XantiO Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam wszystkich Potrzebne są mi sterowniki do grafy jak w temacie mam win xp sp3 lecz sterowniki ms nie działają słyszałem że stery od win nt działają ale u mnie lipa może mi ktoś pomuc z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mekintosz Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Sa wbudowane w winde - tylko moze masz okrojona. A jak nie to zrob jak ja - wloz Trio i jakas cywilizowana grafe na PCI-E. Opal kompa z PCI-E - mi wtedy system dobrze zainstalowal S3, pozniej wylacz, wyjmij grafe PCI-E i ciesz sie dobrze zainstalowanym S3. Jak chcialem zainstalowac na samym S3 to mialem konfilkty sprzetowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peedro Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 A czy google boli, przecież tam wszystko da się znaleźć, tylko poszukać trzeba. Poza tym polecam stronę driverguide. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...