ptaku666 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Jak jest dopuszczalna temperatura dla GF2 MX400 64MB(PixelView). Teraz jak dotykam za radiator jest dosyć ciepły, prosze napisać jakie te karty powinny mieć temperatury. Z góry dzęki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Ciężko to określić ale jeśli będzie za gorącu zaczną Ci sięplamki na monitorze robić. Ostatnio taką samąkręciłem i wiem jak to z nimi jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 a co ci to da masz termometr w reku ?? Jak za duzo wykrecisz na rdzeniu to ci sie bedzie wieszal (takie paru sec zwisy) a jak za duzo na pamiakach to bedziesz mial artefakty. Wiec w czym problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 a jak nic nie kreciles i wszystko dziala, a jest tylko cieply to co sie przejmowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petrov Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 gf2 mx creative nie ma radiatora a temp dochodzi do 70*c Jak sie jeszcze nie oparzyles to jest ok:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 gf2 mx creative nie ma radiatora a temp dochodzi do 70*c Jak sie jeszcze nie oparzyles to jest ok:) Gdzie nie ma radiatora ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 gf2 mx creative nie ma radiatora a temp dochodzi do 70*c Jak sie jeszcze nie oparzyles to jest ok:) Gdzie nie ma radiatora ? 8O na kartach Creative Blaster MX (czy jakos tak sie one nazywaly) a tu fotka (takie golutkie byly sprzedawane) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Ja piernicze pierwszy raz widze takie coś (GF bez radiatora) 8) hehe człowiek cały czas się uczy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Ja piernicze pierwszy raz widze takie coś (GF bez radiatora) 8) hehe człowiek cały czas się uczy :wink: To żaden kit, qmpel ma taką samą i też sam na początku nie mogłem w to uwierzyć 8O 8O 8O :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 też miałem GF 2 MX creativa i był goły, nawet rivki miały radiator !!! kręć póki stabilna, te,peraturą się nie martw. najwyżej padnie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...