lukas666 Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Aha, dzięki za info.Udało mi sie dowiedzieć,ze wypościli do tego update - trzeba go ściągnąć przy pomocy programu, który jest w katalogu z grą.wczoraj przeciez juz byl update, podniosl znowu wydajnosc ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 wczoraj przeciez juz byl update, podniosl znowu wydajnosc ;p Heh, my bad:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Też nie możecie się połączyć z EA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 (edytowane) Też nie możecie się połączyć z EA ?jaja sobie robisz ? przeczytaj ostatnie kilka postow !!! Edytowane 25 Lutego 2010 przez lukas666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 No widzisz skrypt IPB mnie oszukał - powinien mnie odesłać do ostatniego nieczytanego posta, a odesłał do ostatniego :) Peace ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 hboa --> co to za funkcja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Ciekawy w sumie filmik (przy okazji polewka z MW2): http://blogs.battlefield.ea.com/battlefiel...in-bfbc2.aspx## Na końcu wyjaśnili dlaczego nie ma prona. Ma byc fajnie i bez kamp. @Doopan HBAO - Horizon Based Ambient Occlusion. Poprawia trochę oświetlenie i sprawia ze wyglada bardziej naturalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Nie zdążyłem już sprawdzić tego nowego update'u :( Koniec betatestów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magus Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Ktos z was orientuje sie czy bedzie jakis bonus w normalnej grze za granie w becie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Ktos z was orientuje sie czy bedzie jakis bonus w normalnej grze za granie w becie? Bedziesz umial strzlac ze sniperki ;] Czy demo czym sie rozni od bety? Dostalem jakiegos maila od EA o demie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magus Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Bedziesz umial strzlac ze sniperki ;]taaaaaa i latac smiglowcem :rolleyes: Czy demo czym sie rozni od bety? Dostalem jakiegos maila od EA o demie :| nic nie slyszalem o demie na PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Ktos z was orientuje sie czy bedzie jakis bonus w normalnej grze za granie w becie?Będziesz mógł zachować swojego nicka. Czy demo czym sie rozni od bety? Dostalem jakiegos maila od EA o demie :| Demo jest reklamówką, która ma pokazać ludziom, co to za gra. Zagrać może sobie każdy. Beta nie jest produktem, który bezpośrednio ma trafić na rynek - to grywalna aplikacja, która może jeszcze wymagać usunięcia błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 (edytowane) U mnie ten mail od EA zawiera info tylko o demie na X360. Szkoda że koniec bo nie grałem od ponad tygodnia i nie potestowałem ostatnich update-ów. Zdąrzył ktoś sprawdzić czy wprowadzili obsługę więcej niż dwóch wątków? Edytowane 25 Lutego 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Ha wiec jednak koniec testów :( Nic, dobre i to, przynajmniej moge wrocic do normalnego zycia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 (edytowane) Czy demo czym sie rozni od bety? Dostalem jakiegos maila od EA o demie :| Pewnie napisem w prawym górnym rogu ekranu ;) Ehhh myślałem, ze testy potrwają do końca tygodnia, a tu taki zonk no nic trzeba czekać do 4... Edytowane 25 Lutego 2010 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 a ja dostałem maila ze sklepu ze juz w drodze BF:BC2 i na 2.03 będzie wysyłka :) nic o demie szkoda ze beta juz nie działa, połupałbym....wiem ze to smieszne, 1 mapa, z 70 czy 100h na niej, niby powinien czlowiek z nudow pasc ale... ale zrobilem 120000 pkt...jeszcze troche i next ranga :) (troche czyli jakies 9000000) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Cena: 549,74 RUB - czyli jakieś 55 zł. Ktoś chętny? Jeśli tak, to proszę o obczajnie jak to kupić :) Link (z google translator) : http://translate.google.pl/translate?hl=pl...Fkey%2F8368.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Cena: 549,74 RUB - czyli jakieś 55 zł. Ja tam widzę Цена : 899,00 руб. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 (edytowane) Gregu A gdzie zamawiales ,ze tak szybko beda wysylac ? Edytowane 25 Lutego 2010 przez adrian1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 ultima cytując: " Miło nam poinformować, że gra Bad Company 2 jest w drodze do nas. Dostawy spodziewamy się ok. 02.03. Dołożymy wszelkich starań, aby zamówienia zrealizować tego samego dnia. " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doopan Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja tam widzę Цена : 899,00 руб. Przepraszam, mój błąd: http://translate.googleusercontent.com/tra...EOaZZ8Zteckutig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Mile info , w dniu premiery bedzie mozna dociagnac z neta 2 nowe mapy . Oby dali cos Extra pod PeCety z wieksza iloscia RAMcu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 do mnie rowniez ultima sie odezwala, ale pewnie jak przyjdzie paczka to bede mial zjazd i sobie pogram dopiero 8 marca ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Mile info , w dniu premiery bedzie mozna dociagnac z neta 2 nowe mapy . Oby dali cos Extra pod PeCety z wieksza iloscia RAMcu ;) Skad info ? bedzie razem 10 map ? Edit: http://www.gamezilla.pl/content/strategia-...d-bad-company-2 Używki jednak nie bedą dobrze szły ale dobrze ze to nie bedzie płatne DLC... Lubie takie DLC z [gluteus maximus] które powinno być od razu w grze podczas premiery... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 (edytowane) Używek to chyba wogóle nie będzie skoro gra ma sie przypisywać do konta EA, chyba że ktos chce tylko do singla. Ciekawi mnie ogólnie jak będzie działał system dodatków w wersji PC. A teraz coraz więcej gier ma darmowe kody na DLC w pudełkach, właśnie po to żeby kupować nówki. Sprytne, i raczej sensowne. Nie mam nic przeciwko kupowaniu nówek, choć lubię czasem poczekać aż potanieją. Nie zawsze jednak chce się czekac, a wtedy takie DLC to dodatkowa motywacja. Edytowane 25 Lutego 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Używek to chyba wogóle nie będzie skoro gra ma sie przypisywać do konta EA, chyba że ktos chce tylko do singla. Ciekawi mnie ogólnie jak będzie działał system dodatków w wersji PC. A teraz coraz więcej gier ma darmowe kody na DLC w pudełkach, właśnie po to żeby kupować nówki. Sprytne, i raczej sensowne. Nie mam nic przeciwko kupowaniu nówek, choć lubię czasem poczekać aż potanieją. Nie zawsze jednak chce się czekac, a wtedy takie DLC to dodatkowa motywacja. W ogóle ;p A jak ma działać? DLC na PC są od kilku lat i nie ma problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 No ale chyba bez DRM-ów nie będzie, czyli zapewne jakoś będą się przypisywać do konta, bo tak to można by sobie piracić, co jest możliwe w przypadku niektórych gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Dwie nowe mapki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 No gierka juz zamowiona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...