Mitsuru Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam , potrzebuje pomocy chlopaki , wpadlo mi troche gotowki a ze lubie sobie pograc od czasu do czasu to chce zmienic karte w kompie .... problem w tym ze znam sie na tym tak jak moja zona na samochodach :( tak jak w opisie chce kupic gf280 ale zastanawiam sie czy w ogole warto moj sprzed to : procek - intel core 2duo E6750 plyta - Msi neo2 p35 karta graficzna NX 8800 gts msi zasilacz Tagan 500W Bede wdzieczny za pomoc i czy to gf 280 trzeba mocniejszy zasilacz? nigdzie nie moglem znalesc na to odpowiedzi Dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson816 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 A w jakich rozdziałkach grywasz?? P.S a zasilka spokojnie uciągnie tą grafę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitsuru Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 monitor 17 wiec 1280 na 1024 to jest max u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson816 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja od siebie mogę polecić radzia 4870 wersje 512mb spokojnie starczy do tych rozdziałek... Ale widzę że w opcje wchodzi tylko gf wiec kup sobie GTX260 216sp a za resztę chlodzonko na cepa np. Pentagram kara.. cos tam xD I krec go bo ten proc na stocku ma 2.66 a do tych w/w kart proc co najmniej 3.5Ghz by sie przydal.... A ta w ogóle radeon wcgodzi w grę??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 W tej rozdziałce odczujesz dość sporego kopa, w grach w których dusił się GTS :) Ja gram przy procku 3,2GHz i różnica była bardzo zauważalna głównie mowa o Crysis WH i NFS Undercover :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitsuru Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 radki odpadaja kiedys mi sie spalil radeon i od tamtego momentu jestem zrazony btw moge dokupic procesor ale czy plyta uciagnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Nie trzeba dokupować, no chyba, że masz potrzebę :wink: Kup raczej jakieś wydajne chłodzenie, pokręć procka i będzie gitara :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitsuru Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Nie trzeba dokupować, no chyba, że masz potrzebę :wink: Kup raczej jakieś wydajne chłodzenie, pokręć procka i będzie gitara :) pzdr ok dzieki za pomoc pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...