jonathan Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 A po co Ci wersja limitowana z jakimis unlockami dla paralitykow, ktorzy nie potrafia ich sami odblokowac :P ja tam kupuje najtansza ;) tak btw ja bym nawet wolal miec to na steamie... jest taka opcja? Powinienem sie zaopatrzyc w kod na allegro, czy bedzie mozna dodac tez key pudelkowy? Hehehehe akurat wyszla mnie ta wersja taniej niz zwykla ;] Podobno o 15 maja juz byc... wiec juz mi bez roznicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 chyba ostatni raz zamawiam preordera(boxa) nest time wezme digital, bo to smieszne sie robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Ej to już jest tak fizycznie w sklepach? x-D Bo jak tak to zaraz chyba się tam udam gdzieś i biorę od ręki (zawsze mam jakiś problem z kurierami) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Ej to już jest tak fizycznie w sklepach? x-D Bo jak tak to zaraz chyba się tam udam gdzieś i biorę od ręki (zawsze mam jakiś problem z kurierami) Tak jak pisalem jest juz w Play.pl dostepne od reki Podobno w MM tez jest i w niektorych empikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Jedyne co mam w pobliżu to Media Expert ;( a najbliższy EMPIK koło 40 minut jazdy...ehh, może ktoś coś wie na temat Media Expert? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 tam raczej nie bedzie, pracowalem tam i mają srednio 1-7 dni opóźnienia w premierach no chyba ze w ciagu 2 lat cos sie mocno poprawiło...ale wątpię btw - z ciekawostek - jest już patch do gry waga 250 czy 300 mb z zaobserwowanych wypowiedzi- jest to mocniejsza wersja patcha bety, lepszy boost fps, utylizacja 2 rdzeni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 No premiera w stanach miała być 2 marca no i w Media Markt też jest :) I cena całkiem całkiem. W Rybniku wersja limitowana 129,90 a wersja normalna 99,90zł. Chyba warto było nie brać pre-ordera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Heh jaja sobie robią, człowiek zamawia pre-ordera w nadziei, ze dostanie grę co najmniej w dniu "sklepowej" premiery, a tu mało, że dostaje grę później to jeszcze przepłaca. Całe szczęście, ze jednak gram.pl wysyłał dzisiaj paczki, a nie jutro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBob Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Wiedziałem, żeby nie zamawiac pre ordera. Dziś poszedłem do sklepu i bez problemu ściągnąłem z półeczki ;) Gierka świetna ale chyba pobiła rekord pod względem długości SP. Bez żadnego speedruna 3,5/niecałe 4godziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) Nie zapominaj, ze premiera w Europie oficjalnie jest 5 marca wiec dostaniesz przed premiera. To, ze niektore sieci wystawily gre do sprzedazy wczesniej to zupelnie inna sprawa, kazdy po prostu chce zarobic. Swoja droga, nie tak dawno temu glosno bylo o karze dla jakiegos sklepu, ktory sprzedawal gry przed oficjalna premiera. Edytowane 2 Marca 2010 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Swoja droga, nie tak dawno temu glosno bylo o karze dla jakigos sklepu, ktory sprzedawal gry przed oficjalna premiera. Myślę, że z Media czy Saturnem nie będą wojować, bo pewnie zamówienia z tych/tej sieci to wystarczający argument, żeby nic nie robić w tej kwestii. Mass Effect2 też był chyba szybciej w Media o ile pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) Witam. Własnie byłem w MEDIA MARKT w łodzi w galerii i kupiłem grę :D:D Cała sterta leży na półce więc nie wiem czy olali dzień premiery czy co ale była wersja zwykła i limited. Zwykła po 139 zł ( taką kupiłem ) a limited po 149 :D zaraz wgrywam i zobaczę czy są jakieś serwery i jak wydajność Edytowane 2 Marca 2010 przez ikar13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Nie zapominaj, ze premiera w Europie oficjalnie jest 5 marca wiec dostaniesz przed premiera. To, ze niektore sieci wystawily gre do sprzedazy wczesniej to zupelnie inna sprawa, kazdy po prostu chce zarobic. Swoja droga, nie tak dawno temu glosno bylo o karze dla jakiegos sklepu, ktory sprzedawal gry przed oficjalna premiera. Mimo wszystko zamawiając pre-ordera spodziewasz się czegoś więcej niż to co dostali Ci którzy zamówili wcześniej. Zobowiązujesz się do kupna "kota w worku" płacisz wcześniej a dostajesz później i drożej!