BartekUstaUsta Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 (edytowane) Jestem pod ogromnym wrażeniem spisu jaki stworzył CatchMe w wątku: http://forum.purepc.pl/Centrum-Bezpieczens...re-t235703.html Ale czy ktoś mógłby parę zdań napisać (z własnego doświadczenia) o każdej z wymienionych pozycji? choćby z tym, z którym miał kontakt 8O Edytowane 11 Lutego 2009 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 "Recenzja". Zmień siga, bo nieco łamie regulamin. Co tu pisać, ściągaj i testuj - każdy ma inne zdanie o antywirusach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerat Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Widać opis bardzo ładny postarał się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 (edytowane) a o którego "dokładnie" antywirusa recenzję Tobie chodzi?? Edytowane 9 Lutego 2009 przez Jurson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekUstaUsta Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 My na ustach dyskutowaliśmy o gdacie i jeszcze miesiąc temu nie miałem pojęcia o istnieniu takiego programu (a sądziłem że w kategoriach ogólno-komputerowych jestem całkiem na bieżąco). Dlatego pewnie najbardziej interesowałaby mnie Wasza opinia odnoście powyższego programu, jak i innych tak samo mało znanych acz świetnych (poparte paroma testami - avk był zawsze w pierwszej czwórce) antywirusów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 kazdy program antywirusowy to ni8c innego tylko spowalniajacy prace systemu szpiegujacy trojan - koniec dyskusji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a za testowanie takiego produktu i napisanie przychylnej opinii dostaje się bonusa??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekUstaUsta Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 a za testowanie takiego produktu i napisanie przychylnej opinii dostaje się bonusa??)Nie, a dlaczego? dostajesz produkt do ręki, sprawdzasz go, testujesz na swoim sprzęcie i piszesz co o nim sądzisz. Nie same superlatywy, tylko wszystko. A co... Ty byłbyś czymś takim zainteresowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Nie, a dlaczego? dostajesz produkt do ręki, sprawdzasz go, testujesz na swoim sprzęcie i piszesz co o nim sądzisz. Nie same superlatywy, tylko wszystko. A co... Ty byłbyś czymś takim zainteresowany? a może im byłbym zainteresowany:) napisz więcej rzeczy na PW... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekUstaUsta Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 a może im byłbym zainteresowany:) napisz więcej rzeczy na PW... Odpisałem 8O Dostałeś cokolwiek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Odpisałem 8O Dostałeś cokolwiek? odpisałem ale od niedawna mam nową Pandę i jakoś nie chce mi się usuwać z kompa aby zainstalować i testować innego antywirusa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekUstaUsta Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 W porządku, na priv nic nie dostałem ;/ Jak panda zawiedzie napisz do mnie (tym razem może na maila - bo privy jak widać nie wszystkie dochodzą) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...