RALF11 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 A na X360 ukazało się właśnie demo MP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Można już ściągać bete BC2 na PC ? Podobno dzisiaj miała wyjść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impact Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Bedzie podany jakis "orientacyjny" minimalny config, zeby po prostu zobaczyc czy da sie grac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 http://krendzel.przeklej.pl/ beta ma ktoś może klucz wolny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) 500-600KB leci, ale ponoć jest to fake... "Opis: Dla PCLabu ;] " tym bardziej w to wierze. Edytowane 28 Stycznia 2010 przez carek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 no wlasnei zrodlo, dosc malo wiarygodne :P ale daj znac carek co tam sciagniesz XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ja już mam wszystkie party. Archiwum jest zabezpieczone hasłem. Facet, który to wstawił napisał, że hasło będzie po 18. Nie widzę tego w różowych kolorach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Miało być o 18 to czekamy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) na officjalnej stronei pojawił sie dział "BETA" gdzie podane sa zrodła , jednak jeszcze nikt nie opublikował plików. Edytowane 28 Stycznia 2010 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) ...która (strona) nie działa eh :( Edytowane 28 Stycznia 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) Chyba mają za dużo refresh'ów :-D :-D Edytowane 28 Stycznia 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 chyba na pewno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 hasło do archiwum: ichwillkeinekackbetaichwilldasfinalegamehaben działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 http://www.battle.no/?section=download&get=144 http://www.fileplanet.com/209408/200000/fi...2---Beta-Client http://www.fileplay.net/file/7568/battlefi...closed-beta-rc1 wszystkie oficjalne linki ruszyly Powodzenia we wbijaniu sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) ale to napewno beta :P ? <do nierealnego :P > Edytowane 28 Stycznia 2010 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Tak, właśnie grałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 ale to napewno beta :P ? <do nierealnego :P > Tak Podzielta się kluczem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 jak zawsze dałem [gluteus maximus] i stwierdziłem ze to fake :D więc nie sciągałem i teraz mam ... tzn nic nie mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 No produkt chodliwy prawie jak za komuny po szynkę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Grał ktoś już ? Jak wrażania ? zarzućcie skriny jak można ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 zaden serwer nie chodzi . totalna porazka , moze jutro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wrażenia takie, że lagi straszne i się grać nie da -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wrażenia takie, że lagi straszne i się grać nie da -_- strzelisz pare screen'ow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Bezpośredni link, udało mi się połączyć i leci 250KB/s http://www.gamehosting.co.uk/bc2beta/BFBC2...1270_Client.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wrażenia takie, że lagi straszne i się grać nie da -_- Podejrzewam, ze serwery gry sa postawione tam gdzie klient i cala ta szara masa probujaca go sciagnac skutecznie uprzykrza reszczie gre. Swoja droga, podobno mial byc torrent z EA z klientem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Bezpośredni link, udało mi się połączyć i leci 250KB/s http://www.gamehosting.co.uk/bc2beta/BFBC2...1270_Client.zip wbilem sie za 9 razem - 20kB/s :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Szkoda, że EA zapomniało o czymś takim jak torrent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blues Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu1983 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 od <nierealnego> idzie w miare.... zwłaszcza ze w częściach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Szkoda, że EA zapomniało o czymś takim jak torrent. http://hotfile.com/dl/26144666/de14f87/BFB...xe.torrent.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...