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) W tym przypadku wlasciwie dostales cos wiecej bo pierwotnie dostepem do bety premiowani byli Ci, ktorzy zamowili przed premiera. Wowczas, mogles zdecydowac czy gra Ci odpowiada i ewentualnie zrezygnowac z zamowienia (w niektorzych przypadkach). Z czasem i z kolejna kampania rozdawania kodow to sie rozmylo. Edytowane 2 Marca 2010 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 hym już 20 min trwa aktualizacja ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danzel4711 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Jeżeli grał już, ktoś w MP niech powie cokolwiek o optymalizacji. Gram.pl wysłało paczkę więc czekam na dostawę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) zaraz coś napisze o optymalizacji tylko czekam na koniec aktualizacji ;] jeszcze z 5 min Co ciekawe :D gra po instalacji zajmuje 5,72 GB a po aktualizacji 6,26 Gb grałem ta sama mape co w BETA wszystko na max, aa x1 - serwer 32 osoby - od 30 do 70 fps z przewaga 40-50 fps wiec nie tak źle ;] AMD X2 - 3,5ghz, 2 gb ddr3 , ati 4850 (710/1140 mhz ) Edytowane 2 Marca 2010 przez ikar13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shoxeh Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Panowie wlasnie wrocilem i potwierdzam sprawe - w Krakowie, konkretnie w saturnie @ galeria krakowska jest BF BC2 na osobnym stoisku :) Niestety nie widzialem ANI JEDNEGO pudelko z normalna edycja, tylko edycja limitowana za 129zl. Jutro jade kupic. Oprocz tego, ze sa wystawione na stoisku to jeszcze normalnie w regale tez sa egzemplarze i nawet duzo tego jest powiem szczerze - chyba spodziewaja sie natloku ludzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 gram na dal :D 1 stopień zaraz będę miał :D ostatnia gra była na mapie tej pustynnej ( nie wiem jak się nazywa nie pamiętam ) z tej mapy był filmik ;] Mapa superrr ale straszny chaos :D ale było 22 kills :D ogólnie na moim sprzęcie na max gra się płynnie ;] nie mam poniżej 30 klatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Są nowe stery które niby poprawiają sli w nvidi 196.75 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 W TV puszczają fajną reklamę gry. Mnie bardzo ciekawi jak to będzie działać na takim dziadzi jak ja mam. Kusi mnie to multi strasznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 W TV puszczają fajną reklamę gry. Mnie bardzo ciekawi jak to będzie działać na takim dziadzi jak ja mam. Kusi mnie to multi strasznie. dostałem email z gram.pl o wysyłce, planowane dostarczenie paczki 03.03.2010r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 no, paczka idzie dzis poszla do sortwoni w wawie, jutro powinno zapukac do mnie swoją drogą dziś dostalem też paczuszke, 53kg...ławeczka i 2x20 hantle...nie samym graniem czlowiek żyje (albo powinien)...brzuch cza zgubic i sie wzmocnić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Poprzez ea store i razem z kodem promocyjnym wychodzi 109,00zł, wersja limitowana. Jeśli komuś jest zbędne pudełko to dobra opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) Witam No i po krótkiej aktualizacji gry.. ruszyłem na podbój serwerów on-line. I co? - łącznie grałem ok. 2h i raz zerwało połączenie z kontem EA - dwa, nie zaliczyło mi zabicia przeciwnika nożem (jako nieśmiertelnik) - a trzecie hmm.. dołączam screen ale pomimo tych sytuacji jak dla mnie gra na "lata" ;-) dodam iż grę zakupiłem dziś w sklepie 3kropki.pl. Pzdr. Update. No i po moich UNLOCK-ach ;/ z limitowanej wersji miałem i.... nie mam, już nie mowię o tym co odblokowałem w trakcie gry, mam nadzieje, że to się zmieni.. Aha no i mój nick w BF S4cRuM^ pl_yoshi, a może się trafi ktoś do wspólnej gry :) Edytowane 2 Marca 2010 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 No ładnie. To ja nawet nie wiem co za cyfra :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Miałem tak samo jakieś dziwne cyfry ;/ własnie nie naliczyło mi 1000 pk ;/ szkoda. Czasem coś się wali niewiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 No niestety Ja poczekam na mojego Pre-Ordera do Czwartku :/ taki urok . Co do bugow to pozostaje miec nadzieje ze beda wszystkie bledy szybko wylapywac i patchowac . Pomimo tych baboli gra w swojej klasie gier jest poprostu rodzynkiem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 marcell pogramy jutro wieczorem koło 19 - 20 ( może będzie ktoś już miał też oryginał to będzie większa ekipa ) , bo teraz idę ćwiczyć :D no ja zawsze ( prawie ) jestem medykiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) Jak to w koncu jest z ta polska wersja? Jest wybor, chocby do multi czy wszystko przetlumacozne i zdubingowane rowniez w multi? Moja paczka dotrze dopiero jutro wieczorem a ciekawi mnie czy da sie odpalic oryginalna angielska. Edytowane 3 Marca 2010 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...