ptaku666 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 czy jest możliwośc wyłaćzenie sieci P2P jakiemuś userowi sieci poprzez wymazywanie nagłówków??? Jak coś to ja nie mam serwera jestem tylko zwykłym userem i mam WIN XP PRO. Pytam o to bo mam kolesia w sieci co non stop ściąga jakies filny z DC i Kazy. Z góry dzieki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 To nie masz takiej możliwości ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 pogadaj z adminem... chyba ze to admin ciagnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Jakiegoś fajnego Virus-a mu wyślij np happy 99 :twisted: i wtedy może już robić z nim co chcesz. (co złego to nie ja :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Tak. A wogóle to pójdz do niego i połam mu palce bejzbolem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...