deeejot Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 do otwarzacze stacjonarnego DVD "elta 8897 CS" a dokladnie jak podlaczyc glosniki ? jesli ktos ma taki sprzet niech sie odezwie do mnie Moj problem polega na tym ze nie wiem czy obrze podlaczam glosniki bo na niektorych jest cieszej a na niektorych glosniej a gl basowy wogole nie gra ! :( co robie zle ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ludzie jak nie macie instrukcji to moze pomozcie mi rozwioazac problem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 po podlaczeniu looknij w menu u starszych stoi stacjonarny philips....moge ci zeskanowac instrukcje...... A PRZYPADKIEM, NEI EJST TAK, ZE KABEL OD JEDNEJ KOLUMNY MASZ DLUZSZY, NIZ W INNEJ??? BO WTEDY ROZNE GLOSNOSCI TO NORMALKA! JAKEI TO KOLUMNY? SUBWOOFER AKTYWNY?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 zyjesz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 różnica kilku metrów na kablu nie daje słyszalnej różnicy w głośności, chyba że kable masz przedwojenne jakieś albo plastikowe produkcji Elty. a co do głośniej/ciszej to tylne głośniki na radiu nie grają w cale a przy dźwięku przestrzennym tył zawsze gra ciszej. u mnie w ONKYO ustawia się każdy głośnik osobno a woofer wykrywany jest automatycznie. jeśli jest wykryty to odcina najniższe tony z głośników przednich i przerzuca je na woofer. spróbuj skonfigurować sprzęt, może w opcjach trzeba włączyć woofer bo sam nie wykrywa (elta to nie onkyo i nigdy nie będzie :) ). instrukcji możesz też poszukać w necie na stronie Elty (jeśli się "firma" dorobiła strony i cokolwiek na niej zamieszczają). pozdrawiam i życzę powodzenie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...