company 2™ Vietnam 24,70 zł Edytowane 1 Stycznia 2011 przez Wodzu_ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wodzu_ thx, a z tym wietnamem Panowie to jak to jest. Zauwazylem pozytywne opinie, ale zawsze zastanawiaja te negatywne, powaznie jest burdel na mapie z powodu malych map? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 phu bai i ta nowa nie sa wcale takie małe generalnie to moje ulubione mapy, aczkolwiek i tak sporo mniejsze od atakamy czy heavy metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mało serwerow, STRASZNIE mało, dlaczego tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mało serwerow, STRASZNIE mało, dlaczego tak? ile to jest malo, a ile duzo? mi wyszukajka wypluwa prawie 2500 serwerow, to jest zle czy dobrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 (edytowane) Mnie 55 na wietnam :F edit: cos mi FW nawalil, juz jest OK, aczkolwiek musze sprawdzic w innych grach jak chodzi mi net bo nie gralem jeszcze na niezlagowanym serwerze. Edytowane 1 Stycznia 2011 przez yooguruto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mnie 55 na wietnam :F edit: cos mi FW nawalil, juz jest OK, aczkolwiek musze sprawdzic w innych grach jak chodzi mi net bo nie gralem jeszcze na niezlagowanym serwerze. Odkad zaczalem przygode z Vietnam, nie gralem na ani jednym zalagowanym serwerze, wyglada, ze cos jest nie halo po twojej stronie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Śmieszny ten "specact" od razu dostajemy najlepsze bronie z każdej klasy, chyba niezależnie od posiadanego lvl. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 No dostajemy ostatnie bronie, czy są najlepsze to kwestia dyskusyjna, zależy od prerefencji. Nie wiem jak na PC, ale na konsolach można też kupić short-cut packi odblokowujące wszystkie unlocki dla danej klasy, bądź jeden odblokowujący wszystko (za 20$). Na szczęście dali je kilka miesięcy po premierze gry, a nie wszyscy tak robią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 E.. trochę lipa. Dla mnie największy fun był właśnie ze zdobywania wszystkiego po kolei, prawie jak w rpg. :]] Ale w sumie tak jak mówisz Harry jak ktoś grał regularnie to dawno temu wszystko odblokował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Rabat 44% na wszystko w Sylwestra i Nowy Rok : Dzięki Wodzu za info.Właśnie zakupiłem Vietnam i zaraz się dobiorę do gierki tylko obczaje jak hehe :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 (edytowane) Swietny dodatek jak narazie po slowem 2-3h. Co na pewno dla mnie na +, mniej broni bez optyki (procz snajperek :)), mapy sa jakby lepiej przemyslane. Sa miejsca z akcja 'na pełnej' i miejsca gdzie mozna sie spokojnie przegrupowac. Zauwazylem ze wiecej jest elementow za ktore mozemy sie schowac, nie bedacymi zabita deska przez ktora przechodzi kazdy pocisk. Pojazdow chyba faktycznie mniej, ale ja cenie BC2 wlasnie za walke piechoty z ewentualnie supportem maszyn ciezkich, takze jestem w pelni zadowolony z zakupu. Nie moglem sie na poczatku przyzwyczaic do tego nalozonego filtra. Obraz jest ciutke blurowaty i ciezko mi bylo dostosowac proporcje jasnosc/kontrast ale troche gimnastyki i gra sie juz OK. Edytowane 2 Stycznia 2011 przez yooguruto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Nie ma optyki ale m16 i ak47 są tak przesadnie celne, że celowniki nie są potrzebne.... Co do przemyślenia map to są takie punkty w gorączce, że praktycznie nie da się ich zdobyć. np. nie pamiętam nazwy ale mapa gdzie na środku jest wzgórze i napie pola ryżowe na stopniach. Atakujący zaczynają z jakiś bagienek i jak obrona spamuje granatami zza skał to nie ma opcji, żeby zdobyć pierwszą bazę. Mimo to podoba mi się Vietnam, ale nie wszystkie mapki mają sens w niektórych trybach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 jak kolega wyżej vietnam fajny na w trybie cq w rush jest po większości do bani, optyki za dużo nie ma ale m40 wali takie heady ze szok, no i te czolgi zdejmujące heli na max pułapie jak jakies działa przeciwlotnicze, razi to cholernie ale generalnie dodatek sie udał, DICE chyba najlepszy developer na świecie a serie bf mozna zamawiać od nich w ciemno (gdyby jeszcze wydawali pełne produkty a nie półprodukty to byłoby idealnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tak, tez wlasnie zauwazylem takie miejsce na mapie, kiedy na poczatku obroncy rzucaja nejdy w taka zatoczke ponizej, nejd smap i ciezko cokolwiek zrobic. Recoil faktycznie jakis mniejszy. Zachowanie heli w powietrzu na pewno zmienione w porownaniu z podstawka, z tym ze teraz lata wg mnie juz calkiem jak klocek. DICE cos zapowiadal o patchu dla dodatku czy temat juz z poczatku jest zaniechany i skupiaja sie juz tylko na BF3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Koledzy gdzie można kupić VIETNAM? Byłem dzisiaj w empiku i lipa. Kiedy wyszedł, o ile w ogóle już wyszedł, ale po Waszych komentarzach widzę, że chyba tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...